Baycan , Bursa seninle gurur duyuyor
Baycan , Bursa seninle gurur duyuyor
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
kış değilde teğet geçen kriz vurdu
ondandır
ama bahar geliyor
işler düzelsin de yollara düşelim yine
Pazar günü kYmcocu arkadaşlarla Şile sahil köy riva derken epey turaladık.
Motorun gözü gönlü acıldı. Artık havalar düzelmeye başladı. Topikte arkalara gitmiş. Sahibinden com da 15 satılık motor var. Deauvill tutkunları hadı alın motorları gezelim...))
merhaba arkadaşlar
geçtiğimiz haftasonu bir bakalım dedik
nerde ne var
ctesi sabah önce oylat sonra keramet
pazar oy kullandıktan sonra da görükle üzerinden trilye
oylat ta kar vardı
tirlye de güneşten yandık
gerçi kendi fotoğrafım yok ama olsun bri kaç foto ekleyelim
çok güzel,kanınız kaynamaya başlamış,haberimiz olsa bizde gelirdik...
sezonu açtık
hafta içi iş olduğu müddetçe kısmetse her haftasonu gideriz biryerlere
olur organizasyon haberleri bekliyoruz....
arkadaşlar deauville sis farından sonra koruma demiri de taktırdım.....
istanbuldayım dönüşte hemen resimleri koyacağım...
İstanbuldada yok
Olsa ben görürdüm. Motor garajdan cıktı. Dün cutku ile şile riva derken orman yollarından 200 km yaptık. Epey özlemışım motoru. Bir ara herkes model yukseltirken ben model alcaltıp aksesurarsız bır dövil alayım demiştim ama motoruma bınıce vazgectim.
Bu yaz artık şeytanın bacağını kırıp gecen sene tekırdağa kadar yaptıgımız uzun yol tecrubesini aile ve iş şartları musade ettiği kadar uzaklara taşımak lazım Hakıkatten keyıfli bir motora sahibiz hakkını vermek lazım.
biz 16-19 mayıs arasında 1100 km yaptık
bir kaç kare ekleyeyim
Bakacak "tepesinde, şahlanan kır atının üzerinden Amasra' yı ilk defa gören Fatih Sultan Mehmet, şehrin güzelliğini uzun uzun seyretmiş, dalgalarında hala Amastris' in güzelliği saklı olan şehre bakıp, yanındaki Lala' sına büyülenmiş bir şekilde "Lala, acep Çeşm-i Cihan (Dünyanın Gözbebeği) bu'mola" demiştir.
Allah önce Fatih Sultan Mehmetten sonra da Atatürk ten binlerce kez razı olsun
onların sayesinde bu cennet vatan hala bizim
gerçi bazı soysuzlar hala Atatürke laf ediyorlar ama Atatürk olmasa idi dilimiz dinimiz babamız farklı olacağını nedense anlamıyorlar
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
bugün itibariyle benim de artık bir dövilim oldu.
çok mutluyum...
ilk günün gazıyla 150 km yaptım.biraz popom ağrıyor ama olacak o kadar,çoluk çocuk derken 3 yıldır motora hiç binmemiştim.
motor 2 silindir olması hasebiyle 110 hplik 600 f ten sonra doğal olarak biraz yavaş gibime geliyor bir de titreşimli.bileklerim hala titriyor.
motoru almadan önce fikrine danıştığım adanalı abime çok teşekkür ederim.
ayrıca diğer dövilci arkadaşlara da selamlar.
topik baya geride kalmış.
yazın en güzel günlerini dövilciler olarak hep beraber geçirmek dileğiyle...
ayrıca yaklaşık 4 yıldır üyeyim ama bu ilk mesajım,biraz tanışma gibi oldu...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı ugurlu ,kazasız sürüşler. Hakikatten keyif veren ve bınmek için zaman yaratılan bir model. Titreşim e gelince uygun vitese attiğinizda tıtresim diye birşey kalmıyor. Tabiki 2 silindirle 4 silindir arasında muhakkak fark var. Belkide biz alıştık. Ama 110 hp den sonra yavaş gelmesi normal.
Bir ara 2009 ful aksesuarlıyı sayatımda 2006 aksesuarsız mı alayım dedim. Ama motora binip sislerle birlikte yol aldıkca ilanı bir kaldırıp bir koyuyuorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------
Bu arada hayırlı olsun. Sen sattın Motor fiyatına zam gelmiş. Vitesli ise bende deauvillden başka motora binmem. Ama ucmak isteyen deauvill onları tatmın etmez.
yok hayır,şenol bey,benim uçmakla filan ilgim yok.GSR 600'le bile 100-120'den fazla gitmiyorum.sakin,tadını çıkararak,keyif alarak kullanmaktan zevk alıyorum.öyle gaza gelen bir tipte değilim,çoook nadir olarak 3-5 dk.gazlayıp yavaşlıyorum.forumu da takip ediyorum,eee ne de olsa eski DEAUVİLLE'ciyim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
şu kriz dolayısıyla ben de eski deauville ci olsam mı diye düşünmüyor değilim
ilgilenen olursa motorum aşağıda :(
http://www.motosiklet.net/forum/sati...deauville.html
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)