Herkese selamlar,
Foruma yeni üye olsam da, Deauville başlığı altında burada yazdıklarınızın tümünü ilgiyle okudum ve bu motora olan tutkum sayenizde obsesif bir hal aldı
Umarım en kısa zamanda ben de edineceğim bu yakışıklıdan bir adet
)
Sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var: 35inden sonra bu iki tekar sevdasına tutulanlardanım
motosikletle şimdiye kadar ilişkim ilk gençliğimde 3-5 defa "mopet" (o zamanlar öyle deniyordu şimdilerin scooterlarına
) kullanmışlığımdan ibaret, kısmetse aralık başında honda eğitim merkezinde Güvenli Sürüş 1 ile eğitime başlıyorum. Yakın çevremde birkaç motor kullanıcısı arkadaşım var ve hemen hepsi endurocu, başta ben de TA ya da dl650 düşünüyordum ancak uzunca bir süre okuyup araştırdıktan sonra deauville'in ihtiyacıma en iyi karşılık olacağına karar verdim.
Şimdi eminim pek çoğunuz benim de şimdiye kadar (herkesten olmasa da) defalarca duyduğum "yahu yeni başlıyorsun 250 küsür kg, 700cc alet...mazallah" diye geçiriyorsunuz içinizden...Mesele şu ki epeyce iri kıyım biriryim
1,82 boy ve 120kg civarı...şimdi bu yapıyla bu yaştan sonra 125cc-250cc bir commuter olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda motora aşina olanların büyük bir çoğunluğu demin de bahsettiğim gibi illa ki ufak birşeyle başlamam gerektiğini söylerken azınlıkta olan birkaç arkadaşım ise deauville'in doğru ve yeterli bir eğitim ve bol pratikle olabileceğini belirtiyor. Hanımsa, bu yaştan sonra "aniden" (bu onun yakıştırması tabii
peydahlanan bu iki tekar merakıma anlam verebilmiş değil
ancak her zaman olduğu gibi beni destekliyor
)
Yakın bir arkadaşımın tanıdığı 42 yaşından sonra bu tutkuya sardırdı ve özel ders, pratik vs derken şimdi 1200GS'ye biniyor adam.
Ne dersiniz arkadaşlar?
Teşvik edici
görüşlerinizi bekliyorum..
Herkese şimdiden teşekkürler,