Herhalde büğün Dünya Deaville günüydü.
Sabah bir alarm işi için cutku beyle Honda servisi Esengül Ticarete gittik.
Alarm kornası değişirken sesimizi duyurmak için cıftlı korna işinide bitirdik.
Bir baktık arkada bir deauvill duruyor. Biraz eskiydi .Veya motor dışarıda park ediliyordu. Dedik bir deauvill gördük.
Yarım saat sonra 2006 model 17000 km de bakıma gelmiş bir başka deauvill sahibi geldi. Biraz muhabbet ettik. 3 sahibi ve 11000 km dir kullanıyormuş.
Hiç bir şikayeti yokmuş. Uzun yola da gidiyormuş. Uzun yolda benzin tüketimi 4.1 e kadar düştüğü gibi bir depoyla 455 km yapmış. Ama içindede biraz kalmış. Etti 2 Onu serviste bırakıp bir kaç işimiz hallettikten sonra rivaya gittik. Dönerken bir baktık biz Kavacıga giderken o Rivaya gidiyordu. Etti 3 Polenezköyde bir kahve molası verelim dedik.
Bir baktık cay bahcesinin önünden artcısıyla bir deauvill daha orman yolundan
gidiyor. Etti 4 .. Saat 17.30 gibi cıktık yolaaaaa.
Cüneyt bey beykozda ayrıldı. Arkam dan bir renault dat dat yapıp duruyor.
Dedim herhalde başkasına. İlerdide yanıma gelip birşey söyleyeceğim dedi.
Gerci babam sokakta yabancılarla konuşma diye tembih eder. Durdum.
Dedi kusura bakmayın bendede deauvill var. Sis farlarını gördüm.
Onlara bakmak istedim. Biraz sohbep ettik. Ondada 2006 model 12000 km de
bej rengi varmış. Gayette mennunmuş. Sarıyer tarafında oturuyormuş.
Biraz muhabbet edip telefon nolarımızı alıp verip ayrıldık. Pazarbaşı hondaya gidiyormuş. Gayette mennunmuş. Şu anda bu topikte 5 servisten bahsedildi.
Hepsi hakkında olumlu izlenim verildi. Güngör,konşuk,pazabaşı,mototal,esengül.
Etti 5 Bizde 2 etti toplamda 7 motor. İstanbulu arşınlıyor.
Deauviller yer altından cıkmış geziyor..
Ayşe Şulenın Mart ayında bir yazısı varmış. Neymiş efendim abisinde sürat motoru varmış deauvilli test etmiş. Yavaş bulmuş.
Bende 250 cc test etsem bende yavaş bulurum. 100 kere söyledik. 195 km ye kadar sürat yapıyor. Sürat motoruysa o motorun adi racıng. Onu alıp otobanda 200-300 km Allah ne verdiyse gideceksin. Deauvill keyf motoru.