Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Honda Deauville

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı ahuluutku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NT 700 hakkındaki yorumları okuduktan sonra seçimimle gurur duydum. 3 sene kadar scooter kullandıktan sonra vitesliye geçmeye karar verdim ve çok eski bir motorcu dostumdan ders aldıktan sonra ( Niyetim 250 cc lik bir motor almaktı ) küçük olacağını düşünmeye başladım ve 500 - 600 cc lik bir motor aramaya başladım. Tesadüfen 2007 bir deauville buldum ( Sahibi bir yıl kullandıktan sonra pan-europa almış ) Resmen görür görmez sevdalandım ve hemen aldım. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve şu aralar gerçekten rahat ve büyük bir zevk alarak kullanıyorum. Herkese sevgiler.
    Hayırlı uğurlu olsun. Aynı zamanda ilk mesajınız. Oda hayırlı olsun. İstanbuldaymışınız. Motorunuz kac bin km de. Sizde benim gibi scoterden gecmişsiniz. Ne gibi zorluklarla karşılaştınız. Hakikaten keyifli albenisi olan bir motor. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kefken kerpe yi bende çok özledim askerliğimi orda yapmıştım sahilde bi balık yiyip birşeyler içmek çok güzel olurdu ,bir kac defa kerpede harley cilerin gruplarına denk gelmiştim,keşke bende katılabilseydim sizlere ..
    Yaklaşık 35 motorrsiklet gittik. Hakıkatten cok keyifli gecti.
    Birdahaki sefere iNşallah.

Bu arada hava güzel. 18.10.2008 Cumartesi sabah 09. da cekmeköy benzincide buluşup, ordan şile yolunda gözlemecilere gidip, öğlende şilede palamut yiyeceğiz. Kesin koordınatları cuma günü belirleriz.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda NT 700 Deauville
    [QUOTE=sbuyukkilic;1294904]Hayırlı uğurlu olsun. Aynı zamanda ilk mesajınız. Oda hayırlı olsun. İstanbuldaymışınız. Motorunuz kac bin km de. Sizde benim gibi scoterden gecmişsiniz. Ne gibi zorluklarla karşılaştınız. Hakikaten keyifli albenisi olan bir motor. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Çok teşekkür ederim. Motoru aldığımda 25000 km deydi. Bir yıllık bir motor için biraz fazla gibi ama ilk sahibi sürekli uzun yol yapmış. Şimdilik bir problemi yok. Scooterden sonra en büyük zorluğum motorun ağırlığına alışmak oldu. Viteslerle ilgili problem yaşamadım. 30 senelik şöförlüğün getirisi olsa gerek. Scooter ım varken eşimi artçı olarak alıp birçok yere gidiyordum ama hala bu motora cesaret edip bindiremedim. Gerçektende çok albenili ve motorumu çok seviyorum. Yaz gelsede şöyle Bodrum a kadar bir gitsem diye sabırsızlanıyorum.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    [QUOTE=ahuluutku;1296373]
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Aynı zamanda ilk mesajınız. Oda hayırlı olsun. İstanbuldaymışınız. Motorunuz kac bin km de. Sizde benim gibi scoterden gecmişsiniz. Ne gibi zorluklarla karşılaştınız. Hakikaten keyifli albenisi olan bir motor. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Çok teşekkür ederim. Motoru aldığımda 25000 km deydi. Bir yıllık bir motor için biraz fazla gibi ama ilk sahibi sürekli uzun yol yapmış. Şimdilik bir problemi yok. Scooterden sonra en büyük zorluğum motorun ağırlığına alışmak oldu. Viteslerle ilgili problem yaşamadım. 30 senelik şöförlüğün getirisi olsa gerek. Scooter ım varken eşimi artçı olarak alıp birçok yere gidiyordum ama hala bu motora cesaret edip bindiremedim. Gerçektende çok albenili ve motorumu çok seviyorum. Yaz gelsede şöyle Bodrum a kadar bir gitsem diye sabırsızlanıyorum.
    25000 km olması deauvill topiği acısından faydalı bir tecrübe olacaktır.
    25000 km sonra demekki motorlarımız yeni kalitesinde ve performansında
    olacaktır. Aslında pisikolojık olarak motorda yüksek km ler bizi sankı rahatsız eder. Halbuki 100000 km ler motor için bir problem teskil etmez. Pizzacıların kullandığı motorlar bence en az 50000 km dedir.
    Bende artcılı olarak scoterden sonra motora alışayım dedim. Sonra eşimle birlikte riva, şile 150 km yaptık. Gayette mennun kaldık. Ancak 250 +110+60
    kiloyla epey bir kütle oluşturuyoruz Burgman 650 den sonra kilosunda zorluk cekmedim. Çünki aynıydı Bu cumartesi veya pazar sabahı gözlemecide bir cay molası planlıyoruz. Cumartesi yağışlı gibi. Bekleriz.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    pazar günü yaptığımız KOZAN gezisinden;

DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Honda NT 700 Deauville
    tabii ki hedef kitleyle alakalı alpciğim.
    1-racingciler tercih etmez çok süratli değil,
    2-endurocular,kroscular tercih etmez dağ/tepe motoru değil,
    3-acemiler tercih etmez ağır bir motor,
    4-bazılarının takıntısı olduğu gibi 4 silindir değil.
    bence bu motor,kullananlarında ortak birleştikleri nokta olan,konfor,rahatlık,emniyet,kullanışlılık ve şıklık arayanların motoru.
    kim nederse desin ben lady deauville'mi çok seviyorum.

Bu yazınızı çok sevdim. Bire bir benim düşüncelerimi yansıtmışsınız. Bende artık motoruma lady ' m diyorum. Sanırım sayenizde motorun adı lady deauville olarak kalacak ülkemizde.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Pazar günü Çekmeköyde sağdakı benzincide sabah 9 da buluşup şile cıvarına gidip kahvaltı yapıp 12 gibide döneceğiz. Bjk tesisleri karşısındada ilk buluşma yerinde 8.50 de toplanacağız.

Bugun 320 km yol yaptım. Motor 100-120 süratte gelin gibi süzülüyor.
    80-100 le giderken bacakların arasında benzin deposunda sankı duyulmayacak kadar bir titreşim varmış gibi oluyor. Ancak vitesi bu hızda bir üst vitese attıgınız zaman hiçbir şey kalmayıp motor 4000-5000 devirlerde tatlı bir Honda motor sesiyle akıp gidiyor. Motor durmaya yakın durumlarda bile dengede kalıp sağa sola meyil vermiyor. İlk kalkışta 80-100 derken 120-130 km süratlere cok cabuk cıkıyor. Cok düz ve uzun mesafelerde 160 ı gördüm. Daha fazlasına gerek yok dedim. Yol da bitiyor , önünüze arabada.

Şimdi hep denir ya herşey güzel ama 250 km süratlere cıkmaz.
    Kac kere cıkacan. Hangi yolda cıkacan. Hadı cıktın Allah korusun nasıl duracan. Birde birde arazıde gitse muhabbeti vardır.
    MOTORLA arazıye, tarlaya gidip bugunde 5 saat tarlada gezdim. Süperdi.
    Yarında bostana gidip orda gezeyim . Diyen için deauvill yaramaz.

Birde halen Bmw Muadilini ve fiyatını sabırsızlıkla bekliyoruz. Birde tabiki İstanbulda ki servis sayısını. Hadı onu ben söyleyip kıyak yapayım. İstinyede ve sadece koca İstanbulda bir tane. Yok öyle Deauvill topiğinde. Bmw ile kıyaslanamaz bile demek. Muadili sadece RT1200 . Fiyatı 50000 ytl.
    Gerci tam muadili değil. Muadili Pan Europan. Onun bile Fiyatı 31000 ytl.
    Avrupada Hondaların fiyatı neyse Türkiyedeki kullanıcılara ona yakın fiyatta satıyor. Miillet marka bağımlısı diye Avrupadakı fiyatları katlayıp millete satmıyor.

Motosikleti
    Bu yazınızı çok sevdim. Bire bir benim düşüncelerimi yansıtmışsınız. Bende artık motoruma lady ' m diyorum. Sanırım sayenizde motorun adı lady deauville olarak kalacak ülkemizde.
    teşekkür ederim.o gerçekten bir LADY.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    tabii ki hedef kitleyle alakalı alpciğim.
    1-racingciler tercih etmez çok süratli değil,
    2-endurocular,kroscular tercih etmez dağ/tepe motoru değil,
    3-acemiler tercih etmez ağır bir motor,
    4-bazılarının takıntısı olduğu gibi 4 silindir değil.
    bence bu motor,kullananlarında ortak birleştikleri nokta olan,konfor,rahatlık,emniyet,kullanışlılık ve şıklık arayanların motoru.
    kim nederse desin ben lady deauville'mi çok seviyorum.

Çok dogru yorumlar.

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar günü yaptığımız KOZAN gezisinden;

Yengeden geziler için onay almanın tek yolunu uygulamışsınız. Hanım artcılı geziye katılım. O zaman gezilere izinde sıkıntı kalmıyor. Yaza bende aynı taktıgı sıklaştıracağım. Şimdilik motoru iyice tanıyıp iyice alışana kadar müsade var.
    Hakıkatten Kerpeye 2.5 saat hem o hem ben zorlanırdık. Yaza hanım artıclı gezilere merhaba. Kimbilir belki ortada biryerlerde Kapodokyada buluşuruz.

Motosikleti
    sevgili şenol bey;benim hanım zaten gezilerime hep taa baştan beri onay veriyordu.kendisi de çok benimsemesine rağmen,çocuklarımızın,okul-dershane gidiş geliş saatlerinin farklı zamanlarda olması nedeniyle ; onların beslenme-ders çalışma sistemlerini organize ettiği için,şimdiye kadar hiçbir geziye katılmamıştı.resimdeki gezisi,ilk gezisi.haftalık gurup toplantılarına zaman zaman katılıyor.gurup arkadaşlarımızla ailece görüşmelerimize iştirak ediyor.örneğin önümüzdeki
    yaz yapmayı planladığımız karadeniz gezisine kendisininde katılmasını çok arzu etmeme rağmen,2 haftanın uzun bir zaman olduğunu ve çocuklarını bırakamayacağını öne sürerek,katılmak istemiyor.halbuki gerçekten,doğa ve manzara olarak mükemmel bir yolculuk olacağına adım gibi eminim.velhasıl ben bu konuda oldukça rahatım.ama umarım kısa bir gezi olabileceğini düşündüğüm,kapadokya gezisine katılır.sevgilerimle.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili şenol bey;benim hanım zaten gezilerime hep taa baştan beri onay veriyordu.kendisi de çok benimsemesine rağmen,çocuklarımızın,okul-dershane gidiş geliş saatlerinin farklı zamanlarda olması nedeniyle ; onların beslenme-ders çalışma sistemlerini organize ettiği için,şimdiye kadar hiçbir geziye katılmamıştı.resimdeki gezisi,ilk gezisi.haftalık gurup toplantılarına zaman zaman katılıyor.gurup arkadaşlarımızla ailece görüşmelerimize iştirak ediyor.örneğin önümüzdeki
    yaz yapmayı planladığımız karadeniz gezisine kendisininde katılmasını çok arzu etmeme rağmen,2 haftanın uzun bir zaman olduğunu ve çocuklarını bırakamayacağını öne sürerek,katılmak istemiyor.halbuki gerçekten,doğa ve manzara olarak mükemmel bir yolculuk olacağına adım gibi eminim.velhasıl ben bu konuda oldukça rahatım.ama umarım kısa bir gezi olabileceğini düşündüğüm,kapadokya gezisine katılır.sevgilerimle.
    Bizimde 11 yaşında bir kızımız var. Aslında hanımda benim kafada. Bin motora İn Eğe, Antalyaya. v.s Ama okul dersane, basketbol koşturup duruyoruz.
    Kısa İstanbul içi ve yakın yörelerdeki günübirlik gezilerede fırsatlar çercevesinde katılacağız. Bizde arabayla katıldıgımız gezilere beraber gidiyoruz.
    Ama illakı Allah saglık sihat verirse ilerde 3-5 günlük seyahatlere cıkacağız.

Pazar sabahı Kısa bir ŞiLE kacmagı olacak. Evdeki Hanımlar uyanana kadar bakkaldan birşey almaya gitmiştim şimdi geldim diyeceğim. Şaka bir yana
    o da gideceğim zaman hafta sonrarından sıkca zaman almadıgım zaman birşey dediği yok.

Motosikleti
    bu arada şuan dikkatimi çekti.sizinle ben aynı ay da üye olmuşuz ve mesaj sayımızda,sizinle benim aramda 100 adet fark var.

Motosikleti
    Honda NT 700 Deauville
    İnsan Olmak :
    Bu sabah epey canımı sıkan bir olay oldu ve sizinle paylaşmak istedim. Yolun tamamını kaplayan yaklaşık 100- 150 metre uzunluğunda 4-5 cm. derinliğinde oldukça çamurlu bir su birikintisinden geçmek zorunda kaldım. Tüm otomobiller ve ben gayet yavaş ve su sıçratmamaya gayret ederek giderken görgüsüz ve insan demeye dilimin varmadığı bir yaratık son sürat bizi solladı . Ben ve motorum çamurlu bir sabah duşu yaptık.

Motosikleti
    BMW R1200GS '08 & Piaggio X9 250 '06
    Yan cantaların olması avantaj oldugu gibi buna benzer motorların üzerine tornavida bile koyacak yere yokken yan cantalar bence büyük avantaj.
    Mesala ben alırken yan cantalarının motorla bir bütün oldugu için ve kullanışlı ve görüntüsünün hoş oldugundan alım kararıma etkili olmuştu.
    125 lık scoter handi aralıktan geciyorsa Deuvillde ordan gecer. Denedim.

1-2-3-4-5 derken 190 -195km hızı buluyor. 6 vites olsa zaten motorun son süratı 200 km. 6 vites için yer yok. Deauvili tercih edenlerde bu sürata razı zaten. Yoksa başka bir model alırdık.

Galeride uygun fiyatı isteyen motorunu satıyor. 2009 MODEL 19070 ytl iken
    2007- 2008 17500 -18000 ytl isteyenin ise motorlar elinde bekliyor.
    sbuyukkilic, Vakti zamanında Deauville almayı düşünmüş ve yakından incelemiş biri olarak kendimce beğenmediğim yönlerini yazdım. Bu özellikler benim hoşuma gitmemişti, sizin gitmiş. Farklı görüşlerde olmamız gayet normal.

2. el konusunda da söylediğim sizin dediğinizle aynı, uygun fiyatı isterseniz satışında sorun olmaz demeye çalışmıştım.

Alıntı Cutku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, yanlış yerde yanlış bir iş yapılıyor. Burası model mukayeseleri topiği değil. Olsa bile eşdeğer modeller mevcut değil. 1800 cc.lik 6 silindirli Gold Wing'i zorla 1200cc.lik BMW muadili veya F800 BMW sport touring'i deauville muadil göstermeye neden çabalanıyor anlamadım. Herşeyden önce BMW - Honda mukayesesi neden yapılıyor.
    cutku, Yanlış anlaşma var sanırım. Benim birşeyleri karşılaştırmak gibi bir niyetim yoktu. BMW'nun bu motorlara muadilini sormuştun. Yazdığım senin soruna cevaptı.

Muadil olmaları için motor büyüklükleri ve ya silindir sayılarının aynı olması gerekmez, önemli olan aynı amaca hizmet etmeleridir. GW nasıl Honda'nın en üst sınıf touring motosikleti ise, LT'de BMW'nun en üst sınıf touring motosikletidir. Amaçları aynıdır, motor ve silindir sayıları farklı olsa bile ortaya koydukları güçte benzerdir. F800ST ise BMW'nin orta sınıf touring makinesidir, tıpkı Deauville'in Honda'nın orta sınıf touring makinası olması gibi. Aralarında dediğin gibi ciddi bir karater farkı var biri Sport ağırlıklı iken diğeri touring ağırlıklı. Ancak ikiside kendi markalarının orta sınıf touring temsilcileri.

1200GS'in Honda'daki karşılığı ise Varadero. İkisi de kendi markalarının Enduro Touring temsilcileri

Bu işer boyla olmaz ama gecen BWV gt 1200 ile yanyana duruyordu Deauvill.
    Bwv nın nıye daha hafıf oldugu ortaya cıktı. Valla cutku beyle yanlış görmediysek deauvillden 30-40 cm daha kısaydı. Hakıkatten arkadaşların dediği gibi kıyaslanamaz. Çünkı daha kısa. Artıcı topcasenin üzerine oturur herhalde.
    K1200GT'nin uzunluğu 2.318mm, Deauville ise 2.218mm. 1200GT'nin ıslak ağırlığı 282kg, Deauville'in ıslak ağırlığı 259kg. Ama motosikletin ağır olması iyi bir özellik değil zaten.

Birde halen Bmw Muadilini ve fiyatını sabırsızlıkla bekliyoruz. Birde tabiki İstanbulda ki servis sayısını. Hadı onu ben söyleyip kıyak yapayım. İstinyede ve sadece koca İstanbulda bir tane. Yok öyle Deauvill topiğinde. Bmw ile kıyaslanamaz bile demek. Muadili sadece RT1200 . Fiyatı 50000 ytl.
    Gerci tam muadili değil. Muadili Pan Europan. Onun bile Fiyatı 31000 ytl.
    Avrupada Hondaların fiyatı neyse Türkiyedeki kullanıcılara ona yakın fiyatta satıyor. Miillet marka bağımlısı diye Avrupadakı fiyatları katlayıp millete satmıyor.
    Muadilini söyledim ama sizler beğenmediniz R600RT gibi bir motosiklet olsa tam karşılığı olur aslında

Servis konusunda benim bir şikayetim yok, forumlarda çok negatif yazılar okumama rağmen benim İstinye ile olan tecrübem çok pozitif. Motoru sabah bıraktığınızda size akşama kadar başka bir motor veriyorlar, sabah 08:30'da motorunuzu bırakıp, 13:00'de teslim alıyorsunuz vs.

Avrupa'da da BMW, Honda ve diğer Japonlara göre daha pahalı. Yani BMW'ya o kadar para veren tek kek biz değiliz

İlk mesajı yazarken amacım, bu mesajdaki gibi, bilgi paylaşmaktı; anlamsız bir tartışma yaratmak değil. Herkesin beklentileri ve beğenisi farklı olduğuna göre fikir ayrılıkları olması normal.

Size kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Sevgili Pyro
    Topiktekiler işin muhabbet kısmı. Değerli acıklamalarınız için teşekkür ederiz.
    Arzu ederseniz Pazar Şileye geziye buyrun.

Motosikleti
    Bu hafta uymadı ama bir sonrakine katılmak isterim. Nazik davetiniz için teşekkürler.

Motosikleti
    Peugeot Satelis 250
    Merhaba ;

Bende Honda Deauville hastası, yeni bir motorcuyum. Henüz Deauville alamamış olsamda Peugeot Satelis 250'lik scooter ile her gün işe gidip geliyorum. Henüz toplamda 750 km. yol yaptım. Ev-İş arası oldukça kısa ( yaklaşık 5 km.) ama yağmur çamur demeden her gün gidiyorum ve kar/buz olmadıkça da gitmeyi planlıyorum.

Ben bu işe çok geç başladım sayılır. 33 yaşındayım. Bu kışı ve seneye yazı scooterla pratik yaparak geçirmemin uygun olacağını düşünüyorum. Seneye sezon sonu vitesli ve büyükçe bir touring motora geçmeyi planlıyorum. Deauville ilk tercihim ama seneye kadar neler gelir geçer beraber izleriz artık.

Herkese iyi seyirler dilerim....

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı ILGIN_AKISIK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ;

Bende Honda Deauville hastası, yeni bir motorcuyum. Henüz Deauville alamamış olsamda Peugeot Satelis 250'lik scooter ile her gün işe gidip geliyorum. Henüz toplamda 750 km. yol yaptım. Ev-İş arası oldukça kısa ( yaklaşık 5 km.) ama yağmur çamur demeden her gün gidiyorum ve kar/buz olmadıkça da gitmeyi planlıyorum.

Ben bu işe çok geç başladım sayılır. 33 yaşındayım. Bu kışı ve seneye yazı scooterla pratik yaparak geçirmemin uygun olacağını düşünüyorum. Seneye sezon sonu vitesli ve büyükçe bir touring motora geçmeyi planlıyorum. Deauville ilk tercihim ama seneye kadar neler gelir geçer beraber izleriz artık.

Herkese iyi seyirler dilerim....
    Genelde scoterden gecenler geniş canta, ıvız zıvırını koymak için bir yer arayışında olunca ve deauvillde bu alanı iki güzel yan cantayla sunulunca
    daha baştan bir artıyı kapıyor gibime geliyor.
    150-250 lik motorlar kesmez . 500 luk cbr de biraz değişik. Ya 600 luk yada 1000 lık honda CBF güzel ve şık. Ama ondada yan canta yok.ve tarz olarakta değişik. Naked

Eh birazada zincir yağlamakla ne ugraşacağım. Artık yaşta bizim gibi biraz ilerlemiş olunca konu komşuda söyle biraz tipi oturaklı bir motora binelimde
    herife bak bu yaştan sonra azıp yarşcı motorlarına biniyor demesinler diyede deauvill tercih edilebilir.

Yanlız deauvill hastalık halını alıncada bunu gecmesi için onu satın alınca
    ancak tedavi oluyorsunuz. Onuda söyleyeyim. Şahşı tecrübe

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    Alıntı pyro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cutku, Yanlış anlaşma var sanırım. Benim birşeyleri karşılaştırmak gibi bir niyetim yoktu. BMW'nun bu motorlara muadilini sormuştun. Yazdığım senin soruna cevaptı.

Muadil olmaları için motor büyüklükleri ve ya silindir sayılarının aynı olması gerekmez, önemli olan aynı amaca hizmet etmeleridir. GW nasıl Honda'nın en üst sınıf touring motosikleti ise, LT'de BMW'nun en üst sınıf touring motosikletidir. Amaçları aynıdır, motor ve silindir sayıları farklı olsa bile ortaya koydukları güçte benzerdir. F800ST ise BMW'nin orta sınıf touring makinesidir, tıpkı Deauville'in Honda'nın orta sınıf touring makinası olması gibi. Aralarında dediğin gibi ciddi bir karater farkı var biri Sport ağırlıklı iken diğeri touring ağırlıklı. Ancak ikiside kendi markalarının orta sınıf touring temsilcileri.

Avrupa'da da BMW, Honda ve diğer Japonlara göre daha pahalı. Yani BMW'ya o kadar para veren tek kek biz değiliz

İlk mesajı yazarken amacım, bu mesajdaki gibi, bilgi paylaşmaktı; anlamsız bir tartışma yaratmak değil. Herkesin beklentileri ve beğenisi farklı olduğuna göre fikir ayrılıkları olması normal.

Size kazasız belasız sürüşler
    sevgili pyro, benim özellikle belirttiğim nokta muadil aramanın yanlış olacağı. zira her modelin kendi içerisinde tarzları olduğu yönündeydi. Kişisel tercihler yapılacağı zaman ben BMW'nin 1200 serisi touringlerini düşünüyor olsaydım ve bunun alternatifi honda'da ne olabilir diye bir araştırma yapmaya kalksaydım inanın Pan European harici bir modelle mukayeseye girmezdim. Aynı şekilde F800 ST düşünseydim honda'da VFR 800'e bakardım ama Deauville ile değerlendirmek hiç aklıma gelmezdi. Ancak dediğiniz gibi, tercihler en büyük rolü oynar. Önemli olan tercihin kişiyi hayal kırıklığına uğratmamasıdır, gerisi boş.
    Bakın, fiyatlar konusuna gelince geçmişte yaptığım bir araştırma vardı. Bu farklılıkları görünce BMW ile ilgili olarak " Türk insanının marka ve kalite tutkusunu nasılda paraya çeviriyorlar" diye düşünmeden geçememiştim. Aşağıda görünce eminim sizde bana hak vereceksiniz.

Modeller
    (FİYATLAR YTL OLARAK ÇEVRİLMİŞTİR)

BMW K1200 GT
    Avustralya 31.000
    Amerika 28.000
    Almanya 34.000
    İngiltere 31.000
    Türkiye 54.000

BMW K1200 RT
    Avustralya 29.000
    Amerika 25.000
    Almanya 31.000
    İngiltere 28.500
    Türkiye 50.000

BMW F 800 ST
    Avustralya 15.600
    Amerika 15.000
    Almanya 19.000
    İngiltere 18.000
    Türkiye 30.000

-------------------------------------------------------------------------

Honda Pan European
    Avustralya 24.000
    Amerika 23.500
    Almanya 33.000
    İngiltere 31.000
    Türkiye 31.500

Honda VFR 800
    Avustralya 18.000
    Amerika 18.000
    Almanya 24.000
    İngiltere 22.700
    Türkiye 22.400

Honda Deauville
    Avustralya 16.000
    Amerika yok
    Almanya 17.000
    İngiltere 18.000
    Türkiye 20.900 ( 19.000’e alınabiliyor )

Honda'nın Türkiye için fiyat politikasını gerçekten takdir etmiştim. İlk fırsatta tanışabilmek arzusuyla, iyi sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı Cutku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili pyro, benim özellikle belirttiğim nokta muadil aramanın yanlış olacağı. zira her modelin kendi içerisinde tarzları olduğu yönündeydi. Kişisel tercihler yapılacağı zaman ben BMW'nin 1200 serisi touringlerini düşünüyor olsaydım ve bunun alternatifi honda'da ne olabilir diye bir araştırma yapmaya kalksaydım inanın Pan European harici bir modelle mukayeseye girmezdim. Aynı şekilde F800 ST düşünseydim honda'da VFR 800'e bakardım ama Deauville ile değerlendirmek hiç aklıma gelmezdi. Ancak dediğiniz gibi, tercihler en büyük rolü oynar. Önemli olan tercihin kişiyi hayal kırıklığına uğratmamasıdır, gerisi boş.
    Bakın, fiyatlar konusuna gelince geçmişte yaptığım bir araştırma vardı. Bu farklılıkları görünce BMW ile ilgili olarak " Türk insanının marka ve kalite tutkusunu nasılda paraya çeviriyorlar" diye düşünmeden geçememiştim. Aşağıda görünce eminim sizde bana hak vereceksiniz.

Modeller
    (FİYATLAR YTL OLARAK ÇEVRİLMİŞTİR)

BMW K1200 GT
    Avustralya 31.000
    Amerika 28.000
    Almanya 34.000
    İngiltere 31.000
    Türkiye 54.000

BMW K1200 RT
    Avustralya 29.000
    Amerika 25.000
    Almanya 31.000
    İngiltere 28.500
    Türkiye 50.000

BMW F 800 ST
    Avustralya 15.600
    Amerika 15.000
    Almanya 19.000
    İngiltere 18.000
    Türkiye 30.000

-------------------------------------------------------------------------

Honda Pan European
    Avustralya 24.000
    Amerika 23.500
    Almanya 33.000
    İngiltere 31.000
    Türkiye 31.500

Honda VFR 800
    Avustralya 18.000
    Amerika 18.000
    Almanya 24.000
    İngiltere 22.700
    Türkiye 22.400

Honda Deauville
    Avustralya 16.000
    Amerika yok
    Almanya 17.000
    İngiltere 18.000
    Türkiye 20.900 ( 19.000’e alınabiliyor )

Honda'nın Türkiye için fiyat politikasını gerçekten takdir etmiştim. İlk fırsatta tanışabilmek arzusuyla, iyi sürüşler dilerim.

Fıyatlar konusunda arkadaşların dediği gibi hakıkatten Honda ile Bmw Kıyaslanamaz.

Birde DL ile deauviil kıyaslamasında bence cantasız ve zincirli olan hONDA CBF 600 ile kıyaslamak lazım. Hatta Dl 1000 ın muadılıde CBF 1000 Honda.

Motosikleti
    Sevgili Cutku, dediğin gibi tercih meselesi. Mesela ben tam tersi bir örneğim, touring almak isterken baktığım motorlar Deauville ve F800 ST idi, Enduro'ya doğru kaymaya başladığımda ise 1200 GS ile Varadero kıyaslamasına girişmiştim

Fiyatlar konusunda sende, sevgili sbuyukkilic'da haklısınız. Borusan, motoru alma aşamasında önüme teklifi koyduğunda, bu paraya yan kapıdan bir 4 teker alırım demiştim (aksesuarlarda çok pahalı) Ancak ülkemizde ÖTV denen bir illet var, KDV+ÖTV motorun kendi ederi kadar.

Honda'nın yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum, dediğinizin doğru olduğunu varsayarsak Honda Türkiye'yi tebrik etmek gerek.

Bir sonraki gezinize katılmayı ve bu muhabbeti yüz yüze yapmayı isterim, baktım tartışmada geri kalıyorum size 1200 deneme sürüşü yaptırıp, yoldan çıkarmaya çalışabilirim

13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler