merhaba,2 gün önce 1000 km.bakımımı yaptırdım.3 lt.castrol power racing 10-50 yağ kondu,genel kontrolleri yapıldı.bayramın 3.günü g.antep MT'nin davetlisi olarak gurubumuzla beraber oraya gittik.çok keyifli bir yolculuk oldu benim için.oldukça konforlu bir sürüş yaşadım.hele mp3'ümüde taktıktan sonra otomobil rahatlığı ile sürüş yaptım.değişken süratlerde kullandım.veee bir ara da son gaz kullandım çok kısa bir süre.180 çok rahat yaptı.sanıyorum bir müddet sonra 200 ü görür.ama benim sürat merakım yoktur.azami 120 km.hız çok keyifli oluyor.etraf ile daha çok ilgileniyor,zevk alıyor insan.4,6 lt.yakıt yaktı.100 km.ye.dönüşümüz geceye kalınca başka bir keyif aldım.sonuç olarak ben benim
leydi deauvilim'i (benim taktığım isim,gurup arkadaşlarım motorumdan öyle bahsediyorlar.) çok seviyorum.özellikle frenlerini,farlarını,virajlarını ve konforunu.tek sorunum,180 boy ve 67 kg.ağırlığımla çeğrek tonluk makinayı,bazı anlarda kontrol etmekte zorlanıyorum.daha doğrusu yatırmaktan çok korkuyorum.umarım yaşamam.kendimle,çok iyi bir tercih yaptığım için övünüyorum.
sevgilerimle.