Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Honda Deauville

REKLAM ALANI

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba,2 gün önce 1000 km.bakımımı yaptırdım.3 lt.castrol power racing 10-50 yağ kondu,genel kontrolleri yapıldı.bayramın 3.günü g.antep MT'nin davetlisi olarak gurubumuzla beraber oraya gittik.çok keyifli bir yolculuk oldu benim için.oldukça konforlu bir sürüş yaşadım.hele mp3'ümüde taktıktan sonra otomobil rahatlığı ile sürüş yaptım.değişken süratlerde kullandım.veee bir ara da son gaz kullandım çok kısa bir süre.180 çok rahat yaptı.sanıyorum bir müddet sonra 200 ü görür.ama benim sürat merakım yoktur.azami 120 km.hız çok keyifli oluyor.etraf ile daha çok ilgileniyor,zevk alıyor insan.4,6 lt.yakıt yaktı.100 km.ye.dönüşümüz geceye kalınca başka bir keyif aldım.sonuç olarak ben benim leydi deauvilim'i (benim taktığım isim,gurup arkadaşlarım motorumdan öyle bahsediyorlar.) çok seviyorum.özellikle frenlerini,farlarını,virajlarını ve konforunu.tek sorunum,180 boy ve 67 kg.ağırlığımla çeğrek tonluk makinayı,bazı anlarda kontrol etmekte zorlanıyorum.daha doğrusu yatırmaktan çok korkuyorum.umarım yaşamam.kendimle,çok iyi bir tercih yaptığım için övünüyorum. sevgilerimle.
    Sevgili Adanalı ,
    ben de bundan almayı istiyorum imrenerek de bu topikdeki tüm yazıları ezberliyorum, sadece eğer birgün panik fren yaparsanız düz yol olabilir, viraj olabilir, her durumda, inşallah ihtiyaç duymazsınız, yaşadığınız sorunları veya olayın gelişimini motorun abs ve combine fren sistemli olması nedeniyle tepkilerini paylaşırsanız çok sevinirim, zira o kadar parayı panik frende sorunlar oluyorsa vermek istemiyorum. bu konuda daha önce ayrı bir başlık açtım ama deauville kullanıcılarının bire bir yaşadığı sorunları birkaç yorum dışında net alamadım, yaşanmış ciddi sorunlarla ilgili bilgi gelmedi, bu konu netleşene kadar almadan bekleyeceğim. zira honda yada sordum öve öve bitiremediler ama bir test yapayım gerekirse limitleri zorlayayım kerekirse kaza yapayım deyince arayan soran yok.
    sevgiler saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    merhaba,2 gün önce 1000 km.bakımımı yaptırdım.3 lt.castrol power racing 10-50 yağ kondu,genel kontrolleri yapıldı.bayramın 3.günü g.antep MT'nin davetlisi olarak gurubumuzla beraber oraya gittik.çok keyifli bir yolculuk oldu benim için.oldukça konforlu bir sürüş yaşadım.hele mp3'ümüde taktıktan sonra otomobil rahatlığı ile sürüş yaptım.değişken süratlerde kullandım.veee bir ara da son gaz kullandım çok kısa bir süre.180 çok rahat yaptı.sanıyorum bir müddet sonra 200 ü görür.ama benim sürat merakım yoktur.azami 120 km.hız çok keyifli oluyor.etraf ile daha çok ilgileniyor,zevk alıyor insan.4,6 lt.yakıt yaktı.100 km.ye.dönüşümüz geceye kalınca başka bir keyif aldım.sonuç olarak ben benim leydi deauvilim'i (benim taktığım isim,gurup arkadaşlarım motorumdan öyle bahsediyorlar.) çok seviyorum.özellikle frenlerini,farlarını,virajlarını ve konforunu.tek sorunum,180 boy ve 67 kg.ağırlığımla çeğrek tonluk makinayı,bazı anlarda kontrol etmekte zorlanıyorum.daha doğrusu yatırmaktan çok korkuyorum.umarım yaşamam.kendimle,çok iyi bir tercih yaptığım için övünüyorum. sevgilerimle.
    İşte forumda ki en güzel yazı bence. Size nice mutluluklar diler tekrar tekrar hayırlı ve problemsiz sürüşler dilerim.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    sevgili cüneyt bey.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.umarım hepimiz hayırlı ve problemsiz sürüşler yaparız.kaza-bela bizlerden uzak olur.

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    Alıntı CALM RIDER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Adanalı ,
    ben de bundan almayı istiyorum imrenerek de bu topikdeki tüm yazıları ezberliyorum, sadece eğer birgün panik fren yaparsanız düz yol olabilir, viraj olabilir, her durumda, inşallah ihtiyaç duymazsınız, yaşadığınız sorunları veya olayın gelişimini motorun abs ve combine fren sistemli olması nedeniyle tepkilerini paylaşırsanız çok sevinirim, zira o kadar parayı panik frende sorunlar oluyorsa vermek istemiyorum. bu konuda daha önce ayrı bir başlık açtım ama deauville kullanıcılarının bire bir yaşadığı sorunları birkaç yorum dışında net alamadım, yaşanmış ciddi sorunlarla ilgili bilgi gelmedi, bu konu netleşene kadar almadan bekleyeceğim. zira honda yada sordum öve öve bitiremediler ama bir test yapayım gerekirse limitleri zorlayayım kerekirse kaza yapayım deyince arayan soran yok.
    sevgiler saygılar
    Sevgili CALM RIDER siz tam olarak neyi merak ediyorsunuz onu anlayamadım. Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışacağım ama geçmiş yazılarınızda virajda panik fren gibi birbiriyle pek alakası olmayan kavramlar gördüm dolayısıyla sessiz kalmayı tercih ettim. Biliyorsunuz ABS ve Kombine Fren iki ayrı sistem. ABS ciddi anlamda bir kızaklama olmadıkça ve ön frene basılmadıkça devreye girmiyor. Kombine frende özellikle arka frene çok sert basılması halinde ön tarafa yaklaşık %30 luk bir frenaj uyguluyor ancak kilitlemiyor. Viraj içerisinde motoru kızaklatacak bir frenajda bu sistemler olsun olmasın neticenin ne olacağını allah bilir. Böyle bir durumdan kurtulmanın tek yolu şimdilik otomobillerde uygulanan ESP-MSR-EBD ve ASC sistemlerinin kombine çalışması ve dört tekerleği kontrol edebilmesi ile mümkün oluyor ki bunlarda %100 sonuç vermeyebiliyor. Deauville'de de siz ön tekerleği kilitlemediyseniz ABS devreye girmeyecektir. Çünki girmesinin tek nedeni ön tekerde bir dolu bir boş şekilde frenleme yaparak size manevra kabiliyeti imkanı vermektir. ABS olmaması halinde ön tekerlek kitlendiyse ve siz çok usta bir motorcuysanız ve ne yapmayı düşünüyorsanız ABS ile frenleme boyunca bunu daha kolay yapabilme imkanına ulaşırsınız.
    Tam olarak sizi kararsız kılan konuyu netleştirirseniz ek bilgi vermeye çalışırım.

Sevgili Cutku bu makine ile hiç sıkıntı yaşadınızmı onu soruyorum, herkesin beğendiği bu motosiklette sürüş esnasında beğenilmeyen bir durum yokmu hiç, deneyimlerinize ve yaşadıklarınıza istinaden, diğer abs li motorlar veya genel teoriler değil, ben herşeyi biliyorum, sadece yaşadığınız bizzat başınıza gelmiş özellikle frenlemedeki sıkıntılar lütfen. bilgilerinize ihtiyacım var ona göre alayım belki birgün birlikte turlarız
    teşekkürler, sevgiler

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Sevgili Adanalı ,
    sevgiler saygılar
    Yani illakı biriniz virajda fren yapın düşün diyorsunuz. Neticeyide bildirin.

Peki bu sorularınıza başka markalarda cevap alabiliyormusunuz. Zor cevaplar.
    Ama 100-120 km süratle gidince arka ve kontrollu ön feni sıkınca motor güvenli bir şekilde duruyor. Motoru kontrollu sürdügümdende panik bir frene ihtiyac duymadım. Sankı siz bişiler biliyormussunuzda bizim ağzımızdan duymak istiyormuşsunuz gibi geliyor. Kısmet olursa Ama deauvill ama başka bir motor beraber dolaşmaktan bizde mutluluk duyarız.

Tek yaşadıgımız sorun debriaj balatasının 200 km de değişmesiydi. O da garantıden değişti ve bir daha tekrarlamadı. Zaten Adanalıda öyle bir sorun dahi cıkmadı. Demekki cutku bey ile bizim şanssızlıgımızmış. Şu ankı pozisyonumuza göre , makınanın tipide hoşunuza gidiyorsa alınabilecek motor.

Yanlız sahibinden com da da 2 elleri ihmal etmeyin. 2007-2008 model 15000-16000 ytl ye bulmak mumkun. Bütceniz uygunsa 2009 sıfırıda 19.070 ytl.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

Motosikleti
    BMW 1200 GS
    Sbuyukkılıc Abicim, allah nazardan saklasın. Dün benim ofisin önüne park etmişti bi tane senin motordan. Hasta oldum. Yukarıda bir arkadaş Lady Deauville demiş motoruna. Hakikaten lady ama ortaçağdaki ingiliz toprak sahibi güçlü kadın figürlerini çağrıştırıyor. "Tamam Lady'yim, zarifim ama gerekirse kılıcı çeker dövüşürüm" bi görüntüsü var. Güven veriyor. Çok iyi seçim, kutlarım. Senin kadar tecrübeli olsam kesin ben de aynı motoru alırdım. Ama bizim askerlik uzun daha. 4 gün GS1, GS2 tecrübesi ile o Lady'ye binici değil ancak uşak olur benden. Kazasız, keyifli sürüşler.

Bi hafta sonu denk getirelim kısa bir tur yapalım Tuzla civarı. Önderlik et, irşad et biz de yetişelim di mi? ...

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    Sevgili Cutku bu makine ile hiç sıkıntı yaşadınızmı onu soruyorum, herkesin beğendiği bu motosiklette sürüş esnasında beğenilmeyen bir durum yokmu hiç, deneyimlerinize ve yaşadıklarınıza istinaden, diğer abs li motorlar veya genel teoriler değil, ben herşeyi biliyorum, sadece yaşadığınız bizzat başınıza gelmiş özellikle frenlemedeki sıkıntılar lütfen. bilgilerinize ihtiyacım var ona göre alayım belki birgün birlikte turlarız
    teşekkürler, sevgiler
    Şu anda motorum 5000 km.ye yaklaşıyor, hem şehir içi hemde şehir dışında oldukça kullanma imkanı buldum. Hem çok yüksek hızda hemde neredeyse rölanti devrine yakın hızlarda kullanmak zorunda kaldım ama ne konforundan ne de frenleme yeteneğinden hiç şikayetçi olmadım. Honda zaten rahatlık ve güvenlik konularında bana göre 1 numara olan bir markadır ve bu iddiaları bu motorda da mevcut. Yol tutuşu mükemmel. Rahatlıkla yönlendirilebilen bir motor. Frenaj inanılmaz etkili. Sert frende bile sizi üzerinden atma eğilimine veya savrulma konumlarına geçmiyor. Düz çizgisini bozmuyor. Son derece dengeli bir makine. Bunları yalnız ben demiyorum. Bu deauville kullanan sürücülerin hepsinin ana fikri. Bir tane farklı biri düşünceye rastlayamazsınız. Vites aralıkları geniş tutulduğu için, gaz kontrolünüz iyiyse 1700-1800 devirlerde ve 2.viteste çok rahat ilerlersiniz. 3500-4000 devirlerden itibaren hızlanma kabiliyeti çok yüksek. Yüksek torklu ve sizi üzmeyecek bir motor. 1.vites diğerleri gibi sadece hareket ettirme vitesi değildir, rahatlıkla motoru bağırtmadan şehir içinde sıkışık trafikte 30 km hızlarda ilerleyebilirsiniz. Şu an'a kadar şikayet edebileceğim bir noktası olmadı. Aradığınız rahat kullanım, güvenlik, seyahat konforu ve ekonomiklik ise sizi %100 memnun edecek bir motosiklettir. Çok yüksek hızda bile çizgisini koruyor. Ara hızlanmaları mükemmel, vasıta geçerken hiç zorlanmadım. Kalkışta hız istiyorsanız onu da elde edersiniz ancak bu makinenin imalat nedeni bu olmadığı için mevcut ağırlığından dolayı eminim sık olarak debriyaj balatası yenilersiniz. Şu an için size şu nedenden dolayı bu motoru düşünmeyin diyebileceğim bir problemle karşılaşmadım. Eğer olursa o'nu da iletirim.
    Araştırmalarınızda, size kolay gelsin der iyi günler dilerim.

sbuyukkilic bey
    vallahi hepinizden çok özür dilerim bukadar çok sorulmaz aynı şey yerden göğe haklısınız, ben biraz işi sağlama almak isteyen bir kişiliğim var onedenle oluyor bu,
    bugün aşağıdaki linkte bir yazı yazdım foruma, ispanya fabrikasında üretilen bu motor tüm dünyada sadece 8,000adet satabiliyor, bu neden böyle meraklanıyorum, çünkü beğenmeyen yok ama alan da yok. oysaki kendi kategorisinde motor yok. buna rağmen alan yok. o nedenle bu kadar çok sordum lütfen kimse kusura bakmasın. sevgilerimle

http://www.motosiklet.net/forum/moto...digerleri.html

Motosikleti
    sevgili CALM RIDER.benim kanaatim şu;ülkemizin ekonomik koşullarında kendiliğinden oluşan,doğruluğu tartışılabilecek olan bir kanı var.bizler bir araç alırken,yada daha almadan,onu satılabilirliğini düşünen,(daha almadan)satarken zararımızı düşünen bir toplumuz.oysa ki 2 el satılan mal ne olursa olsun değer kaybeder.bir de etrafımızdaki insanların kullanıp da memnun kaldığı herhangi bir malı yada eşyayı,bize uyup uymadığını sorgulamadan sahip olma alışkanlığımız vardır.o almış memnun,bende memnun kalırım.(sonradan sorun yaşamak istememe psikolojisi)eğer o malın fiyatı da bütçemize uygunsa hiç düşünmeden satın alırız.mesela volvo-jaguar-porsche gibi arabalar,kendi katagorilerinde herkes tarafından takdir toplayan ve beğenilen arabalardır ama ne yazıkki herkes sahip olamaz.bu araçların caddelerdeki sayısının azlığı,o araçların az beğenildiğini yada sorunlu araç oldukları için tercih edilmediklerini göstermez.bu konudaki etken ulaşılabilirlik bence.bir deauville parasına (markasına/modeline göre)bir yada 2 araba yada motor alınabir.böyle bir anlayışda ayrı bir düşünce tarzıdır.sevgilerimle.

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Abi hayabusadanda mı ulaşılmaz bi makine bu.Adanada cbr 125 den fazla hayabusa var.Bence ulaşılabilirlikle alakası yok.Hedef kitleyle alakası var.

Hız seven adama uymaz.Acemiye uymaz(ağır ve hızlı).Şekilci adama gelmez.(Görecelidir tabi ama çekici bulan kişi sayısının fazla olduğunu sanmıyorum).Endurocu adam almaz dağa bayıra gelmez.Racingcileri yazmıyorum.E touringcilerde genelde daha iri ve büyük motorlu araçları tercih ederler.Sadece honda dan örnekliyorum; cbr 1100xx ve 600f bu motoru satış rakamı olarak katlamış motorlardır ki şaşıracak birşey yoktur...

Tamamen beğeni meselesi.Sürüş pozisyonunun agresiflik içermesini ve tipininde yırtıcı olmasını istemeyipte; aslında iyi giden,taşıma kapasitesi ve konfor özellikleri yüksek 4 silindirli isteyenlerin tercihi olarak görüyorum.

Tabi bu durum dövili nadir bir motosiklet yapar ki bu da bir avantajdır.

keyifli sürüşler

Motosikleti
    tabii ki hedef kitleyle alakalı alpciğim.
    1-racingciler tercih etmez çok süratli değil,
    2-endurocular,kroscular tercih etmez dağ/tepe motoru değil,
    3-acemiler tercih etmez ağır bir motor,
    4-bazılarının takıntısı olduğu gibi 4 silindir değil.
    bence bu motor,kullananlarında ortak birleştikleri nokta olan,konfor,rahatlık,emniyet,kullanışlılık ve şıklık arayanların motoru.
    kim nederse desin ben lady deauville'mi çok seviyorum.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence bu motor,kullananlarında ortak birleştikleri nokta olan,konfor,rahatlık,emniyet,kullanışlılık ve şıklık arayanların motoru.
    ah abi süper anlatmışsın tam beni uzun yolu seviyorum ama iş olanaklarımdan dolayı uzun yola çıkamıyorum.. zaten bu paraya bu konforda tek alınabilecek makina az yakar çok kaçar tabi bu motor için çok uygun..

tecrübeleri sürekli okuyorum paylaşımlar için tşkler..
    not: özellikle ben biraz balkonlu birisi içinde yormayan en ideal makina olabileceği düşüncesi içindeyim
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    e be erhan kardeşim,madem balkonlusun da nasıl rahat ediyorsun gtr 250'de.kullanımı rahat,oturumu dik deauville,tam senlik.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    e be erhan kardeşim,madem balkonlusun da nasıl rahat ediyorsun gtr 250'de.kullanımı rahat,oturumu dik deauville,tam senlik.
    abi inanmazsın ama uzun yola gitmiyorum şehir içinde şeklimiz olsun diye aldık zaten öylede oldu Allah var 2 kere uzun yol yaptım bayramda 2. günü 220 km bel ağrısı kol ağrısı olmadı ama 150 km hızlarda yattıgım için ileri bakıcam diye boynum ağrıcı accık oda ilk diye ama 2. uzun yolum 150 km toplamda ağrı olmadı hiç..

ama deauville den rahat oldugunu idda edemem :D
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Haaaaayhıııırrrr.Utancımdan yerin dibine göçtüm yahu bu motor 4 silindir değilmiydi.Ben cbf 600le karıştırıyorum herhalde.eskiden beri aklıma öyle kalmış...Tam senlik makine Bora Abi bide seni üstünde görebilsem daha bir mutlu olacam

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı motoperver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sbuyukkılıc Abicim, allah nazardan saklasın. Dün benim ofisin önüne park etmişti bi tane senin motordan. Hasta oldum. Yukarıda bir arkadaş Lady Deauville demiş motoruna. Hakikaten lady ama ortaçağdaki ingiliz toprak sahibi güçlü kadın figürlerini çağrıştırıyor. "Tamam Lady'yim, zarifim ama gerekirse kılıcı çeker dövüşürüm" bi görüntüsü var. Güven veriyor. Çok iyi seçim, kutlarım. Senin kadar tecrübeli olsam kesin ben de aynı motoru alırdım. Ama bizim askerlik uzun daha. 4 gün GS1, GS2 tecrübesi ile o Lady'ye binici değil ancak uşak olur benden. Kazasız, keyifli sürüşler.

Bi hafta sonu denk getirelim kısa bir tur yapalım Tuzla civarı. Önderlik et, irşad et biz de yetişelim di mi? ...
    Yok abicim tecrübeyi beraber sürdükce kazanıyoruz. 10000 km nın ne tecrübesi. Bu hafta sonu Pazar günün arkadaşlarla hava iyi olursa Kerpe yapacağız. Pazar 9.30 cıkışla. Başımızın üstünde yerin var.

sbuyukkilic bey
    vallahi hepinizden çok özür dilerim bukadar çok sorulmaz aynı şey yerden göğe haklısınız, ben biraz işi sağlama almak isteyen bir kişiliğim var onedenle oluyor bu,
    bugün aşağıdaki linkte bir yazı yazdım foruma, ispanya fabrikasında üretilen bu motor tüm dünyada sadece 8,000adet satabiliyor, bu neden böyle meraklanıyorum, çünkü beğenmeyen yok ama alan da yok. oysaki kendi kategorisinde motor yok. buna rağmen alan yok. o nedenle bu kadar çok sordum lütfen kimse kusura bakmasın. sevgilerimle

http://www.motosiklet.net/forum/moto...digerleri.html
    Özür ne demekmiş rica ederim. Tabiki soracağız. Sonucta hayatta zevk alacağımız ama coluk cocugun nafakasından alarak motosıklete zevk için Hatırı sayamayacak bir bedel ödüyoruz. Gerekirse birbirimize gerekirsede Hondaya sorup danışacağız. Arkadaşlarında dediği gibi hız, tarla bağ bahce
    gezmek isteyenlerin tercih edeceği bir model değil. Ama hızıda yapar araziyede girer. Deauvill tamamıyle görüntüsüyle, zerafetiyle kendine aşık ediyor. Dış güzelliğiyle oldugu gibide iç teknık kapasıtesiylede kullanıcısını mutlu ediyor.

Bu işer boyla olmaz ama gecen BWV gt 1200 ile yanyana duruyordu Deauvill.
    Bwv nın nıye daha hafıf oldugu ortaya cıktı. Valla cutku beyle yanlış görmediysek deauvillden 30-40 cm daha kısaydı. Hakıkatten arkadaşların dediği gibi kıyaslanamaz. Çünkı daha kısa. Artıcı topcasenin üzerine oturur herhalde.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok abicim tecrübeyi beraber sürdükce kazanıyoruz. 10000 km nın ne tecrübesi. Bu hafta sonu Pazar günün arkadaşlarla hava iyi olursa Kerpe yapacağız. Pazar 9.30 cıkışla. Başımızın üstünde yerin var.
    kefken kerpe yi bende çok özledim askerliğimi orda yapmıştım sahilde bi balık yiyip birşeyler içmek çok güzel olurdu ,bir kac defa kerpede harley cilerin gruplarına denk gelmiştim,keşke bende katılabilseydim sizlere ..

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Aynen bende katılıyorum.
    Ayrıca burgman 650 ile daha önce gittigim bir restaurant otoparkında kaldırımın üstüne cek motorların yeri orası demişlerdi. Dün Hondayla gittim.
    Bu sefer abi güzel motormuş dedileri. Yanı kaldırıma cıkmadım.
    Motorun Maşşallah albeniside var. Gerci cıkışta bir arkadaş bendede raising honda var . Daha hızlı oldugu için galıba Fazer tercih ettim dedi. 250 km hız bence hızı sevmek değil riski almak.
    Aslında dövil hakıkatten Layd. Zarıf ve keyifli bir motor. Arkadaşın dediği gibi
    süratı seviyormuş. Hızlı bir motor almış. Gerci Dövil 190 km rahatlıkla yapıyor.
    120-150 km hızlara kısa sürede cıkıyor. Birde topikte 4 kullanıcıda 40 yaşın üstünde. 25 YAŞINDA olsak belki farklı düşünürdük. Motosıkleti 80-120
    KM arası keyifle süreyim, cantasına ufak tefek eşyalarımı koyayım, oturaklı bir yol motoru olsun,şehir içindede rahat sürüş sağlasın , viteslide olsun diyenler için güzel bir motor. Honda olsun servisi parcası yaygın olsunda var tabi.

Motosikleti
    Honda NT 700 Deauville

NT 700 Deauville

NT 700 hakkındaki yorumları okuduktan sonra seçimimle gurur duydum. 3 sene kadar scooter kullandıktan sonra vitesliye geçmeye karar verdim ve çok eski bir motorcu dostumdan ders aldıktan sonra ( Niyetim 250 cc lik bir motor almaktı ) küçük olacağını düşünmeye başladım ve 500 - 600 cc lik bir motor aramaya başladım. Tesadüfen 2007 bir deauville buldum ( Sahibi bir yıl kullandıktan sonra pan-europa almış ) Resmen görür görmez sevdalandım ve hemen aldım. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve şu aralar gerçekten rahat ve büyük bir zevk alarak kullanıyorum. Herkese sevgiler.

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler