Selamlar ,
Stop lambasını beğenmiyorum , led , daha küçük boyutlarda olan bir ürün takmak istiyorum ,
Deneyen oldu mu ? Ne dersiniz tek beğenmeyen ben miyim ?
Selamlar ,
Stop lambasını beğenmiyorum , led , daha küçük boyutlarda olan bir ürün takmak istiyorum ,
Deneyen oldu mu ? Ne dersiniz tek beğenmeyen ben miyim ?
eBay de birkaç LED model var. Deneyen görmedik henüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Kısa tur cami ve arka koltuk kapağı bulan var mı ?
Nette garip fiyatlar var hep.
Elimde puig gri renk uzun tur cami var. Orijinal kısa olanla takas isteyen olur mu?
selamlar ,
40 bin km bakıma gideceğim , özel servis tavsiye edebilecek olan var mı ? İstanbul Anadolu / Avrupa farketmez .....
Merhaba. Kısa ön cam var fakat suan turkiyede degilim. Geldigimde size gondereyim kullanın.
Size tavsiyem cam alacaksanız MRA nın f800 için olan camını alın cidden ben kullanıyorum ve çok etkili oluyor. Puig bir şeye yaramıyor.
Arka koltuk kapağı kırmızı renkte var elimde.
Stop lambasının aynısının ledlisi f800R larda var. Onu takabilirsiniz.
Soft yan çanta deneyen oldu mu? Bende önceki motosikletimden kalan Givi E41 var onları satacağım sanırım ST'ye olmayacak gibi.
Selam kayış icin yardımcı olabilen varmı arkadaşlar
merhabalar
aşağıdaki ilanda görülen motor için düşünceleriniz nelerdir? uzun süre kullanım için mantıklımıdır? yıllık 3-4 bin km ancak yol yapıyorum. tecrübe konusunda sorun yok
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-kazasiz-bmw-f800s-543858924/detay
avrupa yakasında bildiğiniz güvenilir usta varmıdır inceletebileceğim
rengi kırmızıymış daha öncesinde bir sorunu yok dedi satıcı
GÜNGÖREN İBRAHİM USTA _ KONU BMW İSE TEK GEÇERİM .....
o motor daha önce işlem görmüş , biraz masraf çıkartabilir , ama şunu unutma anlamayan usta kurcaladığında sağlam motoru da bozuyorlar ....
sen ibrahim ustaya göstermeden işlem yapma .....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
ayrıca bu paralara 150 cc scooter zor bulunur hale geldi , belki çıkacak masrafa göre kıyas yapılarak iyi bile olabilir .....
İnanılmaz ilgi çeken bir motor ,
Alet gerçekten farklı , çok sevdim .....
26 binde 2008 model bi f800st nin ederi nedir?
Güzel makina ama 29 çok, sahibi sürekli takas teklif ediyor. satışı yavaş biraz sanırım ama bmw kalitesi kayışlı vs. 20 bine kırmızı var s bitane kafayı bozup yöneldiğimde onu gözüme ketirmiştim.
tdm mi mi almadan önce f800st ye kafayı fena takmışdım güzel makine her şeyiyle dört dörtlük fiyatıda ucuzdu halada ikincielde öyle..
parça grenaj , kayış fiyatlarını öğreniyim dedim çünkü o kayış olayında cs den bir canım yanmışdı almanyadan getirtmek zorunda kalmışdım..
rakamları öğrenince vaz geçdim gittim tdm yi aldım..
motor on numara fiyatlarıda gayet makul ve ucuz bugün bile bu rakamlara böyle sofistike makine alamassınız imkansız .. ama işte klasik o bmw parça ve servis rakamları yokmu adamı uzak tutuyor makinadan..
benim anladığım bmw motorlarında aldığım mesaj hep şu bu motorların fiyatı ucuz olabilir ama ucuz olsada sadece maddi durumu iyi olan insanlar alabilir. yoksa ikinci elde 17-20 bin liralara var s-st falan ama insanlar genede yönelmiyor.. şu anda 17-25 arasında 250-300 c.c arası motorlar satılıyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)