Ducati Multistrada Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Bu başlığı açmak bana kısmetmiş demek.
Önce birazcık resim:
Sonra teknik özellik:
Motor: Sıvı soğutmalı, 1198,4 cc (106 x 67,9 mm), 8 supap
4 zamanlı, 90 derece V2, Desmodromik supaplar ve Marelli yakıt püskürtme.
Altı vites.Zincir aktarmalı.
Şasi ve salıncak: Çelik boru kafes. Tek kollu salıncak.
Süspansiyon: Öhlins 48 mm ters ön çatal, elektronik ayarlanabilir geri sekme ve sıkıştırma oranı. Öhlins tek amortisör, tam elektronik ayar.
Gidon açısı: 25 derece
Tekerlekler arası mesafe: 1.530 mm
Ağırlık: 192 kg (kuru), 220 kg (ıslak)
Ön Fren: 2x320 mm ön disk ve dört pistonlu radyal kaliperler, ABS.
Arka Fren: 245 mm disk, iki pistonlu kaliper, ABS.
Ön-Arka Lastik: 120/70x17 - 190/55x17
Depo Kapasitesi: 20 litre
Sele Yüksekliği: 850 mm
Fiyat: 25.890 Avro
Reklamlar
-
İlk yorumda bana kısmetmiş Tek kelimeyle sınıfının en iyisi en belirgin özelliklerinden biri ise 4 tane sürüş modu var; sport, touring, urban ve enduro olmak üzere. Seçilen sürüş moduna göre amortisörlerin sertliğini, yüksekliğini ve yakıt tasarrufunu ayarlıyor. Daha bir şey söylemeye gerek yok herhalde
-
Fiyatı 25 bin avroymuş.Niye açtın ki bu konuyu.Hiç açmasaydın da olurdu.
-
bana kısmet olurmuki acaba
-
Kesinlikle harika bi motor..ne zaman uzun yola çıksam mutlaka bi multistrada görüyorum.geçen hafta akçakocadan dönerken otobanda beyaz bitane ile karşılaştım.Çok param olursa mutlaka alacağım :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
ha buna 26 bin yüro verilur mi gider 12+1 münübüs alirum sülalecek bineruk
-
daha çok spor bir motor parası olan doktorlar için bire bir.Arkadaşlarına bak yunanistana yeni ducatimle gittim hiç bozulmadı diye anlatırlar ama ne yazıki araziye giremez bu motor aslında bir nebze girer ama doktor arkadaş bunu araziye sokmaz çünkü motorunun çiziliceğini düşünür.Ne tekim daha üzerinde çizik olmuyan bmw 1200 gsler gibi olur bu motorun sonuda oysaki klr 650 ler transalpler klx ler ve tenereler o çizikleri vurukları gururla üzerlerinde taşırlar
bu motoru kısaca geçiniz benim harleyimde bile daha çok çizik vardır
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
İlk yorumda bana kısmetmiş
Tek kelimeyle sınıfının en iyisi en belirgin özelliklerinden biri ise 4 tane sürüş modu var; sport, touring, urban ve enduro olmak üzere. Seçilen sürüş moduna göre amortisörlerin sertliğini, yüksekliğini ve yakıt tasarrufunu ayarlıyor. Daha bir şey söylemeye gerek yok herhalde
Sınıfının derken??
-
harleytamir adlı üyeden alıntı
daha çok spor bir motor parası olan doktorlar için bire bir.Arkadaşlarına bak yunanistana yeni ducatimle gittim hiç bozulmadı diye anlatırlar ama ne yazıki araziye giremez bu motor aslında bir nebze girer ama doktor arkadaş bunu araziye sokmaz çünkü motorunun çiziliceğini düşünür.Ne tekim daha üzerinde çizik olmuyan bmw 1200 gsler gibi olur bu motorun sonuda
oysaki klr 650 ler transalpler klx ler ve tenereler o çizikleri vurukları gururla üzerlerinde taşırlar
bu motoru kısaca geçiniz benim harleyimde bile daha çok çizik vardır
İyi de 25 bin €'luk motorla araziye neden gireyim ki ? Motorun sınıfı enduro diye illa araziye girip çamur deryasında mı yüzmek gerekiyor ? Bu motorla memleketimin berbat yollarında yol bozukluklarını kafaya takmadan gezmenin keyfi de başka olmalı. Ben de bu şekilde düşünüyorum.
-
adventure bike alıp bozuk yol için kullanmak bana sokağa atılmış euro olarak geliyor.Çok daha ucuz ve bir o kadar konforlu motorlar var mesela transalp gibi vstrom gibi yada varedero gibi.Multistrada zengin oyuncagından başka birşeye benzemiyor
-
italyan motosikletlerinin kalitesi tartışılmaz ve birçoğuda efsanedir marka ve model olarak, fakat bozuk yol ve arazi şartlarına göre çok fazla elektronik-teknolojik yapılmış bir motosiklet (multistrada 1200) bu nedenle mutlaka bir sorun çıkartır diye düşünüyorum, çok güzel ama çok gereksiz! range rover la araziye çıkmaya benziyor wrangler dururken... (aradaki fark) bu yüzden transalp, varadero hatta bmw modelleri (pahalı bile olsalar, nazik yapılmıyorlar, sonuçta alman malı) daha uygun diye düşünüyorum.
-
italyan motorlarının kalitesini görmek istiyenler saihibinden kom girip 2000 l yıllrın başından kalma ducatilerle aynı yıldan kalma bmwleri karşılaştrısın farkı görecekler
italyanlar kaliteli flan değil sadece havalı.Kalite arıyan ingiliz alsın alman alsın hava istiyen italyan alsın ekonomi istiyende japon başına bela istiyende benim gibi harley alsı
-
bmw r 1200 gs ile ducati multistrada 1200. umarım birgün ikisinden biri benim olur.
-
guzel motosiklet gercekten
-
National Geographic Multistratanın üretimi ile ilgili belgesel hazırlamıştı. Baştan sona süperdi.
Ducatinin büyük ekonomik krizden çıkış için tasarladığı çok fonksiyonlu bir motor.
Başarılıda olmuş. Bu motor sayesinde kriz zamanı batmaktan kurtulmuşlar.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
National Geographic Multistratanın üretimi ile ilgili belgesel hazırlamıştı. Baştan sona süperdi.
Ducatinin büyük ekonomik krizden çıkış için tasarladığı çok fonksiyonlu bir motor.
Başarılıda olmuş. Bu motor sayesinde kriz zamanı batmaktan kurtulmuşlar.
o belgeseli HD olarak nerde bulurum bilgin var mı?
-
glock adlı üyeden alıntı
italyan motosikletlerinin kalitesi tartışılmaz ve birçoğuda efsanedir marka ve model olarak, fakat bozuk yol ve arazi şartlarına göre çok fazla elektronik-teknolojik yapılmış bir motosiklet (multistrada 1200) bu nedenle mutlaka bir sorun çıkartır diye düşünüyorum, çok güzel ama çok gereksiz! range rover la araziye çıkmaya benziyor wrangler dururken... (aradaki fark) bu yüzden transalp, varadero hatta bmw modelleri (pahalı bile olsalar, nazik yapılmıyorlar, sonuçta alman malı) daha uygun diye düşünüyorum.
Bunu Ducati'ye hakaret olarak kabul ederim!!! Savaş demektir bu.
-
BMW 1200 Gs Adventure
Ducati Multistrada 1200
Triumph Tiger 1200 Explorer
Yamaha XT1200Z Super Tenere
Bu sınıfta dünyada bir kavga var arkadaşlar.
-
KTM 990 Adventure da unutulmasın
-
1200 cc ha bu motorlar beni ezelden beri korkutuyor.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)