Herkezin geçmiş bayramları ve cumhuriyet bayramı kutlu olsun. İşlerimn yoğunluğundan uzun zamandır foruma bakamıyordum malüm ilave olarakta model gemi işi gelince yoğunluk iki kat arttı.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızada ayrıca hoş geldiniz diyorum.
Beycivan görüşmiyeli nasılsın? Umarım herşey yolundadır. Beni soracak olursanız çok ciddi sayılabilecek bir kaza atlattım. Kurban bayramından bir hafta öncesi köye bizimkileri günübirlik bir ziyaret edeyim dedim ve iş çıkışından sonra full + full tam korumalarımla giyindikten sonra akşam 20.00 da yola çıktım.Maalesef Menemen yolunda 5-6 mt kala önüme büyük bir köpek çıktı yola fırladı, maalesef 80-90 km süratle köpeğe çarptım ve motor anında sağa devrildi. Ben neredeyse 50 mt sürüklendim, motorda neredeyse 200 mt sürüklendi asfaltda. Arkadan gelen araçlar beni anında fark edince yolu kapattılar ki üzerimden araba geçmesn diye. Çok şükür ne bende nede motorumda tek çizik dahi yok, motor koruma demirinde sürüklendiği için boyası bile zarar görmedi. Toparlandım motora baktım birşey yok yola devam ettim köyde kahvemi içtim sohbetimi yaptım geri eve döndüm.Bizimkilerin haberi yok daha
Burada çıkarılacak ders; asla üzerinize ucuz standart dışı korumalı mont yada pantolon giymeyiniz.Benim pantolon + mont hem uluslararası standarda uygun hemde sürtünmeye yanmaya ıslanmaya aşınmaya karşı sonderece dayanıklı olmasaydı günlerce acilden çıkamazdım.
Aldığımız ileri sürüş eğitimleri acil durumlarda yapılması gerekenler konuları hakkında verilen eğitimlerin faydasını gördüm.
Farına güvenmiyorsan asla gece yola çıkma.Bugün köpek çıkr yarın sa EŞŞEK çıkar
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
Ha bu arada mortorun maaşşallahı var saatde 130 km gidiyor mübarek