Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ramzey 250cc Chopper Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ramzey QM-250
    Alıntı 7g24s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım
    teşekkürler, Allah hiçbirimize göstermesin kazasını zira birkaç defa geçirmiş biri olarak bilirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı ConroeMAC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, Adım Mustafa - Kırşehirdenim; forumu ve paylaşmış olduğunuz bilgileri uzun zamandır takib ediyorum. Konu hakkında çok bilinç ve fikir sahibi olmadığımdan değerli bilgilerinizi sadece okumak ve uygulamak ile yetiniyorum ( Bu konudaki emeğinize sonsuz teşekkürler)
    Foruma hoş geldiniz. Motorunuza da güle güle binin.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bütün motorcu kardeşlerimi abilerimizi selamlıyorum. Kaçırdığım yerleri okudum benzin fiyatı-alım gücü konusunda polemik oluşmasına sebep olmuşum sanırım. Tek sevindiğim konuya yorum ve katılım olması yoksa görüş ayrılıklarının olması gayri ithiyari bir durum. Naci abi dediğin gibi 10 15 sene önce benzin ucuz olsa bile biz bu motorlara arabalara binemiyordum. Herşeyin bir bedeli oluyor işte , bir ara bende 3 motor 1 araba vardı oysa esnaflıktan kazandığım para bir memurun 3 aylık maaşı kadar. Yani bolluk var ama pahalılıkta var. Bunlar düzelecek inşallah hükümeti bu konuda kararlı ve gayretli görüyorum, elbette eleştirdiklerim daha fazla ancak 1 elle 2 taş kalkmaz. Amca ve kasap kardeşler nasılsınız?

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı Beycivan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün motorcu kardeşlerimi abilerimizi selamlıyorum. Kaçırdığım yerleri okudum benzin fiyatı-alım gücü konusunda polemik oluşmasına sebep olmuşum sanırım. Tek sevindiğim konuya yorum ve katılım olması yoksa görüş ayrılıklarının olması gayri ithiyari bir durum. Naci abi dediğin gibi 10 15 sene önce benzin ucuz olsa bile biz bu motorlara arabalara binemiyordum. Herşeyin bir bedeli oluyor işte , bir ara bende 3 motor 1 araba vardı oysa esnaflıktan kazandığım para bir memurun 3 aylık maaşı kadar. Yani bolluk var ama pahalılıkta var. Bunlar düzelecek inşallah hükümeti bu konuda kararlı ve gayretli görüyorum, elbette eleştirdiklerim daha fazla ancak 1 elle 2 taş kalkmaz. Amca ve kasap kardeşler nasılsınız?
    Ohoooo Beycivan sen nerelerdesin yahuuu Kaçkere sana selam yolladık nasılsın dedik hatta kafayı kırdık benim motoru Custom yapıcaz dedik bu aralar bak bizi boşluyorsun karışmam sonra

Bizler çok şükür iyiyiz bu taraflarda bir yaramazlık yok nasipse önümüzdeki cumartesi İZMİR-MT nin 6.cı kuruluş yıl dönümü yemeğimiz var hepberaber İzmir-MT Başta Moderatörümüz olmak üzere kuşadasına gidiyoruz (Etkinlik Bölümünde Var)

Bunların dışında haberler sende nasıl bebek dünyaya geldimi sen bize müjdeyi ver meraktan öleceğiz valla

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Alıntı ConroeMAC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, Adım Mustafa - Kırşehirdenim; forumu ve paylaşmış olduğunuz bilgileri uzun zamandır takib ediyorum. Konu hakkında çok bilinç ve fikir sahibi olmadığımdan değerli bilgilerinizi sadece okumak ve uygulamak ile yetiniyorum ( Bu konudaki emeğinize sonsuz teşekkürler)
    Yaklaşık 6 ay önce ben de 2nci elden bir QM250 alarak aranıza katıldım ama motorum bir önceki sahibinden dolayı özensiz kullanıldığı için maalesef can sıkıcı sorunlar yaşıyorum... Canım memleketim birçoğunuzun da anlattığı gibi eskiden bisiklet, şimdi ise motosiklet tamir eden şuursuz sınıf atlamış tamircilerle dolu... Zira emeğin maddi karşılığının verilmesi konusunda herzaman saygılı ve hassas olmaya çalışsam da gösterdiğiniz maddiyat karşısında sadece tek yönlü bir sarfiyat söz konusu oluyor. Parayı veriyorsunuz, düzeltildi yada tamir edildi deniyor, ama baktığınızda sorunun sadece geçici süre ile düzeltildiğini yada düzeltilmiş gibi gösterildiğini görüyorsunuz...
    Değerli büyüklerim ve forum arkadaşlarım, kabul ederseniz ben de ilerleyen zaman içersinde üstesinden gelemediğim ve önemli ölçüde sıkıntı yaşadığım bazı sorunlarımı sizlere anlatmak ve değerli fikir ve tavsiyelerinizi edinmek istiyorum... Saygılarımla...
    Aramıza hoş geldiniz.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

7g24s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Jetmax 250
    ...Yani bolluk var ama pahalılıkta var. Bunlar düzelecek inşallah hükümeti bu konuda kararlı ve gayretli görüyorum, ...
    Kararlılık konusuna katılıyorum ;)

Motosikleti
    Ramzey QM-250
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Foruma hoş geldiniz. Motorunuza da güle güle binin.
    Teşekkür ederim Naci Abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

Alıntı Amca35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohoooo Beycivan sen nerelerdesin yahuuu Kaçkere sana selam yolladık nasılsın dedik hatta kafayı kırdık benim motoru Custom yapıcaz dedik bu aralar bak bizi boşluyorsun karışmam sonra

Bizler çok şükür iyiyiz bu taraflarda bir yaramazlık yok nasipse önümüzdeki cumartesi İZMİR-MT nin 6.cı kuruluş yıl dönümü yemeğimiz var hepberaber İzmir-MT Başta Moderatörümüz olmak üzere kuşadasına gidiyoruz (Etkinlik Bölümünde Var)

Bunların dışında haberler sende nasıl bebek dünyaya geldimi sen bize müjdeyi ver meraktan öleceğiz valla

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Aramıza hoş geldiniz.
    Teşekkürler Hoşbulduk

Motosikleti
    Mondial Jetmax 250
    Geçtiğimiz hafta iş çıkışı bir arkadaşımı otobüs durağına kadar bırakayım dedim. Arkadaşım biraz kilolu, yaklaşık 120 - 130 kilo kadar. Motora bindikten sonra olayın vahametini anladım ama iş işten geçti. Yere epeyce yaklaşmıştık ama motorun çekişinde problem görmedim. Kordon'un taşlı yolunda biraz hoplaya zıplaya Gar'a kadar ilerledik. Arkadaşı bıraktıktan sonra problem yok gibiydi. Ancak sonraki birkaç gün motorun dengesinde ciddi bir bozulma oldu. Tamircime gittiğimde biraz fazla yükten dolayı yaylarda gevşeme olduğunu ve biraz ayar yapılması gerektiğini söyledi ve kısa sürede halletti de.
    Bana da ders oldu.
    Motorun torku iyi de, aksam o kadarını kaldırmıyor demek ki

7g24s valla arkadşaın 130 kg sende eğer 70 80 kg kadar varsan toplamda 210 kg kadar bir ağırlık olmuş.250 cc lik bir motor düz yolda sorun çıkarmaz ama bu ağrılık çeyrek ton ediyor demekki bu motorun torku gücü iyi.Bir twister bu ağrılıkta can çekişir.Amca valla senide özledim be dostum bebek eli kulağında bu hafta doğum olur diye bekliyoruz kısmetse. Kızımıda motorcu yapacağım artık o beni gezdirir. Bu kadar direksiyon salladığımız yeter. herkese kucak dolusu sevgiler

Motosikleti
    Mondial Jetmax 250
    7g24s valla arkadşaın 130 kg sende eğer 70 80 kg kadar varsan toplamda 210 kg kadar bir ağırlık olmuş.250 cc lik bir motor düz yolda sorun çıkarmaz ama bu ağrılık çeyrek ton ediyor demekki bu motorun torku gücü iyi.Bir twister bu ağrılıkta can çekişir.Amca valla senide özledim be dostum bebek eli kulağında bu hafta doğum olur diye bekliyoruz kısmetse. Kızımıda motorcu yapacağım artık o beni gezdirir. Bu kadar direksiyon salladığımız yeter. herkese kucak dolusu sevgiler
    Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin.
    Bu arada epeyce konu dışı ama çok önemli bir mevzu var. Bizim bebeğimiz doğduğunda arkadaşların ve büyüklerin tavsiye ettiği 1-2 çay kaşığı suyu vermemiştik ve hala sarılığı devam ediyor.
    Sterilize edilmiş suyu minik bir şişeye koyup, doktora ve hemşireye çaktırmadan çok az, ama kesinlikle daha fazla değil, çocuğa vermek gerekiyormuş. Bilirubin karaciğerden kolayca atılıyormuş böylece. Biz bunu uygulamadık. Üç gün yavrumuzu bizden aldılar, hastanede yattı. 3 gün göremedik, üzüldük, şimdi evde ama hala sarılık değeri çok düşmedi.
    Aklında olsun Beycivan hocam ;)

Motosikleti
    Ramzey Qm250
    Nerelerdesiniz milleet

Forumdaki kardeşlerime güzel bir haber duyurmak istiyorum dün saat 15:30 itibariyle doğumunu beklediğimiz kız evladımız normal bir doğumla dünyaya gözlerini açtı.Adını Nisa Nur koyduk. Sık sık telefonla soran burdan mesaj atan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum Allah herkese nasip etsin olanlarında ömürlerine hayırlar versin.Artık uykusuz geceler Beycivan kardeşinizin kapısına dayandı.7g24s kardeşim tavsiyene çok minnetar kaldım.Eşime söyledim o da teşekkür etti.. Fotolarını en kıza zamanda koymak istiyorum. Herkese saygılar sevgiler. Ali ve ihsan hocam hadi gözünüz aydın darısı sizin başınıza.Naci abi sizede selamlarımı iletiyorum.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Beycivan kardeşim, Allah analı babalı büyütsün, sağlık ve afiyet versin, hayırlı evlat olsun inşallah. Selamlar.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

Motosikleti
    Forumdaki kardeşlerime güzel bir haber duyurmak istiyorum dün saat 15:30 itibariyle doğumunu beklediğimiz kız evladımız normal bir doğumla dünyaya gözlerini açtı.Adını Nisa Nur koyduk. Sık sık telefonla soran burdan mesaj atan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum Allah herkese nasip etsin olanlarında ömürlerine hayırlar versin.Artık uykusuz geceler Beycivan kardeşinizin kapısına dayandı.7g24s kardeşim tavsiyene çok minnetar kaldım.Eşime söyledim o da teşekkür etti.. Fotolarını en kıza zamanda koymak istiyorum. Herkese saygılar sevgiler. Ali ve ihsan hocam hadi gözünüz aydın darısı sizin başınıza.Naci abi sizede selamlarımı iletiyorum.
    Dünya'ya hoş geldin Nİsa Nur; Beycivan hadi güzünüz aydın.Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler; ancak çocuk için önce eş adayımı bulmam gerekiyor ki hatda eş adayını bulmadan önce yuva kuracak durumları ayarlamam gerekiyor herhalde bu durum bir 10 yıl daha sürer.Gerekli parayı toplamam 10 yılımı alır.
    BİLGİ ve SEVGİ

Abi ne 10 yılı ya.. Motor tepesinde gezincem derken ihtiyarlık bir bakmışsın üzerine çökmüş vallahi kalırsın evde, söylemedi deme. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu mutlu sevincimi burda dostlarımızla paylaşmak benim için büyük bir sevinç kaynağı. Herkese hayırlı akşamlar ben eve gidiyorum arkadaşlar.

Motosikleti
    Mavi Boncuğum ve Bendeniz.

---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:01 ----------

BİLGİ ve SEVGİ

Motosikleti
    Ohooo herkez havalar soğuyunca kendi kabuğuna çekilmiş.İzmirde geziler son hızıyla devam ediyorrrrr.
    BİLGİ ve SEVGİ

Arkadaşlar merhabalar ilk motorum olacak, aşağıda ki linkte bulunan ramzeyi gözüme kestirdim ama çevremdeki insanlarla konuşunca hevesimi kırıyorlar.oysa tip olarak ramzeyi diğerlerinden(kanuni.mondial v.s......) çok daha güzel buluyorum. siz kullananlar olarak ne tavsiye edersiniz????*

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0413053/detay/

ve bi tane daha ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9643253/detay/

şimdiden herkese teşekkürler( İZMİRLİLERDEN ÖZELLİKLE... SERVİS BAKIM YEDEK PARÇA AÇISINDAN......

sezar78 kardeşim ilanlara baktım iki motorda güzel ancak ilk ilandaki kırmızı motor çok toplu ve temiz.İkinci motorun ön çamurluğunun değiştiği kanaatindeyim.Ancak o da temiz. Fiyat olarak ikisi ilede anlaşılabilirsin fiyatı 2000 tl civarına çekmeye çalış.Kırmızı motorda ilk göze çarpan arka yan çantalar elçiklerdeki püsküller ve kırmızı renk olması. Şimdi tabi resimlerden öyle herşey anlaşılmaz motorun üzerine binmek sağına soluna yatıp bakmak lazım. Önerim motor konusunda tecrübesi olan bir kişiyle gidip hem bakmak hemde pazarlığı yapmak. Bu motorda en çok bakmanı isteyeceğim şey karbüratörü ve ön takımları. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Amca artık sana diyecek laf bulamıyorum sen iyice izmirde popüler oldun.Ben uykusuzluktan motoru ancak rüyamda görüyorum. Herkese kucak dolusu sevgiler.Forumdan ulaşarak arayan herkese çok teşekür ediyorum.

Motosikleti
    Sn.SEZAR78 Aramıza hoş geldiniz.

Öncelikle şimdiden alacağınız motorunuz hayırlı olsun.Ancak size şiddetle tavsiye ederim ki bu bölümde yer alan Kasap35 (Ali) kardeşimizle hemen irtibata geçiniz.Eğer Ali kardeşimiz motorunu satmadıysa mutlaka görün.Motorun ilk sahibi sıfır aldı yanılmıyorsam 15.000 km de rengi siyah lastikleri bu yıl sıfır dublex takıldı.Ön farı xenon sinyaller led sinyal egzost açık ön arka dişliler Yamaha marka takıldı.Zincir oringli Yamaha takıldı.Km göstergesi dijital takıldı 120 km sürati rahat görüyor vibrasyon çok az.Fiyatı 2500 TL di konuşmanda ve motoru görmende çok fayda var.Kararını sonra veririsin.
    BİLGİ ve SEVGİ

İhsan abi Ali motorunu olsa olsa büyütmek için satıyordur ama sebebi neden acaba bayadır görüşemedik merak ettim. Gerçekten kendisinin motorunu alacak kişi çok isabetli bri karar vermiş ve karlı bir alışveriş yapmış olacak şahsen bende almasını isterim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler