ExpendableS çok teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız kullanalım.
Bu öğlen debriyaj telinin ayarıyla biraz oynadım. İş yerinden (eski motorcu) bir abim yardımcı oldu. Şimdilik gayet iyi gibi. Daha önce %95 sıkılıkta kavrarken, artık %70 civarına geldi. Daha rahat bu şekilde.
Yine bu abimin önerisi, yan çantaların ağzına siyah fitil çekeceğim. Sürüş sırasındaki sesini alacaktır.
Naci bey ve birçok kişinin bahsettiği gibi çukur ve tümseklerde önden tak diye gelen bir ses bende de oldu. Sanki içi boş plastiğe çarpma sesi gibi. Çok rahatsız etmedi beni ama bakım sırasında yine de kontrol ettirmeyi düşünüyorum.
Sabah soğuk falan umurumda değildi. Hala otobüs bekliyor olacağım saatte iş yerime ulaşmanın verdiği rahatlık, otobüste sıkış tepiş gitmemenin verdiği konfor...
Bu arada bir tavsiye isteyeceğim. Yazlık eldiven almak istiyorum. Henüz çok tecrübeli olmadığımdan ve motora alışma sürecinde olduğumdan, elcikleri tam hissedebileceğim ince eldiven arıyorum. TEX marka yarım racing eldivenler gördüm (16TL). Tam eldiven olsalardı alacaktım ama değil. Suni deriden ve avuç içinin dış kısmında darbeye karşı korumaları mevcut.
Benzer türde önerebileceğiniz marka/model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler...
Herkese keyifli sürüşler...