Merhabalar öncelikle adım Tuğrul aranıza yeni katıldım yaş 21 Üni 3. Sınıf öğrencisiyim bir Mr Vulture sahibi de benim ayın 8'inden itibaren, ilk motorum. Son 3 yıldır bir heves olmuştu ama sadece hayalde kalmış maddi yetersizlikten alamamıştım, aklımda da hep bu motor vardı, Geçen yazda dişi tırnağa takıp alacak kadar paramı kazandım gittim aldım. İlk modellerinin park halinde lambalarının yanmamasına kadar biliyorum yani
Neyse, 12'sinde sigorta ruhsat işlerini halledip plakamı taktım çok şükür. Merak edenlere sigorta+trafik+plaka toplam 342 Tl tuttu.
Kilometresi daha 25 de ancak geceleri sürebiliyorum o da tırsa tırsa polis çevirir de 1400 lira ehliyet cezası geçirir diye aralıktan önce ehliyetimiz çıkmayacak, motor aşağıda ben yukarıda gündüzleri balkondan sadece kesişiyoruz
Rodaj döneminde olduğundan 5000 devirden yukarı çıkmıyorum, genelde 3000 devir de seyir ediyorum malum gece olunca sokak araları insanları rahatsız etmemek için. Aldığım bayiden siyah mat koruma demiri hediye olarak takıldı, gerçekten bu motora koruma demiri yakışıyor taktırmayan arkadaşlara tavsiyem denesinler daha bir chopper havası veriyor tabi ki bizimki sportster chopper
Sıkıntılarım ise şunlar 3 yıldır takip ediyorum motorun hala ne kadar yaktığı ortalama bilinmiyor, bende denemedim ehliyet olmadığından binemiyorum. Motorun gaz tepkimesi adamı sarsıyor, belki benim acemiliğimden bilemiyorum, gazı kesiyorum bildiğin vites düşmüş gibi motor fren, açıyorum tek tekere gelecek korkusu gücü düşündürüyor özellikle dik rampalarda
birde hidrolik ön frenler meselesi, arka kampana olduğundan bir de arka olduğundan çok ihtiyaç olduğunda asılıyorum pedala, ama ön frende tırsa tırsa basıyorum. Ön freni köküne kadar sıkarsa 30 ile giderken kilitlenir mi yoksa yavaşlar mı. Yani bu motorda ön freni nasıl kullanacağız motorda fazla km yapmış arkadaşlardan yorum bekliyorum. Saygılar.