arkadaşlar eski zn kullanıcısı olarak bugün vulture mr ile aranıza katıldım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
arkadaşlar eski zn kullanıcısı olarak bugün vulture mr ile aranıza katıldım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
arkadaşlar bu tutup bırakma olayı bende de başladı ama 7000 devirde,80 e gelince gaz yemiyor,dün bişey yokken bugün bole oldu motor 1500 km de ???
Tutup bırakma olayı nedir? @walter.
gaz yemiyor yani,80 i geçmemişti motor ama jigleyi kontrol ettim evin önünde kurcaladılar mı artık naaptılar,ortada kalmış kapattım düzeldi allahtan
Sıkıntı yok demektir
Hiç resim eklemedim sanıyorum.
arkadaşlar bu akşam çalışırırken bayaa zorlandım 2 3 saat önce,yolda 5 dk biyere uğradım 4 lüler falan açıktı,sora marşa bastığımda 10 dk falan çalıştıramadım hafif gaz verdiğimdede farlar sönüyordu,ayaklada çalıştıramadım,ama gidişte falan problem yok acaba aküden mi bu sorun? az önce yine kontrol edeyim dedim yine 10 dk uğraştım anca çalıştı..
Lastikleri tublexmi yoksa şamrel limi
Sorun aküde olsa ayakla bir kaç kez basmanla çalışması lazım.
herkese merhabalar 21 bin km dir kullandığım 150 mr ımla ilgili bazı deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
ikinci el 10bin de iken almıştım ilk aldığımda yakıt tüketimi o zamanın benzin fiyatı ile (2013 ocak) km de 13.5-14 kuruş arası idi. bi kaç kez uzun yola çıktım hiç orjinalliğini bozmadan yakıt tüketimi aynı kaldı uzun yolda da. hava filtresini açık hava filtresi ile değiştirip egsoz u da performans egsoz ile değiştirdiğimde yakıt tüketimi 2013 hazıran civarı 16-17 kuruşları bulmuştu. bu arada bu değişimler ile kendi ibresi ile yaklaşık 145 km hıza ulaşmıştım son hız. tabi ön dişliyi 16 ile değiştirerek. son yaptığım değişiklikte karburatörü değiştirdim racers 200 karburatörü taktım ve yakıtta düşüş ve performansta artış gördüm ön dişliyi değiştirip 17 yaptım ve gps üzerinden 137 km hızını gördüm ve ekran görüntüsünü kaydettim bu arada orjınal gösterge ne gösteriyorsa yüzde 90 hızında gidiyor. en azından bende öyle yani ibreye göre 60 km hızla giderek radar cezası yemiyorum aslında 54 km ile gitmiş oluyorum şehir içi hız sınırında. şuan ki yakıt tuketimim racers200 karburatoru ile km de 13.4 kuruştur. son viteste 10 bin deviri görebildim daha yukarı çıkamadım ama 4. ve daha düşük viteslerde 10750 yi görüyorum göz kararı. sormak istediğiniz soru olursa cevaplamaya çalışacağım.. birisi 100 km ye geldiğinde çekme yapıyor demiş, hava filtreni temizle açık hava filtresi kullanıyorsanda jet uçlarına bi bak derim
bi arkadaşım da çakmak çıkışı almak istemiş bi sigorta yada anahtar ile doğrudan aküden çekebilirsin ben yaptım telefonumu motordan şarj ediyorum gayet kullanışlı oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
bu arada arkadaşlar motorumu mat siyah yaptım çok güzel durdu haberiniz olsn
Mat Siyah 10 numara olmuş nerede yaptırdın reklamcıdamı?
S.a arkadaslar, ben nidğede öğrenciyi, A2 sınıfı ehliyete yazıldım Ocak ayı gibi de ehliyetimi aldıktan snra ilk motorumu alıcam inşallah. Forumlardan takip ettiğime göre Vulturenin tasarımı ve teknik özellikleri benim çok hosuma gitti, sizin bir tavsiyeniz olabilir mi ? sonucta ilk motorum olacak ve hiç motor tecrübem yok, şimdiden teşekkürler
@mstfcyln Benn de ilk motosiklet olarak bu modeli tercih ettim.
125 honda cb ace mı, bu motosiklet mi, yoksa 100 cc superboy mondial mi, kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum. 0 km düşünüyorum bu arada?
125 honda ace 4vites 6.5 kw mr 10.5 kw aralarında baya bi guç beygir farkıvar yakıtta cok farketmez ztn kullanımda .honda alcam diosan bin lira daha ver cb 125 e al. ama gnede mr kadar güçlü değildir ikinci el bir az kilometreli cb 125 e de alabilirsin .ama mr önceliğimdir gücünden dolayı
arkadaşlar sürekli olarak motoru çalıştırma sıkıntısı yaşıyorum motor sıcakken sorun yok ama her sabah soğukken ne ayak marşı nede jigle ile çalışmıyor gidişinde hiçbir sıkıntı yok hava filtresi,buji temizsorun karbüratordeyse nasıl bir sorun olabilir naapmak lazım ?
merhaba arkadaşlar bu vulture motoru zorlamadan en rahat zorlanmadan gittiği hızı nedir, en son hızını sormuyorum sadece rahat bir şekilde gittiği hızı nedir. tşk ederim.
mondial mr 15 için performans egzoz almayı düşünüyorum uyumlu ve güzel ses veren egzozların isimlerini veya linklerini atarmısınız? yardımcı oldunuz için teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)