Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Temmuz 2016, 00:13
asde06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, kamu görevlisi olmam ve yoğun işlerim nedeniyle motorumu ayda 40-50 km kullanabilmekteyim. Motorum yatmaktadır..Bu sebeple satıyorum..Motorun bir ufak yana yatması var..Garantilidir, motora kefilim,hız kesicisi iptal edilmiş orjinal beyin takılmıştır.Üstünde gelen beyin de durmaktadır.. Motorun sıfırı 4.000 TL + plaka+ruhsat+sigorta masraflarıyla hesap edildiğinde 4.500 TL denk geliyor en az..Motorun bütün evrakları tam, ANKARA ERYAMAN'Da önceden randevu alınarak motor görülebilir..Fiyat 3.500 TL ancak ciddi alıcılara bir miktar indirim yaparım.Not: Apaçi türü, kendini bilmez ve ayarsız konuşan tipler hiç bulaşmasın, parasını peşin de verseniz satmam size...Motorun yanında bir adet s beden kask ve zincir kilit hediye edilecektir..
Hayırlı satışlar
Reklamlar
-
04 Temmuz 2016, 02:28
bu motor kurye motoru yapsam bakımları zamanlı yaptırdıktan sonra 50bin km yaparmı??
-
04 Temmuz 2016, 06:00
Scream41 adlı üyeden alıntı
bu motor kurye motoru yapsam bakımları zamanlı yaptırdıktan sonra 50bin km yaparmı??
Cbf kullandıysanız kuryede bu motor zorlayabilir. Gidonu geniştir ve düşük hızlarda aynı çizgide cbf kadar stabil gidemez.Bu durum biraz da motorun kısalığından kaynaklanır. Kaliteli ve visikozitesi hava sıcaklığına uygun yağ koyduğunuz sürece motor 50000 i çok rahat görür.
-
04 Temmuz 2016, 10:36
enderbilgi adlı üyeden alıntı
Cbf kullandıysanız kuryede bu motor zorlayabilir. Gidonu geniştir ve düşük hızlarda aynı çizgide cbf kadar stabil gidemez.Bu durum biraz da motorun kısalığından kaynaklanır. Kaliteli ve visikozitesi hava sıcaklığına uygun yağ koyduğunuz sürece motor 50000 i çok rahat görür.
uygun çaplı oldugundan dolayı şirket motor kirası verecek işime geliyor motor fiyat bakımından
-
07 Temmuz 2016, 21:28
Merhaba, motoru yeni aldım ve köyde kullanmaya başladım. Yollar toprak olduğu için yağmurdan sonra çamurda ön tekeri kontrol etmek zorlaşıyor, kayıyor. Köyde toprak yollarda kolay tutanmasını sağlamak için hangi tip yada marka-model lastik kullanmalıyım?
Biran önce ön lastiği değişmem gerek, önerilerinize ihtiyacım var.
Herkese güvenli-eğlenceli sürüşler dilerim.
-
08 Temmuz 2016, 20:27
IQRI adlı üyeden alıntı
Merhaba, motoru yeni aldım ve köyde kullanmaya başladım. Yollar toprak olduğu için yağmurdan sonra çamurda ön tekeri kontrol etmek zorlaşıyor, kayıyor. Köyde toprak yollarda kolay tutanmasını sağlamak için hangi tip yada marka-model lastik kullanmalıyım?
Biran önce ön lastiği değişmem gerek, önerilerinize ihtiyacım var.
Herkese güvenli-eğlenceli sürüşler dilerim.
Bulabilirsen mezeler me22 al fiyatına göre tutuşu ömrü iyi bi lastiktir
-
08 Temmuz 2016, 21:05
nakiakpinar adlı üyeden alıntı
Koltuk gayet güzel olmuş
-
10 Temmuz 2016, 15:06
daha motorun tadını çıkaramadan kaza yaptık. ön tekerlek amortisor felan kırıldı.motorun öntarafı yalan oldu. güvenilir bir yedek parça adresi önerebilirmisiniz tecrübeli arkadaşlar?
-
05 Ağustos 2016, 19:49
merhabalar buda benim makina yeni aldım 2012 vulture 7500 de aldım. yeni bakımdan çıkmıştık. yeni resimler ve bilgiler paylaşmak nasip olur inş.
-
05 Ağustos 2016, 20:05
Güle güle kullanın. Çok güzel makine. Bende 2014 modelini kullanıyorum titresim falan var ama 2 kişi çok güzel gidiyor. Ayrıca yakıt olarak ekonomik sayılır.
-
06 Ağustos 2016, 10:23
cem_uar adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın. Çok güzel makine. Bende 2014 modelini kullanıyorum titresim falan var ama 2 kişi çok güzel gidiyor. Ayrıca yakıt olarak ekonomik sayılır.
tşk ler titreşim bendede var biraz. fakat lastiklerim çok çabuk kayıyor. arka ve ön lastikleri değiştireceğim. birde ön cantı değiştireceğim. lastik öneriniz ne olur ?
-
06 Ağustos 2016, 14:22
Arkadaşlar ön amortisör keçesi kaça kaç?
-
12 Ağustos 2016, 19:47
lastik konusunda birşey diyemeyeceğim. ben orjinali kullanıyorum. fazla hız yapmadığım ve ıslak havalarda kullanmadığım için lastik değişimine ihtiyaç duymadım. ama forumda 3-4 sayfa önve lastik konusunda cevaplar yazılmıştı. kazasız sürüşler.
-
31 Ağustos 2016, 16:25
arkadaşlar krom egzos koruması tarzı şeyi boyatsak nasıl olur veya çıkarsak
-
01 Eylül 2016, 15:37
Konuyu diriltiyorum sanırım ama bu motoradan almayı düşünüyorum.
Birkaç sorum olacak
1-2 kişi uzun yola çıkmayı planlıyorum bu motorla. Bazende şehir içi turistik geziler 2 kişi rampada çekişi nasıl olur?
2-Ne derece kaliteli malzemesi var parça konusunda yada gidişatta üzer mi?
3-Rodajda artçı alınması hakkında ne düşünüyosunuz?
4-Sizce bu motorun ömrü kaç bin km dir?
5- Genel olarak artılarını ve eksilerini söyleyebilir misiniz?
6-Bu fiyat aralığında (4000) 2 kişi seyahat edebileceğim, önereceğiniz motor var mıdır?
şimdiden teşekkür ederim...
-
14 Eylül 2016, 22:54
Dostlar bu motordan cafe racer-scrambler custom yapılabilir mi? Düşünceleriniz neler?
-
15 Eylül 2016, 02:41
arkadaşlar merhaba. motorumu geçen ay aldım. 2011 model ancak pek kullanılmamış eski sahibi tarafından garajda beklemiş bi süre. 8 bin kilometrede. İZMİRde yaşıyorum ve mr vulture için güvenebileceğim bi servis veya tamirci arıyorum. bilgi verebilecek olan var mı?
-
02 Ekim 2016, 12:31
dostum öncelikle burası ilan bölümü değil. kamu görevlisi olduğunu neden belirtiyorsun anlamıyorum. insanlar neden ünvanını paylaşma gereği duyarlar? ben de teknoloji şirketinde kaliteciyim. ayrıca sigorta masrafını motoru satınca geri alacaksın. sigortayı kendine yapıyorsun motoru satarken sana bir faydası yok.
asde06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, kamu görevlisi olmam ve yoğun işlerim nedeniyle motorumu ayda 40-50 km kullanabilmekteyim. Motorum yatmaktadır..Bu sebeple satıyorum..Motorun bir ufak yana yatması var..Garantilidir, motora kefilim,hız kesicisi iptal edilmiş orjinal beyin takılmıştır.Üstünde gelen beyin de durmaktadır.. Motorun sıfırı 4.000 TL + plaka+ruhsat+sigorta masraflarıyla hesap edildiğinde 4.500 TL denk geliyor en az..Motorun bütün evrakları tam, ANKARA ERYAMAN'Da önceden randevu alınarak motor görülebilir..Fiyat 3.500 TL ancak ciddi alıcılara bir miktar indirim yaparım.Not: Apaçi türü, kendini bilmez ve ayarsız konuşan tipler hiç bulaşmasın, parasını peşin de verseniz satmam size...Motorun yanında bir adet s beden kask ve zincir kilit hediye edilecektir..
-
16 Ekim 2016, 22:40
Ben de bir süredir Vulture kullanıyorum. Düşük hızda dengesi pek iyi değil. Sürekli bir ayağımı yere koymak için hazır tutuyorum. Son zamanlarda arka teker gaz verince biraz savruluyor. Nedenini anlayamadım. Ara sıra sorun çıkarıyor. Ama küçük sorunlar. Bir keresinde yolda giderken gaz teli koptu. Gaz telinin bu kadar kolay kopması bana ilginç gelmişti. Onun dışında iyi bir motor.
-
29 Ekim 2016, 08:51
Düşük hızda (2-3 vites) ön taraftan ince-az bir ıslık sesi geliyor. Çözemedim, bilgisi olan var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)