Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Mart 2016, 19:14
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kadıköy caddebostan civarında arkadaşlarla yollarda sık sık görüşmek dileği ile herkese kazasız sürüşler dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Arkadaşlar selam kadıköy civarında iyi bir tamirci varmı motoru bi bakıma sokmak istiyorum yaz gelmeden hazır olsun
Reklamlar
-
12 Mart 2016, 01:57
selam millet, uzun zaman sonra tekrar foruma döndüm..Motor epeydir yatıyordu...Tekerimiz düz bassın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
takipteyiz usta..başarılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
kardeş, videonu izledim şimdi, acizane tavsiyem fon müziğini değiştir, yada hiç fon müziği koyma..motor sesi olsun sadece..müzik seçimin nedeniyle videonu izlerken İllallah dedim..
-
13 Mart 2016, 01:01
dün ilk bakımı yaptırdım. ön dişliyi 17 ile değiştirdim. motor 1 vites çekişten düştü ama 90 km ile çok rahat yol alır hale geldi.
yeni çıkan led beyaz ampulden taktırdım. aydınlatma yine de tam istediğim gibi olmadı sadece selektör atmak çok etkili.
havalar biraz daha düzelsin foto ve video atmayı düşünüyorum
-
16 Mart 2016, 15:36
Merhaba arkadaşlar ortalama 300 km ye yaklaştım motorumla. Öncelikle Denizli de olan varsa iletişime geçelim. Motorum yağmurda kaldı arka sinyaller çalışmıyor bir de Şahin aynası geçmiş sol gidondan gidon eğilmiş uzun kısa tuşunu kırmış sıyırtmış zorlamış biraz ama motor düşmemiş iyiki. gidon ve sol tuş takımı işçilikle beraber 65 tl ye takılacak serviste parçaları bekliyorum. Motoru düz zeminde saldığımda boşta motordan hırt hırt diye bıyere vurdurma sürtme gibi bi sesle karışık hissiyat geliyor yani gidişede sıkıntı veriyor galiba hissediyorum cunku bu neden olabilir? vites değiştirirken mesela 1 de kalkıyorum 2 ye atacakken bosa geciyor ama 2 ye gecmiyor takılıyor tekrar 1 e atıp öyle 2 ye atıyorum bunun sebebi debriyaja az ya da cok bastığımdan yada neden kaynaklanabilir? bazen de boşda gösteriyor 1 yada 2 de oluyor yada boş ve 1.vites ışığı aynı aynda yanıyor böyle ufak tefek sorunlar neden olur?
-
22 Mart 2016, 19:29
merhaba sayın 150mr kullanıcıları.
150mr vulture tarz olarak ilgimi çeken bir motor, merak ettiğim konularda fikrinizi almak itiyorum.
yakıtı 100km/lite olarak nedir?
titreşim var mı ?
yağı ile bakımı ile zamanında ilgilendiğimiz takdirde bir ybr-cbf kadar sorunsuz mudur ?
sorun çıkarmayacağına güvenerek uzun yola çıkılır mı ?
eğimsiz yolda son hızı nedir ?
(10.5kw)14hp olduğunu hissettiriyor mu ? yani sürünce gerçekten ybr-cbf'den 4-3 hp güçlü olduğu hissediliyor mu ?
-
23 Mart 2016, 06:10
-
05 Nisan 2016, 16:10
cümleten selamalar. honda crf 250l ye niyetlendik bakalım. motoru satılığa çıkardık. az km , servis bakımlı , michelin lastikler var diğer akbabalardan farkı. ilgisi çeken arkadaşlar için aşağıda linki veriyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8756613/detay/
-
13 Nisan 2016, 01:21
herkes motorundan memnun sanırım, kimseden ses seda çıkmıyor..
-
20 Nisan 2016, 10:30
merhabalar. ilk motorum oldu bu. fiyatına göre ideal bi at sanki..duruşu ve gücü yerinde. gidonu geniş kontrolü kolay.güzel şahlanıyor, tıkanmıyor. disk fren var. ama arka frene çok güvenmemek lazım yınede selesi dandik. metal aksamları çabuk paslanacak gibi. tekerlekleri sıkıntı. azcık bi ıslanıvermesin sanki buz pistinde sürüyon motoru götü başı dağıtıyor. asfaltta 100kmh'n üstünde seyrederken arka teker sekiyor bildigin..çok sert yola yapışşmıyor. ön dişli 15t, devir saati delleniyor. ama vites geçişlerinde çok azgın ve sexy bi ses çıkıyo motordan. 17 yaptım ön dişliyi, eskisi gibi şahlanmıyor motor ama vites geçişleri uzadı ve rahatladı sanki.6000lerde harcadığı eforu 2000 devirlerde görüyor suan. son hız 120civarı gördüm. ideal bir geçiş motoru gibi..
Çok hayal kaptırdım akıntına
-
30 Nisan 2016, 20:05
Merhaba, motoru yeni aldım 15 km'ydi aldığımda nerdeyse hiç kullanılmamış gibi. Aldığımda yarım deponun üstünde yakıt vardı şu an bitmek üzere ama yaptığım km 151, çok yakıyor gibi geldi karbüratör ayarı, sübap ayarı, hava filtresi, yakıt musluğu hangisinden kaynaklanıyor olabilir. Bu arada ilk motorum yani daha çok yeniyim, yardımcı olabilir misiniz ?
-
30 Nisan 2016, 21:39
otobeygir adlı üyeden alıntı
cümleten selamalar. honda crf 250l ye niyetlendik bakalım. motoru satılığa çıkardık. az km , servis bakımlı , michelin lastikler var diğer akbabalardan farkı. ilgisi çeken arkadaşlar için aşağıda linki veriyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8756613/detay/
motorum satılmıştır. Allah kaza bela vermesin.
mondial 150 mr vulture / 2014
-
05 Mayıs 2016, 21:31
rodajda benzin sarfiyatının net olarak belirlenmesi zordur, yüksek devirde kullanım, bol vites geçişi, sürüş tarzı yakıtı etkileyen hususlardandır..Bir daha ki sefere depoyu fulleyip ölçüm yapın, şehir içi ve şehir dışı yakıt sarfiyatı farklı olur..
-
05 Haziran 2016, 13:30
merhabalar 8 temmuz gibi Denizli'den Mersin'e gitme planım var yola çıkış öncesi ve yolda yanıma almam gerekenler neler olabilir? yol ortalama 600 km civarı ve ilk uzun yolum olacak.
-
06 Haziran 2016, 12:45
rkntrss adlı üyeden alıntı
merhabalar 8 temmuz gibi Denizli'den Mersin'e gitme planım var yola çıkış öncesi ve yolda yanıma almam gerekenler neler olabilir? yol ortalama 600 km civarı ve ilk uzun yolum olacak.
Lastik tamir kiti ve pompa al da gerisi halledilir
-
07 Haziran 2016, 02:16
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Lastik tamir kiti ve pompa al da gerisi halledilir
Teşekkür ederim pompa bu ayakla kullanılandan felan mı internetten baksam
-
07 Haziran 2016, 15:56
rkntrss adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim pompa bu ayakla kullanılandan felan mı internetten baksam
Aynen ayak ile şişirilen pompalar var hatta link paylaşayım. Tamir kiti zaten standart bir şey.
http://urun.n11.com/lastik/modacar-m...B&gclsrc=aw.ds
-
16 Haziran 2016, 01:24
Merhabalar
Motosiklete tel jant takan var mı acaba? mümkün müdür? tahmini maliyeti ne olacaktır?
-
16 Haziran 2016, 01:51
UFK adlı üyeden alıntı
Mondial in en iyi. Motoru kt 125 dır .
-
16 Haziran 2016, 09:32
Mehteran adlı üyeden alıntı
Mondial in en iyi. Motoru kt 125 dır .
Siz hiç mr ye binmemişsiniz...
))
-
17 Haziran 2016, 00:45
Arkadaşlar, kamu görevlisi olmam ve yoğun işlerim nedeniyle motorumu ayda 40-50 km kullanabilmekteyim. Motorum yatmaktadır..Bu sebeple satıyorum..Motorun bir ufak yana yatması var..Garantilidir, motora kefilim,hız kesicisi iptal edilmiş orjinal beyin takılmıştır.Üstünde gelen beyin de durmaktadır.. Motorun sıfırı 4.000 TL + plaka+ruhsat+sigorta masraflarıyla hesap edildiğinde 4.500 TL denk geliyor en az..Motorun bütün evrakları tam, ANKARA ERYAMAN'Da önceden randevu alınarak motor görülebilir..Fiyat 3.500 TL ancak ciddi alıcılara bir miktar indirim yaparım.Not: Apaçi türü, kendini bilmez ve ayarsız konuşan tipler hiç bulaşmasın, parasını peşin de verseniz satmam size...Motorun yanında bir adet s beden kask ve zincir kilit hediye edilecektir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)