Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
72. sayfa BirinciBirinci ... 22627071727374 ... SonuncuSonuncu

Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım kadıköy caddebostan civarında arkadaşlarla yollarda sık sık görüşmek dileği ile herkese kazasız sürüşler dilerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

Arkadaşlar selam kadıköy civarında iyi bir tamirci varmı motoru bi bakıma sokmak istiyorum yaz gelmeden hazır olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    selam millet, uzun zaman sonra tekrar foruma döndüm..Motor epeydir yatıyordu...Tekerimiz düz bassın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

takipteyiz usta..başarılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

kardeş, videonu izledim şimdi, acizane tavsiyem fon müziğini değiştir, yada hiç fon müziği koyma..motor sesi olsun sadece..müzik seçimin nedeniyle videonu izlerken İllallah dedim..

UFK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mr vulture
    dün ilk bakımı yaptırdım. ön dişliyi 17 ile değiştirdim. motor 1 vites çekişten düştü ama 90 km ile çok rahat yol alır hale geldi.
    yeni çıkan led beyaz ampulden taktırdım. aydınlatma yine de tam istediğim gibi olmadı sadece selektör atmak çok etkili.
    havalar biraz daha düzelsin foto ve video atmayı düşünüyorum

Motosikleti
    mondial vulture 150 MR
    Merhaba arkadaşlar ortalama 300 km ye yaklaştım motorumla. Öncelikle Denizli de olan varsa iletişime geçelim. Motorum yağmurda kaldı arka sinyaller çalışmıyor bir de Şahin aynası geçmiş sol gidondan gidon eğilmiş uzun kısa tuşunu kırmış sıyırtmış zorlamış biraz ama motor düşmemiş iyiki. gidon ve sol tuş takımı işçilikle beraber 65 tl ye takılacak serviste parçaları bekliyorum. Motoru düz zeminde saldığımda boşta motordan hırt hırt diye bıyere vurdurma sürtme gibi bi sesle karışık hissiyat geliyor yani gidişede sıkıntı veriyor galiba hissediyorum cunku bu neden olabilir? vites değiştirirken mesela 1 de kalkıyorum 2 ye atacakken bosa geciyor ama 2 ye gecmiyor takılıyor tekrar 1 e atıp öyle 2 ye atıyorum bunun sebebi debriyaja az ya da cok bastığımdan yada neden kaynaklanabilir? bazen de boşda gösteriyor 1 yada 2 de oluyor yada boş ve 1.vites ışığı aynı aynda yanıyor böyle ufak tefek sorunlar neden olur?

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba sayın 150mr kullanıcıları.
    150mr vulture tarz olarak ilgimi çeken bir motor, merak ettiğim konularda fikrinizi almak itiyorum.

yakıtı 100km/lite olarak nedir?
    titreşim var mı ?
    yağı ile bakımı ile zamanında ilgilendiğimiz takdirde bir ybr-cbf kadar sorunsuz mudur ?
    sorun çıkarmayacağına güvenerek uzun yola çıkılır mı ?
    eğimsiz yolda son hızı nedir ?
    (10.5kw)14hp olduğunu hissettiriyor mu ? yani sürünce gerçekten ybr-cbf'den 4-3 hp güçlü olduğu hissediliyor mu ?

UFK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mr vulture
    Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba sayın 150mr kullanıcıları.
    150mr vulture tarz olarak ilgimi çeken bir motor, merak ettiğim konularda fikrinizi almak itiyorum.

yakıtı 100km/lite olarak nedir?
    titreşim var mı ?
    yağı ile bakımı ile zamanında ilgilendiğimiz takdirde bir ybr-cbf kadar sorunsuz mudur ?
    sorun çıkarmayacağına güvenerek uzun yola çıkılır mı ?
    eğimsiz yolda son hızı nedir ?
    (10.5kw)14hp olduğunu hissettiriyor mu ? yani sürünce gerçekten ybr-cbf'den 4-3 hp güçlü olduğu hissediliyor mu ?
    Bir aylık MR kullanıcısıyım. şu an yaklaşık 1300 km'de. bir kere ürgüp-ceyhan gidip geldim. toplam 650 km. bir sorun yaşamadım. mondial olduğu için kafamda soru işaretleri vardı başta ama bu modelin "mondialin en iyisi" olduğunu tüm sanayi esnafı söylüyor.
    bugün toplam 213 km yol aldım. canavar gibi maşallah

Titreşim çok az. Kesinlikle rahatsız etmiyor. orjinal lastikler nylon olduğu için değiştirmekte fayda var.
    YBR ya da CBF ile kıyaslayamam çünkü kullanmadım. Şunu söyleyebilirim ki çekişi çok güzel. Düz yolda son hızım gps ile 100-110 km. sonrasında motor gaz kesiyor.(açıldıkça hızlanma ve son hızı artacaktır diye düşünüyorum) ön dişliyi bir tık büyütünce tork azalıyor ama motor daha rahat gidiyor çünkü orj dişlisi küçük geliyor, vites aralıkları çok kısa.
    Yakıt olarak biraz fazla diyebilirim en azından kendi motorum için. 3.5-4 lt yakıyorum ortalama. şu an 2,3 ve 4.viteste tam gaz hızlanıyorum rampa yukarı - motor açılsın diye.

sorularına karışık olarak cevap vermeye çalıştım. umarım seni tatmin eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Alıntı UFK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün ilk bakımı yaptırdım. ön dişliyi 17 ile değiştirdim. motor 1 vites çekişten düştü ama 90 km ile çok rahat yol alır hale geldi.
    yeni çıkan led beyaz ampulden taktırdım. aydınlatma yine de tam istediğim gibi olmadı sadece selektör atmak çok etkili.
    havalar biraz daha düzelsin foto ve video atmayı düşünüyorum
    bahsettiğim led far fotoları burda:

[/COLOR]

bu da videosu

asde06 bunu beğendi.

otobeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE / HONDA CBR 250R çokyakında
    cümleten selamalar. honda crf 250l ye niyetlendik bakalım. motoru satılığa çıkardık. az km , servis bakımlı , michelin lastikler var diğer akbabalardan farkı. ilgisi çeken arkadaşlar için aşağıda linki veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8756613/detay/

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    herkes motorundan memnun sanırım, kimseden ses seda çıkmıyor..

mete gursoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250r
    merhabalar. ilk motorum oldu bu. fiyatına göre ideal bi at sanki..duruşu ve gücü yerinde. gidonu geniş kontrolü kolay.güzel şahlanıyor, tıkanmıyor. disk fren var. ama arka frene çok güvenmemek lazım yınede selesi dandik. metal aksamları çabuk paslanacak gibi. tekerlekleri sıkıntı. azcık bi ıslanıvermesin sanki buz pistinde sürüyon motoru götü başı dağıtıyor. asfaltta 100kmh'n üstünde seyrederken arka teker sekiyor bildigin..çok sert yola yapışşmıyor. ön dişli 15t, devir saati delleniyor. ama vites geçişlerinde çok azgın ve sexy bi ses çıkıyo motordan. 17 yaptım ön dişliyi, eskisi gibi şahlanmıyor motor ama vites geçişleri uzadı ve rahatladı sanki.6000lerde harcadığı eforu 2000 devirlerde görüyor suan. son hız 120civarı gördüm. ideal bir geçiş motoru gibi..
    asde06 ve 42konya bunu beğendiler.
    Çok hayal kaptırdım akıntına

Merhaba, motoru yeni aldım 15 km'ydi aldığımda nerdeyse hiç kullanılmamış gibi. Aldığımda yarım deponun üstünde yakıt vardı şu an bitmek üzere ama yaptığım km 151, çok yakıyor gibi geldi karbüratör ayarı, sübap ayarı, hava filtresi, yakıt musluğu hangisinden kaynaklanıyor olabilir. Bu arada ilk motorum yani daha çok yeniyim, yardımcı olabilir misiniz ?

otobeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE / HONDA CBR 250R çokyakında
    Alıntı otobeygir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cümleten selamalar. honda crf 250l ye niyetlendik bakalım. motoru satılığa çıkardık. az km , servis bakımlı , michelin lastikler var diğer akbabalardan farkı. ilgisi çeken arkadaşlar için aşağıda linki veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8756613/detay/
    motorum satılmıştır. Allah kaza bela vermesin.
    asde06 bunu beğendi.
    mondial 150 mr vulture / 2014

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    rodajda benzin sarfiyatının net olarak belirlenmesi zordur, yüksek devirde kullanım, bol vites geçişi, sürüş tarzı yakıtı etkileyen hususlardandır..Bir daha ki sefere depoyu fulleyip ölçüm yapın, şehir içi ve şehir dışı yakıt sarfiyatı farklı olur..

Motosikleti
    mondial vulture 150 MR
    merhabalar 8 temmuz gibi Denizli'den Mersin'e gitme planım var yola çıkış öncesi ve yolda yanıma almam gerekenler neler olabilir? yol ortalama 600 km civarı ve ilk uzun yolum olacak.

Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Alıntı rkntrss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar 8 temmuz gibi Denizli'den Mersin'e gitme planım var yola çıkış öncesi ve yolda yanıma almam gerekenler neler olabilir? yol ortalama 600 km civarı ve ilk uzun yolum olacak.
    Lastik tamir kiti ve pompa al da gerisi halledilir

Motosikleti
    mondial vulture 150 MR
    Alıntı Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastik tamir kiti ve pompa al da gerisi halledilir
    Teşekkür ederim pompa bu ayakla kullanılandan felan mı internetten baksam

Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Alıntı rkntrss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim pompa bu ayakla kullanılandan felan mı internetten baksam
    Aynen ayak ile şişirilen pompalar var hatta link paylaşayım. Tamir kiti zaten standart bir şey.

http://urun.n11.com/lastik/modacar-m...B&gclsrc=aw.ds

EINSPIEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok //
    Merhabalar

Motosiklete tel jant takan var mı acaba? mümkün müdür? tahmini maliyeti ne olacaktır?

Alıntı UFK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir aylık MR kullanıcısıyım. şu an yaklaşık 1300 km'de. bir kere ürgüp-ceyhan gidip geldim. toplam 650 km. bir sorun yaşamadım. mondial olduğu için kafamda soru işaretleri vardı başta ama bu modelin "mondialin en iyisi" olduğunu tüm sanayi esnafı söylüyor.
    bugün toplam 213 km yol aldım. canavar gibi maşallah

Titreşim çok az. Kesinlikle rahatsız etmiyor. orjinal lastikler nylon olduğu için değiştirmekte fayda var.
    YBR ya da CBF ile kıyaslayamam çünkü kullanmadım. Şunu söyleyebilirim ki çekişi çok güzel. Düz yolda son hızım gps ile 100-110 km. sonrasında motor gaz kesiyor.(açıldıkça hızlanma ve son hızı artacaktır diye düşünüyorum) ön dişliyi bir tık büyütünce tork azalıyor ama motor daha rahat gidiyor çünkü orj dişlisi küçük geliyor, vites aralıkları çok kısa.
    Yakıt olarak biraz fazla diyebilirim en azından kendi motorum için. 3.5-4 lt yakıyorum ortalama. şu an 2,3 ve 4.viteste tam gaz hızlanıyorum rampa yukarı - motor açılsın diye.

sorularına karışık olarak cevap vermeye çalıştım. umarım seni tatmin eder.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

bahsettiğim led far fotoları burda:

[/COLOR]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/hI08A7.jpg
    http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/1mXJEU.jpg
    http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/c7ymgJ.jpg
    http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/922/QaVp9D.jpg
    http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/924/dn8olT.jpg

bu da videosu

https://www.youtube.com/watch?v=tuE0K8gGBeo
    Mondial in en iyi. Motoru kt 125 dır .

Alıntı Mehteran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial in en iyi. Motoru kt 125 dır .
    Siz hiç mr ye binmemişsiniz...

))
    42konya bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Arkadaşlar, kamu görevlisi olmam ve yoğun işlerim nedeniyle motorumu ayda 40-50 km kullanabilmekteyim. Motorum yatmaktadır..Bu sebeple satıyorum..Motorun bir ufak yana yatması var..Garantilidir, motora kefilim,hız kesicisi iptal edilmiş orjinal beyin takılmıştır.Üstünde gelen beyin de durmaktadır.. Motorun sıfırı 4.000 TL + plaka+ruhsat+sigorta masraflarıyla hesap edildiğinde 4.500 TL denk geliyor en az..Motorun bütün evrakları tam, ANKARA ERYAMAN'Da önceden randevu alınarak motor görülebilir..Fiyat 3.500 TL ancak ciddi alıcılara bir miktar indirim yaparım.Not: Apaçi türü, kendini bilmez ve ayarsız konuşan tipler hiç bulaşmasın, parasını peşin de verseniz satmam size...Motorun yanında bir adet s beden kask ve zincir kilit hediye edilecektir..
    Funkyman bunu beğendi.

REKLAM ALANI
72. sayfa BirinciBirinci ... 22627071727374 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)