martta indirim olur diye bekliyorum, hemen alacağım,daha önce mondial 125 kt ye biniyordum..şimdi 150 mr önerdiler..
martta indirim olur diye bekliyorum, hemen alacağım,daha önce mondial 125 kt ye biniyordum..şimdi 150 mr önerdiler..
olabilir 2012 modellerde indirim olur bencede bende motora oto teyp takmak istiyorum siz ne dersiniz arkadaşlar düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim
selamun aleyküm arkadaşlar bende geçtigimiz perşembe günü mondial bayisine gidip hiç düşünmeden vulturemi aldım. peşin 2920 ye yanında kask ve kilit hediye verdi. motor gerçekten beklentilerimiinn çok ok üstünde cıktı. her gören çok begeniyo maşallah
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
eywallah arkadasla cok saolun.kesinlikle tek renk olması hiç iyi degil. birde siyahı koruması çok zzor.
[IMG][/IMG]
s.a Arkadaşlar 3 Gün önce 2,el 150 mr aldım sizlere bir kaç sorum olacak yardım ederseniz çok sevinirim.
ilk olarak resimde sarı olarak çizdigim yerlerde sürekli yag var sanırım silindir kapagın arasında yag sızıyor bunun sebebi ne olabilir.
motoru 10 dkka çivarı kullandıktan sonra motorun silindir tarafından sanırım bir plastik kokusu alıyorum bu acaba normalmidir yoksa bi sorunu varmıdır sizce.birde jikleyi bulamadım acaba jikle yokmu.
motorun yagınıda degişmeyi düşünüyorum ama içindeki yagı nasıl çıkara bilirim acaba içinde olan yagın markasını bilmiyorum dandik bi yag olabilir.sorularıma cevap veren vermeyen herekese şimdiden çok teşekkürler..
[IMG][/IMG] yuvarlak içine aldığım yer jikle dir, yağ sızdırması ise ya çatlak vardır o kısımda yada contası bozuk olabilir motor kısmı açılmış ise yeni conta takmadan kapatmış olabilirler taktılarsada sızdırma yapıyordur servise götür baksınlar.
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:20 ----------
[/IMG]
[IMG][/IMG]
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
helal olsun
arkadaşlar size çok süper bir kıyak çekeceğim. Şimdi hemen giyorsunuz herhangi bir yerden mıknatıs buluyorsunuz şeklini siz kafanızda canlandırıp ona göre bulursunuz. Benzin hortumunuzun etrafına karşılıklı olarak bağlıyorsunuz. 5 cm nin üzerinde olsun. Bu şekilde kullanın ve motorunuzdaki değişimleri buralara bir yere yazın. Hadi bakalım. Ben denedim ve halen üzerinde faydasını da gördüm. Siz denedikten sonra bendeki değişimleri yazacağım. Ha daha güçlü olan nodyum mıknatıs bulursanız daha iyi.. Karbüratöre en yakın yere bağlayın.Hadi kolay gele.
bu yazıyı başka topiclerde de yazıyorum.
kardeşim çok saol yardımın için sizler olmasanız motorcular cebimizi çürütücek resmen biri gelsede kandırsak diye bekliyolar tekrar çok saol tşkr ederim.
Mıknatıs ne işe yarıyor?
Fabrika çıkışında takılmamasının sebebi gereksizliği olabilir.
Edirne uzunköprüdeki motoru tanıyan varmıdır acaba ?
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
s.a degerli mondial kullanıcıları sizlere bi sorum olucak bilgilendirirseniz çok sevinirim .bnm motorun zincir gevşek dün gerdim fakat şimdide çok gerdim gibi geliyor bana bunun ölçüsü nedir acaba resim olarak gösterirseniz çok sevinirim şimdiden çok saolun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)