Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
39. sayfa BirinciBirinci ... 29373839404149 ... SonuncuSonuncu

Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    merhaba arkadaşlar bu mr' nini sele yüksekliğini yazmanız mümkünmü tşk ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hunter84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar UG & Mondial Drift + 93 PX 200
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar bu mr' nini sele yüksekliğini yazmanız mümkünmü tşk ederim.
    ben 77cm diye biliyorum ama dıger arkadasların bilgisini duymak lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

motor 6000 oluyo yakısı baya arttı benım beraber cozelım yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Arkadadlar az once bende araniza katildim 2900 e plaka dahil canta ve kask dahil aldim yarinda teslim alacam insallah..:-) ilk izlenimlerimi yarin aksam sizinle paylasacam arkadaslar .d.d

Motosikleti
    Mondial 150mr Vulture.
    Hayırlı olsun @pckopat001, Allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün düzceden dönüşümde solumdan bi mr 150 geçti allahım o nasıl geçiş 90 la ben gidiyorum tek kişi adamlar iki kişi yanımdam en aşa 120 ile geçtiler ağzım açık kaldı bide tatlı tok bi sesi vardı.. aman yarabbi..
    yüksek devirde sesi ayrı bi güzel çıkıyo namıssızın

hele ivmelenmesi adamı baştan çıkarıyo. turbo dizel araçlar da ani bi güç arışı olu ya. onun gibi oluyo

@Özgür "motor 6000 oluyo yakısı baya arttı benım" demişsin

subap ayarı yaptırt ustaya.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Tesekkur ederim .d ilk motorum olacak umarim beklentilerimi karsilar :-) birde baya akluma takilan bir soru vardi motorun parcalarinin almanyada uretildigi yazilmis bazi yerlerde ozellikle buny arastirdim bu gun gercektende oyle mr150 in parcalari almanyada uretilmekte ve turkiyede toplanmaktaymis direk mondial bayinin muduru bu bilgiyi sundu bana bir nevi alman diyebiliriz motora yani icim rahat bir sekilde aldim motoru :-) :-)

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim .d ilk motorum olacak umarim beklentilerimi karsilar :-) birde baya akluma takilan bir soru vardi motorun parcalarinin almanyada uretildigi yazilmis bazi yerlerde ozellikle buny arastirdim bu gun gercektende oyle mr150 in parcalari almanyada uretilmekte ve turkiyede toplanmaktaymis direk mondial bayinin muduru bu bilgiyi sundu bana bir nevi alman diyebiliriz motora yani icim rahat bir sekilde aldim motoru :-) :-)
    kusura bakma, hayallerini yıkmak gibi olmasın ama bayi müdürü halt yemiş.

diğer çinlilere göre kalitelidir ona birşey demem ama alman üretim değil. safi çinlidir.

ama dediğim gibi diğer çinlilerden kalitelidir...

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Parcalarin almanyada uretildigi konuduna ne diyorsunuz peki ?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    hocam o müdüre gidin

"bana bir tane 'made in germany' yazısı gösterir misiniz" deyin.

bakalım ne diyecek ve ne göstercek.

bize de fotosunu çekin yollayın.

dalga geçme vb amaçlı değil bu yazım kesinlikle. ben bu motoru 12 000 km kadar kullandım, tık demedi. ama hiç bir yerinde made in germany yazdığını görmedim.

gören olduysa söylesin...

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Ya aslinda cokta onumli degil ne mali oldugu .d almanyada uretiliyor dedi sadece irdelemedim bnde zaten.hii tamam iyiymis dedim gectim motorun saglamligi ve kullanimi onemli bnm.icin o.konuda bir probleminiz yoksa benimde problemim olmaz buyuk.ihtimal .d.d

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya aslinda cokta onumli degil ne mali oldugu .d almanyada uretiliyor dedi sadece irdelemedim bnde zaten.hii tamam iyiymis dedim gectim motorun saglamligi ve kullanimi onemli bnm.icin o.konuda bir probleminiz yoksa benimde problemim olmaz buyuk.ihtimal .d.d
    yok. sağlamlığına kimse birşey diyemez.

zamanında bakımlarını yapın istediğini yere gidin.

yolda kalırım sıkıntısı olmaz...

keçi gibidir.

bu motorun ve 150 MC-X i cross a benzetip, cros lastiği takıp dağ taş gezenler var.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Evet o modeli biliyorum. Mr ile ayni motora sahip .d ama onun gorunusu bnm pek hosuma gitmedi bu modele hasta oldum resmen cok hosuma gitti.d

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

şimdi bu rodaj olayı ile ilgili bir sürü yazı yazılmış forumda sizce rodaj sürecini nasıl tamamlamalıım ? yada söyle diyeyim siz nasıl yaptınız ?

feverish_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 mr
    arkadaşım öncelikle motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah benim motorum daha 900 km de benimkide daha yeni rodajına dikkat etmeye calışıyorum bence sende dikkat et hız yapma ve fazla yüksek devirde kullanma ben böyle yapıyorum eklemek isteyen arkadaşlar varsa cahillime versinler cünki benimde ilk sıfır motorum yani bende pek bişey bilmem bu konuda

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Tsk dostum .d yok bndr oyle dusunuyorum zaten 500 km 6000 dd 1000 km kadar 8000 dd yi gecmeyi dusunmuyorum .d

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Bu sayfa neden bu kadar yavas ilerliyor .d ya kullanicilar cok memlun yada gezmekten vakit bulamiyorlar foruma girecek..d

Motosikleti
    MT07
    Arkadaşlar merhabalar.. Geçen gün çok talihsiz bir olay yaşadım.Taksim meydanda park halindeki motorum geldiğimde yere yatık vaziyette duruyordu . Tahminimce sarhoş bir sürücünün çarpması ile devrildi.Sol ayna,sinyal kırılmış,koruma demiri hasar görmüş.gidon yamulmuş ( bir yamukluk var ama gidondandır diye tahmin ediyorum ve umuyorum.İnşalla maşalardan değildir.)Ve hız göstergesinin plastiği çatlamış. Birde motor kaç saat o şekilde yatık kaldı bilmiyorum ama yağıda akmış epey O şekilde beylikdüzüne kadar gitmek zorunda kaldım.Durduk yere yani can sıkıntısı+masraf...Sizden ricam avrupa yakası beylikdüzü yakınlarında bildiğiniz usta varsa yerini telini söylermisiniz?Motorun garantisi yok yetkili servis olmasada olur yani.Benim hiç tanıdığım usta yok yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı StiF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar.. Geçen gün çok talihsiz bir olay yaşadım.Taksim meydanda park halindeki motorum geldiğimde yere yatık vaziyette duruyordu . Tahminimce sarhoş bir sürücünün çarpması ile devrildi.Sol ayna,sinyal kırılmış,koruma demiri hasar görmüş.gidon yamulmuş ( bir yamukluk var ama gidondandır diye tahmin ediyorum ve umuyorum.İnşalla maşalardan değildir.)Ve hız göstergesinin plastiği çatlamış. Birde motor kaç saat o şekilde yatık kaldı bilmiyorum ama yağıda akmış epey O şekilde beylikdüzüne kadar gitmek zorunda kaldım.Durduk yere yani can sıkıntısı+masraf...Sizden ricam avrupa yakası beylikdüzü yakınlarında bildiğiniz usta varsa yerini telini söylermisiniz?Motorun garantisi yok yetkili servis olmasada olur yani.Benim hiç tanıdığım usta yok yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...
    bende fazlada sinyal var isterseniz size verebilirim..
    ayrıca usta var ama size uzak kalırmı bilmem..
    mecidiye köyde profilo alışveriş merkezinin altında mndial servisi oolan HAS MOTOR var..
    ben sürekli oraya gidiyorum..
    isterseniz oraya gelin..

Motosikleti
    Mondial 150 MR
    Arkadaşlar selam, bir 150 MR kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Herkese kazasız belasız yolculuk dilerim.
    Ayrıca buradan deneyimlerini ve yaşadıklarını paylaşan herkese teşekkür ederim. Motosiklet almadan önce burada yazılanları tek tek okudum, ona göre karar verdim 150 mr almaya.
    buradaki paylaşımları için herkese yeniden teşekkür ederim.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    hayırlı olsun dostum kazasız belesız sürüşler dilerim.. hoş geldin aramıza

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

birde çogu arkadaş lastiklerin kötülügünden bahs etmiş ben öyle bir sıkıntı hissetmedim .s gayet iyi kuru havadada yağmurlu havadada kulandım öyle dendigi kadar kayma filan hiç olmadı motorda ?
    atakanberk bunu beğendi.

herkeze merhaba bende mondial mr 150 alarak çok şükür aranıza katıldım .. bu benim ilk motorum ... herkeze kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim... motorumun 2 tane videosunu ekledim link aşağıdadır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

http://youtu.be/U2UOiiNCxlE

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

http://youtu.be/4BbMl3kdTL8" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

http://youtu.be/4BbMl3kdTL8

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

[IMG][/IMG]
    Alıntı atakanberk1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba bende mondial mr 150 alarak çok şükür aranıza katıldım .. bu benim ilk motorum ... herkeze kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim... motorumun 2 tane videosunu ekledim link aşağıdadır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

http://youtu.be/U2UOiiNCxlE

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

[video]http://youtu.be/4BbMl3kdTL8[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

http://youtu.be/4BbMl3kdTL8

REKLAM ALANI
39. sayfa BirinciBirinci ... 29373839404149 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)