Aaa kask kilidi miymiş o?..
Kişisel görüşüm, tankpad hoş durmaz gibi.
Koruma demiri bu tarz motorlar için olmazsa olmaz zaten bence, hem harika durur hem de daha önemlisi "korur".
Ama bu modeller yeni olduğu için uygun koruma demiri varmıdır henüz bilemiyorum.
Koruma demirine sisleri de taktın mı tamamdır
Koruma demiri görüntüyü fazla bozmaz gibi geliyor. Ama ben koydurmadım.
Tankpad şeffaf nasıl gider bilmiyorum, ama ben istemem.
Buna uygur koruma demiri var yani inzell öyle mi ? Varsa bayi de mi yoksa Sormak hiç aklıma gelmemişti bugün.
Var mı hiç bilmiyorum.
Bu arada senin motorun kavrama noktası sonlara doğru mu? Benimki ve diğer arkadaşlarınki öyleydi, ortalara aldırdım çok iyi oldu.
Evet kavrama en son noktada neredeyse. Onu yarın ayarlayacağım
Yeni alanlara hayırlı kullanmalar diliyorum,intell in tanıtımı hoş olmuş gerçekten , birde yakıt tüketimi konusunda zamanla bilgi verirlerse sevinirim,
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Ben 30 liralık doldurdum, yarısı daha duruyor. 200 KM'de yol yaptım.
Ne kadar yaktığına falan dikkat etmiyorum şu an.
Arkadaşlar en kısa zamanda titreşimi anlatan bir video çekeceğim. Bardak deneyi
bu motoru bende kullanıyorum,100km de 12.5 tl yakıyor.titreşim yok motor güçlü,iki ayda 1500 km yaptım,bana ters gelen sadece sinyal kontrol düğmesi,benim eski motorda örnğ.sağ sinyali yaktığımda,kapatmak için düğmenin üzerine basmak yetiyordu, bunda ise sola ittiriyorum biraz fazla kayıyor sol sinyal yanıyor,eldivenle zor oluyor,birde oturma selesi küçük sanki tek kişilik,fabrika biraz cimri anahtar takımı koymamış herhalde mallarına güveniyorlar yolda bırakmaz diye düşünüyorlardır inşallah kalmayız,ama almaya değer,ben memnum.
asinam45
Sinyalde ben de aynı durumu yaşıyorum. Anahtar takımı benden de çıkmadı. MC'ci arkadaşlardan da çıkmamış.
www.motorumla.net
Bugün benzin bitti. 30 liraya tam 270 KM yapmışım. Bu da 0,11 lira yapıyor kilometre başına.
www.motorumla.net
ben MC de sinyal konusunda sikinti yasamiyorum. Üzerine basinda sönüyor. Bugün kesif ettigim bi özellik selektör dügmesi varmi yaw )))))) yeni fark ettim
Avadanlik konusuna gelince Mondila müsteri hizmetlerine mail attim. Pesini birakmayacagim. Netice alirsam sizleride bilgilendiririm.
Sanirim benim benzin göstergesi yanlis gösteriyor. 170km falan kadar bi yol yaptim benzin kirmizi bölgeye yaklasmaya basladi. Halbuki depoyu fullemistim. Bu arada kullanim klavuzunu okudum motoru kullanmayacaginiz zaman benzini kapatin yaziyor. Bugün ilk defa kapattim. Isin enteresani aldigim bayii benzini rezerve konumuna getirmis. Bundan sonra dikkatli davranacagim.
Önemli bir konu daha.. ilk calistirmada sikinti yasayanlar arkadaslara duyurulur. ben olayi tamamen cözdüm artik. Ilk calistirmayi jikle en üstte yapiyorum be akabinde stop etmeden orta konuma alip isitiyorum sonra jikleyi tamamen kapatiyorum. bu sekilde sorun olmuyor ve zaten kitabinda da öyle yaziyor. Motoru gicirdayan arkadaslarda varsa orta sasi saplamasini yaglatsinlar. Bugün ilk defa artcili olarak gezi turu yaptim. Cok keyif aldim hic zorlanmadan denge sikintisi yasamadan gezip geldik.
http://www.facebook.com/home.php?sk=...279946113&ap=1
Arada burayada ugrayin.
Bugün Mondial bayiisinde inceledim bu motoru, 150 MC ile yanyana duruyordu. Aralarında 75 tl fark var. 150 MC daha yüksek, bu motorun deposunun tasarımı hoşuma gitti böyle eski klasik bir havası var, açıkçası 150 MC'nin turuncu olması 150 MR'yi daha çekici hale getiriyor. İkisi arasında kararsızım forumu takip ediyorum ,ikisinden birini alacağım.
"artmazsa yetmez."
Ben MC'de kararlıydım, ama yakından inceleyince MR'ın daha mantıklı karar olduğunu farkettim.
www.motorumla.net
Benim de boyum uzun, 1.88, MC turuncu olmasaydı bu kadar kararsız kalmazdım herhalde. Atiturhan abi, rengi çok cırtlak durmuyor değil mi? ben kendimi siyah ya da gri motora hazırlamıştım kendimi kaskımı kıyafetlerimi de ona göre aldım.
"artmazsa yetmez."
genel olarak beğendiniz yani, ilk defa internet sitesinde gördüm ben de mondialin, benim de hoşuma gitmişti baya, alınır mı yani ne diyosunuz, ben 2. el daha ucuz bi chopper faln düşündüğüm için pek üzerinde durmamıştım, hep aklımın bi ucundaydı ama... Ankara'da olan var mı bunu kullanan? 2900 buna vereceğime 2300-2500e 2. el tiger falan alırım diye düşünüyodum ama kararsız da kaldım şimdi yardım edin MR'cılar ne diyosunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)