Motor bugun satıldı. sudan çıkmış balık gibiyim
Motor bugun satıldı. sudan çıkmış balık gibiyim
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
Allah size daha iyilerini versin, alanada hayırlı olsun.
Asya 150 T1 - 650 Km / Suzuki Burgman AN 400 K6 - 21.000 Km / Suzuki Burgman AN 400 K8 - 38.000 Km
Suzuki Burgman AN 650 K11 - 4.000 Km
bu benzin hırsızıyla başım iyice dertte arkadaşlar. bu gece yine gelmiş, 4-5 lt daha gitti. napabilirim bu şrfsze bi fikri olan var mı?
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
peki bu alarm olayını bilen var mı? bu motora takılabiliyor mu, fiyatı nedir, kesin çözüm olur mu benim için gibilerinden..
bu canavar gerçekten çok etkileyici performans ve görüntüsü çok güzel aynı zamanda tam benim boyutlarıma göre boy 1.71cm
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Merhaba Arkadaşlar.. Mondial 150 Mr Vulture Motorumu Sizlerle Paylaşmak İstedim..
Karbon Folyo Kaplama Kendim Uğraştım baya bi zor. Diğer aksesuarları ise gidip aldım tek tek. Montaj kolay zaten :D. Daha devam edecem. Ekleyeceğim çok şey var.. Mrk Ettiğiniz konular varsa zevkle yardımcı olurum tşkler..
162 cc.
İki ayna da çok gereklidir. Özellikle çıkardıysan tekrar tak derim.
www.motorumla.net
Arkadaşlar öncelikle merhaba ...Bende motoruma biraz değişiklikler yaptım ve paylaşmak istedik..Hepiniz için fikir olması açısından...Artı olarak Motorum satılıktır.Araba almak istediğimden dolayı satmayı düşünmekteyim..İlgilenen olursa yardımcı olabilirim...1700km de.Üzerinde xenon far var(kısa-uzun0)..Rodajı dikkatli bir şekilde yapıldı..Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim..Birazdan paylaşmak amaçlı fotoları yüklüyeceğim siteye..Saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
arkadaşlar hepinize merhaba
bu motorla ilgileniyorum ancak mondial oluşu beni ürkütüyor kullanan arkadaşlar ricam şindiye kadar motorlarına ne kadar masraf etmişler garanti olayı işliyormu
keyfe keder masrafları değil tabiiki yani kronik sorun varmıdır varsa uyğun ve hesaplı çözüm bulabildinizmi
teşekkür ederim.
Arkadaşlar Ne olmuş böyle size topik ölmüş galiba hiç bilgi paylaşımı yapan yok 1. 2 yıldır kullanıyorsunuz memnun musunuz değilmisiniz çok yakıyomu hala gibisinden yazın bişeyler işte
Sado
Arkadaşlar motor almak istiyorum ilk motorum olacak öğrenciyim keseye uygun az yakan problemsiz bir motor istiyorum 1.74 boyundayım ama 80-82 kilo varımdır bu motor da dikkatimi çekti motorunuz hakkındaki görüşleriniz neler???
bekle bekle aceleye getirme bak yeni modeller çıkıyor piyasaya...
ne imzası beaaa
1500-2000 tl bütçem var zaten ilk motorum olacam o yüzden yeni bi motor çıksa bile 4000 tl den aşağı alamam ki
dün 150 mr teslim aldım .bu benim üçüncü motosikletim mondilal olarak.toplamda elimden 30 adet motosiklet geçti.yaş 58.motosiklet tutkunuyum.bu mr da eski modellere göre kalite daha iyi olmuş.ben bütçem gereği pahalı motorlara karşıyım.bu motoru ayaklarım yere tam basması.seri oluşu.ve şartlarıma uygunluğu sebebiyle tercih yaptım.daha önceki motosiklerim mondi 150 zc idi.biz arkadaşlarla fırsat buldukça uzun yol yapıyoruz.kazasız iyi sürüşler.hoşcakalın
iyi gnlr .arkadaşlar 150 mr da benim hoşuma gitmeyen taraf ön tekerlekten ve arka tekerlekten çok çamur atması .bolu da yol çalışmaları yüzünden her yol kazılmış durumda . tabi ki bu durumda tekerlerden çok çamur atıyor acaba çamurluklara tozluk takan oldu mu .
Merhaba arkadaşlar dün ümraniyedeki mondial servisine gittim bakmak içim olumlu olumsuz yonerini söylim bana göre tabiki. (Baktığım modeller MC-X150, MR 150 ve MH 125 Drift)
1) MC-X1500cc için boyu 1,70 altındakiler oturarak baksınlar vede alsınlar. benim boyum (1,65)
2) MR 150cc modeli güzel fakat benzin deposu hiç hoş değil (kurbağa yanakları gibi şişik duruyor.
3) MH 125 Drift modeli güzel fakat 125cc motor, bu motora MC veya MR motoru olan 162cc yi taksalarmış daha güzel olacağı kesin kanaatindeyim.
4) MH 125 drift modelini motor cc si düşük olduğu için tercih etmem.
5) MR 150cc Benzin deposu hoşuma gitmediği için tercih etmem.
6) MC-150cc modeli bana yüksek geldiği için tercih etmem.
Mondialin sitesindede bu görüşlerimi ilettim belki kısa boylu olanları da dikkate alırlarsa yaza kadar belki bir model daha çıkartırlar bende alırım yoksa boyuma göre bu cc lerde başka marka ve model motor almak zorundayım. Bu görüşler benim izlenimlerim bakıcaz artık. Daha önce MCT 250cc motor kullanmış biriyim. Teşekkür ederim.
Kendimce uzun araştırmalar sonucu 150MR kadrosuna katılma kararı aldım. Fuara mondial katılıyormuş. Fuarda umarım indirime gidilir Şartları zorlayacağız artık...
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)