Benimde 9.000'i geçmiyor ve son hız max 125 civarı. (yokuş aşağı)
www.motorumla.net
inzell cuzi bir fiyata mondial 125 uag var tanıdıkta iş görür mü?
Fabirka verileri 115'tir.
+Arka tekerlek 16".
Hangi açıdan cengaver?
www.motorumla.net
ya arkadaşlar motoru aldığımızda plaka işlemleri için kaç gün bekliyoruz aldığımız yer yapınca ? yada direk veriyolarmı moıtoru ???
beyler benimkide geliyor galiba 1 hafta içinde aldıgımda bende ohh be aldım diye yazmak istiyorum .d bende vitesli motor kulanmadım nasıl atırcam debriyaj a bastıgımda gazı ne kadar vercem falan hiç bilmiyorum
izmir de yaşıyorum 1 hafta ıcınde motoru alabiliyomusun yoksa ordamı kalıyor ?
35onur bende izmirdeyim izmirden alıcam görüşürelim nerden alıyosun acaba ?
teşşekkür ederim inzell inzel galiba adın gökhandı facebookdan eklemiştim volkan akgün bi kaç mr 150 fotosu görürüm diye
Merhaba inzell. demir düz değil dimi ? motora doğru eğimli ? düz iken araçların arasından geçmede sıkıntı oluyor! fotoyu gönderebilir misin ?
Elcik koruma her motosiklet için aynı mıdır ? yoksa MR ye uyan başka model diye mi isteyeceğiz ?
Birde arka tekeri büyüten arkadaş burada mı ? Ankara da bulamadım ben ! tekeri aldığı yeri söylerse sipariş ettireyim diyecektim...
Yok artık onur kardeş ben o motora bakıyordum durmadan son günlerde göremedim demekki sen almışın beni eklermisin veya facebook msn adresini telini falan ne varsa özel mesaj atarmsın nasıl aldıgın hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim evka-5 de oturuyorum
Motorumu satıyorum arkadaşlar. Taksit seçeneği de mevcut. Ayrıntılar için ilana bakabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5579177/detay/
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
Motor Derili,lastikler acaba dubleks mi yoksa şamriyelli mi?Maşallah,lastikler pek yakışmış.
Bir soru daha:Amortisörler gazlı mı yoksa yaylı mı?
Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)