Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    1) Merhaba arkadaşlar. Ankara dayım ve 1 aydır 150 MR kullanıcısıyım (800 km lik . Yağ değişimi için bir sorum var ! 150 mc yada mr forumlarında mineralli yağ tavsiye eden bir arkadaş vardı. sizce yarı sentetik ile mineralli nin farkı var mı ? Siz ne ile değiştirdiniz ! memnun kaldığınız yağı yazabilir misiniz ?

2) Ankara da özel koruma demiri yapan var mı ? düz istemiyorum yana doğru eğimli yani motora doğru bir eğim yapılmış şekilde. 150 MC için olanını görmüştüm forumda.

3) 3.00-18 / 110/90-16 olan lastik boyutlarını birer numara büyüğü ile değiştirmek istiyorum; kaliteli Türk marka var mı? Elcik koruma, Jant a yapıştırılan parlayan-ışıldaklar ve aksesuar malzemeleri arıyorum. Ankara da veya internet sitesi olarak önerebileceğiniz yer var mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    250nk
    abilerim motor ehliyeti kaç yasında alınıyor ben 1994 ocak 07 doğumluyum mondial 150 mr yi alcağım yerdeki yetkililer motor ehliyeti 18 yasında alınıyor diyince babamda vazgeçti almaktan ehliyetini alınca alırsın dedı. ben 17 yasına girilince alınıyor diye biliyordum :S ama 18 miş acaba yetkililermi yanıldı aranıza bilen biri varsa gerçeğini söyleyebilirmi kafam karıştı kimisi 18 kimisi 17 diyor

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    17'yi tamamlaman gerekiyor.

Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1) Merhaba arkadaşlar. Ankara dayım ve 1 aydır 150 MR kullanıcısıyım (800 km lik . Yağ değişimi için bir sorum var ! 150 mc yada mr forumlarında mineralli yağ tavsiye eden bir arkadaş vardı. sizce yarı sentetik ile mineralli nin farkı var mı ? Siz ne ile değiştirdiniz ! memnun kaldığınız yağı yazabilir misiniz ?

2) Ankara da özel koruma demiri yapan var mı ? düz istemiyorum yana doğru eğimli yani motora doğru bir eğim yapılmış şekilde. 150 MC için olanını görmüştüm forumda.

3) 3.00-18 / 110/90-16 olan lastik boyutlarını birer numara büyüğü ile değiştirmek istiyorum; kaliteli Türk marka var mı? Elcik koruma, Jant a yapıştırılan parlayan-ışıldaklar ve aksesuar malzemeleri arıyorum. Ankara da veya internet sitesi olarak önerebileceğiniz yer var mı ?
    1) Ben kitapçığında belirtildiği üzere sentetik yağ kullanıyorum.

2) Bende mat siyah koruma demiri var, istersen fotoğraflarını çekip özelden göndereyim. Beğenirsen anlaşırız.

3) Arka tekeri büyüten arkadaş vardı, memnun kaldı galiba. İstediğin aksesuarlar için de motosikletçileri dolaş, bulursun bir şeyler.
    www.motorumla.net

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Burda bir arkadaş var kendisinde mr var 600 km lerde daha motor 110 u geçmiyor motorun devri 8000 de kalıyor ve çok fazla yakıyor muş.Yardımlarınızı bekliyoruz.
    HONDA

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    motor bence en erken 4bin km bakımından sonra gerçek randımanına kavuşur ama ozamanda 120 yapar şimdi 110sa fark oldur
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Motoru bugün bende kullandım motor 9000 de kesiciye giriyor sizce normal mi ? Motor geri teper gibi oluyor 120 gördüm ama tepiyor gibi.Sizin mr ler redline a kacda giriyor ?

Bunuda biz çekdik.

HONDA

beyler bir sürü youtubede araştırdım ama video bulamadım yokmu böle doyasıya izleyecegimiz mr 150 vidyosu

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Sizin bu kesici dediğiniz 5. vitesten atması olmasın :D
    M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM

Redlinea girmiyorki bu motor ya da gösterge paneli yalan.

uniqe naptınız MR'a öyle.
    www.motorumla.net

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Redlinea girmiyorki bu motor ya da gösterge paneli yalan.

uniqe naptınız MR'a öyle.
    Bayır aşağı 130+ gördüğümde Redline' a değdirmiştim ucundan
    M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM

orhangitmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150mr vulture
    hız yükseltmek isteyen arkadaşlara kendim uyguladıgım değişiklikler ile yardımcı olabilirim. 150 mr ile net 140 km/h + görmek isteyenler arka jantı 18 ile değiştirsinler ve ön dişliyide 16 no taksınlar bu motor o zaman uzadıkça uzuyor hemde 7500 devirde 140 görmek şartıyla...... ben deneme amaçlı bu değişiklik ile birkaçgün kullandım. jantı emanet aldım test amaçlı şu an orjinalinde yine ...

Pek sağlıklı bir işe benzemiyor.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    İnzell sorma mr kullandım gerçekten gidişi falan çok güzel Ama motor 9000 devirde redline a giriyordu götürdük servise adam 2 hava ayarını kurcaladı şimdi kırmızıya kadar geliyor Birde ön disk fren kilitlemiyor sizinkilerde öyle mi ? Yani motor 9000 devirin üstüne çıkmıyordu
    HONDA

Yanılmıyorsam benim motor da 9.000'i geçmiyor. Ön fren çok iyi tutunduğu bir zeminde düşük hızlar hariç kitlemiyor. Zaten işin mantığı odur, düşük hızlarda kitler.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    250nk
    ohh be alıyorum yarın motorumu :D:d arkadaşlar bu motoru nasıl çalıştırcaz :d hiç bir bilgim yok biriniz bilgilendirirse çok iyi olur daha önce vitesli sürmedim

Vites boştayken marşa bas çalışır, yan ayak da kapalı konumda olsun. Hem kitapçığında detaylıca yazar bunlar. Soğukken/sıcakken nasıl çalıştırılır diye.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    250nk
    tamam kardeş sağol ama vitesin boşta olup olmadığını nasıl anlıyoruz

Göstergede yeşil bir N yanar.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanılmıyorsam benim motor da 9.000'i geçmiyor. Ön fren çok iyi tutunduğu bir zeminde düşük hızlar hariç kitlemiyor. Zaten işin mantığı odur, düşük hızlarda kitler.
    Benim ybr ye bindi kitliyo ön istediğin hızda hemde ama sıkıntı yaratır Panikle falan kitlesen küt yerdesin.Ayrıca mr de 9000 geçmiyordu şimdi geçiyor ? Redline 10000 e doru geldi
    HONDA

Hava ayarını mı kıstılar acaba? Benim tahminim benzin yetmiyor 9.000'den sonra.

Şu an son hız ne durumda?
    42konya bunu beğendi.
    www.motorumla.net

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)