MR250 gereksiz bir Mondial. Ona ayıracağın parayla çok daha güzel birşey alabilirsin. Onun dışında MR150 parasına göre iyidir, frenleri kampana olmasına rağmen oldukça yeterlidir.
NOT: MR150 düşünürsen, ben satıyorum.
MR250 gereksiz bir Mondial. Ona ayıracağın parayla çok daha güzel birşey alabilirsin. Onun dışında MR150 parasına göre iyidir, frenleri kampana olmasına rağmen oldukça yeterlidir.
NOT: MR150 düşünürsen, ben satıyorum.
www.motorumla.net
Ben de katılıyorum. Hele 250 likten uzak dur. Bu arada inzell satarsa bende satarım arkadaş
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
arkadaşlar ben inşallah cuma günü 150 mr ıma kavuşacağım bu ilk motorum pişman olmam inşallah..
0 alınan bir motorda kimse pişman olmaz adam gibi kullandığı takdirde...
Bugün fren testi yaptım. Performansı gayet memnun etti, şaşırdım.
www.motorumla.net
sağolun arkadaşlar... aklıma bi kaç soru takıldı yardımcı olursanız sevinirim sayın MR'cılar
kullanım klavuzunda benzin musluğu açık kapalı modu var, resimlerdeki işaretler motorun üstündeki işretlerle uymuyo yada ben çözemedim, musluk butonu yukarıya doğrumu yoksa aşağıya doğrumu olmalı.. Diğer sorum da direksiyon kilidiyle ilgili, direksiyonu sola doğru ve anahtarı çevirdiğimde direksiyon kitlenmiyor hemde anahtar çıkmıyor, acaba servise mi gitmeliyim ? Bir de motorun sol tarafında motorun olduğu bölgede anahtarın gireceği bi yer var klavuzda ne olduğundan bahsetmiyor bilgiilendirebilirsiniz çok iyi olur..
SAYGILAR...
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır..:bounce:
nerdeyse 4 gündür bu motoru takip ediyorum herkese teşekkür ederim bişeye takıldım oturunca nasıl bi posizyonda durcagımı merak ettim bilen varsa veya foto varsa bi yardmcı olursa sevinirim harley davidson gibi ellerim havada kalcakmış gibi geliyo oturursam
1) Musluk aşağı çevrili iken normal konum yukarı çevirirsen yedek depo. Zaten yedek depo işareti yarım dolu kova şeklinde.
2) Direksiyon tam solda iken kilitleniyor. Muhtemel olarak arızalı.
3) Sol tarafta anahtar girecek sadece kask kilit yeri var. O da yanılmıyorsam selenin altında kalıyor. Sol arka amörtisörün önünde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
Arka biraz aşağıda görünse de öyle değil. Motorun oturuş pozisyonu alçak gibi görünebilir ama değil. Harley gibi durmazsın. Normal commuter duruşundan biraz aşağıda :D
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
Bugün siyah rengini yakından görme şansım oldu gerçekten çok güzel gözüküyor ama maksimum torkunu 7500 devirde vermesi çok kötü
direksiyon kilidi arızalıymış bugün serviste hallettim, diğer cevaplar için de çok sağol motor_Derili
ayrıca bugün serviste usta dediki ''rodaj falan hikaye yok öyle bişey, ben garanti veriyorum bas basabildiğin kadar!''
oysa ki klavuzdaki talimatlara göre hareket ediyorum ne önerirsiniz?
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır..:bounce:
Önemli değil kardeşim.
Usta ya gelince bir daha o ustaya gitme bence :D
Bugün hangi marka motorun klavuzuna bakarsan bak hepsinde rodaj süresi vardır malum. Elin gavuru, mühendisi yapmış ve demiş ki ürün bu kullanım şartları bu. Hesaplamış kitaplamış ortaya koymuş. Bizim usta da boşver sen onları bas demiş. Neye dayanarak söylemiş? Hiçbirşeye... Bugün yılların futbolcusu bile ısınmadan maça çıkamıyor. Hiç mi akıl yok bunlarda anlamak mümkün değil
O ustanın bir halttan anladığı yok. Bir sor bakalım neyin garantisini veriyormuş. Sen sıfır motora basarken krankı falan kırarsan karşılayacakmıymış ? Senin yerinde olsam onun koyacağı yağa falan da dikkat ederim. Normal otomobil yağı koymaya kalkabilir. Korkacaksan böyle "bir şey olmazcılardan" korkacaksın hep.
teşekkür ederim motor dereli birde şey var bende nakit yok izmirde yaşıyorum kredi kartı vs yok 700 kadar nakit verip gerisini taksitlendirmek istiyorum böyle bişey olabilirmi motor için
yapma hevesimi kırdın senet sepet falan yokmu illa peşin veya kredi kartımı .d
Aynen öyle kardeşim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)