Arka teker orjinal.
Dün kar testi yaptım yokuş yukarı beni fazlasıyla tatmin eden bir tutuşu vardı. Çok şaşırdım, nylon lastikti sonuçta.
@AyhaN2, şu Mondial yazısından kurtulmak gerek.
Bir de senin motor 100 km'de kaç litre yakıyor şu an?
Arka teker orjinal.
Dün kar testi yaptım yokuş yukarı beni fazlasıyla tatmin eden bir tutuşu vardı. Çok şaşırdım, nylon lastikti sonuçta.
@AyhaN2, şu Mondial yazısından kurtulmak gerek.
Bir de senin motor 100 km'de kaç litre yakıyor şu an?
www.motorumla.net
Herkeze hayırlı akşamlar...
Bugün 2009/12 ayda 0 km alıp 19.500 km kullandığım 125 UKT motorsikletimi sattığım gibi Mondial bayisine gidip 150 MR aldım. Tabi almam da en büyük etken burada paylaşılanlar oldu. Özellikle inzell Ayrıntılı resimleri daha sonra paylaşırım.
Yaklaşık 55 km yol yaptım. Malum rodaj sebebiyle 5000 devir 60-80 km aralığına kadar çıktım. Buraya kadar tüm gözlemlerim sizlerinde yazdığı gibi. Sadece tek sıkıntı duyduğum yer SELE... Çok rahatsız edici geldi. Boyum 180/92 kg. Eğer devam ederse kesinlikle bir çözüm bulmam lazım.
Selamlar...
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
İstanbul' da 2011 yılında trafik sigortası yaptıran fiyat ve sigorta şirketi konusunda bilgi verebilir mi?
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
Hayırlı olsun, sele gerçekten tuhaf.
Trafik sigortasını aldığım yer yaptırmıştı ilk yıl için, bilenler yardımcı olacaktır...
www.motorumla.net
Bugun trafik işlemlerini hallettim.
Trafik Sigortası Fiba (istanbul) 110 TL
Ek-1 Formu düzenleme : 10 TL
Trafik ve Tescil Belgesi : 117 TL
Plaka : 9.50 TL.
Bunlarda ilk resimleri...
Hayirli olsun. Güle güle kullan. Boyun uzun oldugu icin alcak gelmis olabilir. Umarim kisa sürede alisirsin
Aynı jant şeritlerinden ben de çektim. İlk başladığım yer birazcık yamuk oldu ama neyse.
Koruma demiri güzel duruyormuş, alayım ben de. Kaç para acaba?
www.motorumla.net
Teşekkür ederim. Dediğiniz doğru biraz alçak geldi. Sele için birşeyler düşünüyorum. Olursa sizinle de paylaşırım.
Satınaldığım bayide çektiler, aparatı olmadığı için bunlar da yamuk. Koruma demiri yoksa motorunda bir an önce almanda fayda var. Önceki tecrübelerimden ne kadar işe yaradığını biliyorum. Fiyatı 30 TL.
Ayrıca MR yada MC kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Sizin motorunuz da kontak anahtarını P (Park) konumuna getirince ön-arka park lambaları yanıyor mu?
Bugun aldığım yerden geçerken gösterdim. Yok dediler. Kullanma klavuzunda da var diye ısrar ettim. Teşhirdeki bir tane MR' ye akü takıp gösterdiler. Harbiden de yokmuş.
Sizde durum ne
O kadarda değil :D
MC'ci arkadaşlara sordum onlarda faal bir şekilde çalışıyormuş. Bence hakkımızı arayalım.
Sabah motoru geri götüreceğim, versinler paramı.
www.motorumla.net
Ben yazdım bile. info@mondialmotor.com.tr adresine mail attım. Siz de yazın kanun gereği ya yapacak, ya tazmin edecek yada masrafları ile beraber iade alacak...
Sayın Yetkili;
03.02.2011 tarihinde Zeytinburnu' nda bulunan bayiniz Mert Motor' dan 0 km Mondial 2011 model 150 MR Vulture aldım. Kullanım ve Bakım El Kitabı nın 6. sayfasında "Kontak Anahtarı" kısmında anahtarın "P" konumuna getirildiğinde "motor stop durumundayken aydınlatma lambalarının yanmasını sağlar" yazıyor. Fakat motorsikletimde bu pozisyonda hiçbir park lambası yanmıyor daha doğrusu kontak kapalı durumunda oluyor.
Bu soruna istinaden 04.02.2011 tarihinde satın aldığım bayinize gittim ve durumu anlattım. Biz yeni modellerde görmedik onlar boş çalışmaz dediler. Ben de kullanım kılavuzunda olduğunu söyledim. Orada bulunan başka MR 150 ye akü takarak onda da olmadığını gösterdiler.
2 Yıldır Mondial kullanıcısıyım. Bundan önce yine aynı bayiden 0 km 2009 model 125 UKT aldım. Gayet memnun olmakla birlikte Park pozisyonu da mevcuttu. Sonuç olarak motorsikletin üzerinde kontakta park konumu mevcutken, kullanım kitabında da açık açık yazıyorken nasıl oluyor da motorsiklette bu fonksiyon olmuyor? Bu teknik bir arıza mıdır? Yoksa gerçekten de yok mudur?
Konu ile ilgili tarafıma bilgi verilerek 4822 sayılı kanunun 4.maddesi kapsamında yükümlülüğünüzün yerine getirilmesini aksi durumda süresi içinde ilgili kanunlar gereği yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.
Saygılarımla;
Gökhan PEKER
0541 xxx xx xx
Şasi No: xxxxxxxxxxxxx
Motor No : xxxxxxxxxxxxx
Fatura Tarih No : xxxxxxxxxx
Bakalım nasıl yanıtlayacaklar. Benim de arka sinyalim su almış. Bir de km sayaç kablosunun çamurluğa bağlantı aparatı bende yokmuş. Sizlerden gördüm de farkettim.
Kontak sorunuyla birlikte üç sebepten servise gideceğim.
www.motorumla.net
Belki senin servis konuyu kendi içinde halleder. İstanbul daysan bende oraya götürürüm. Gelişmelerden haberdar et. Bende cevap gelince bildiririm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)