bu topik 150MC topigi, hatirlatayim dedim.
bu topik 150MC topigi, hatirlatayim dedim.
Ledli el feneri takviyelerinle sanki motorla kömür madenine girecekmişin gibi olmuş hacı yani orjinal durmamış (dost acı söyler) ama far içi led çalışman karşısında saygıyla eğiliyorum... cuk olmuş süper olmuş
bende işte alarm, (biliyorum sen karşısın ama) xenon(12000k) taktırıcam bu hafta bide 5 ledli yuvarlak bir park ampulü var lazer gibi mübarek... bide jantlara ince beyaz şeritler düşünüyorum...
...sora.... cms40 jelik jant renkli cam, body kit, koni amortisör, full tesisat abarth eksoz KN hava filtresi, chip
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------
ben bayrampaşadan kalktım bahçelievleri gezdim topcase için 90 TL YE TEX buldum 42 LT SORA geldim b.paşaya benim motorcuda yoktu gelmiş aynısı 80 tl te takması içinde .... benim resimlerdeki çanta işte .. başkada ucuz yok ... 500 tl den başlıyo zıkkım sanki altın kaplama...uzak gelmesse gel
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
Kardes, bende öyle %100 begenmedim o bisiklet feneri ledleri fakat akünün gercek sis fari kaldirmayacagini düsünüyorum. Simdilik yeni heves bir müddet kullanayim bakalim. Ileride elime daha orjinal bisey gecerse onlarla degistiririm.Bunlar biraz kisa olsaydi bi sikayetim olmayacakti. sadece cok uzunlar..
o twister- tıvistırıyla değil vede 250ss brezilya malı olan bi alet şimdi fiyatı yüzünden kötülemeyemi başlıycaksınız resul bey parçası ucuz olmıycak tabi hele bide üretimden kalkmış[/QUOTE]
her neyse işte.ben söyliyim 1150 lira bi gösterge paneli.ağzımız açıkta kaldı.ati sen twister almayı düşünüyodunya o yüzden bilgin olsun diye yazdım yani.
Atilla hiç rahat durmuyorsun, hergün takacak bir şeyler buluyorsun Farın içine taktığın led'leri nerden buldun? Yasa var, demi efemmm "Nerden Buldun"
"Valla abüü, ben yapmadım, herşeyi Fatmagül yaptı, onun suçu " falan da deme!
Yapıressamı merak ettim! Alırsan fotolarını görmek isterim, herhalde arkadaşların da ilgisini çeker. Tabi fiyatı da nedir? bilgilendirebilirsen makbule geçer.bide 5 ledli yuvarlak bir park ampulü var lazer gibi mübarek
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
@ yigido, sinyallerin üzerindeki su gecirmez özellikli motosiklet speaker'i hoperlör.
@Bogachan, abi Ledleri parklara bagladim. Kisa farlari yakinca Ledler sönüyor ;)
Selam Arkadaşlar, ben bu Motoru daha yeni aldım gecen Cuma cok Memnunum daha 100 km de plaka daha yarın gelecek ama titresim inanınki yok gibi....Yükseklik iyi ben 1,88 boyundayım bana göre iyi...Ben Tavsiye ederim soruları olan olursa cevaplarım seve seve...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------
kazasız belasız kullanman dilegiyle
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
http://www.hepsiburada.com/Liste/Pro...id=otm85a02854
buradan aldım takınca da foto eklerim...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
yapiressami koruma demirini nerden kaça aldın ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
selamlar kısmetse ben mondial 150 mc almayı düşünüyorum özellikleri ve görünümü çok hoşuma gitti ama iyi olup olmadığı hakkında kullanıcılarının görüşlerini almak istiyorum arkadaşlar kısmetse mayıs ayında almayı düşünüyorum
tek kelimeyle söyleyecek olursak güzel.iki kelimeyle söyleyecek olursak çok güzel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------
kardeş bayrampaşada mondimotor var ordan alabilirsin aynılerını.http://www.mondimotor.com /
motor çalıştığım yerin karşısında dün görüştüm 2.880 tl de anlaştık iş yeri sahibiyle hayırlısıyla almak kısmet olur inşallah )
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)