nihayet 3. denememde (3000 km yi geçmiş biri olarak) sıkıntıma yönelik birşeyler yazmışsın öncelikle tşk..saol
1. inan bana keşke jikle ile ilgili bir hatam olsaydı o kadar basit olsaydı ...jikleyi biliyorum eyw..
2.bu ses dediğin gibi önce turbo gibi başlıyo da sora bazen öyle bi çoğalıyor ki ben hiç bir motorda duymadım o sesi kitapçıkta 6 olasılık yazılmış hepsi birbirinden vahim..ancak dün eve giderken başka bi servise daha uğradım usta test etti tmm duydum sesi ama sen bi 500 km yap öyle gel "hallederiz" dediler.. iyi usta ve işten anladıkları her halinden belli oluyor du (bazen sevmiyorum bu huyumu işte çok titizim)
3.ilk 2-3 gün yoktu ama o vurma ...daha yumuşaktı şimdi aynı dediğin gibi tepiyo önceki motoruma sırf bu yüzden yeni amortisöy taktırmıştım (güya yumuşaktı)
ama yine param boşe gitmişti...lastik basıncı kaç olmalı onu bilmiyorum bak...ama yine bakıcam havasına...
dediğim gibi çok huyluyumdur bu motor ve otomobil konusunda...
can çıkar huy çıkmaz demişler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
yok yok senin dediğin kadar da değil ...sen çok sert girmişsin olaya...
mondial kötünün iyisi ( ilk günden bu güne ) her şeye ramen bir tık önde ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
ön freni sıktığımda ses kesilse anlarım ki onla alakalı...alakası yok ....bu ses motorun taaa içinden ..ciğerinden geliyo... orta devirde motoru yarım gazda ortaya çıkıyo ...hele tünellerde falan bildiğin ıslık gibi ötüyo...turbo sesine bayılırım keşke o ses olsa... benim tahminim içindeki parçalarından birinde boşluk var ..yada ayarı bozuk ...500 km ye kadar binicez böle sora çıkacak ne olduysa artık...