Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Alıntı isak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olabilir senin de degingibi nekadar güç o kadar yakıt benim ki bir deney olacak motorun hiç bir orjinallgini bozmadan benim sadece idda ettgiim şu mc tipi karbiratörlerde gaz teli direk benzine yol veriyor bu hava vakumlu gaz pistonu olan karbiratörler ise motorun hava emiş vokumuna orantılı yani gaz telini ne kadar cekersen çek motor hava emişi kadar motora benzin gönderiyor örnk:mesela rampada 5 le giderken devir düşmeye başladıgı zaman gaz versen de motorda bir degişiklik olmadıgı an da direk çalışan karbiratör motra hala yansada yanmasada benzin gönderiyor bir araştırın bu benim düşüncem
    tabii hemen insanin aklina üreticiler neden bunu düsünmüyor sorusu geliyor. Ama deneyebilirsin kardesim. Ben böyle seylere acigim. Güzel olursa bende yaparim yani.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 150 mc
    selamun aleykum 20 gun once sıyah bır mc aldım .. sımdılık sorunsuz kullanıyorum. rodaj zamanındayız yanı . ama bu benım ılk tecrubem avcıalrdayım. bana daha ayrıntılı bılgı verıcek arkadaslardan yardım beklıyorum. henuz 175 km deyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------

koruma demırı takıcak arkadaslara tavsıyem ıkıtellı mondı motor da cok sık demır var. ben taktırdım ılk gun. resımde goruceksınız ..

belo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL DRİFT L
    bizim motorlarda mekanik karbiratör var eger yeni ybr tipi vacumlu karbiratör takarsanız tabiki devire göre yakıtı ayarlayacaktır ama 125 ve 150 cc lerde ne kadar önemli olur bilemiyorum eger dediginiz 250 cc ve uzeri ise tabii vakumlu karbiratör şart derim yoksa parayı benzine yatırırız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------

Alıntı cumucuki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamun aleykum 20 gun once sıyah bır mc aldım .. sımdılık sorunsuz kullanıyorum. rodaj zamanındayız yanı . ama bu benım ılk tecrubem avcıalrdayım. bana daha ayrıntılı bılgı verıcek arkadaslardan yardım beklıyorum. henuz 175 km deyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------

koruma demırı takıcak arkadaslara tavsıyem ıkıtellı mondı motor da cok sık demır var. ben taktırdım ılk gun. resımde goruceksınız ..
    İyi günlerde güle güle kullanman dilegiyle aramıza hoş geldin
    One Turk .. Against The World .. !!..
    elverengin@gmail.com

Motosikleti
    lifan kp 150

as dostum gülerek kullan hayırlı olsun ben de avcılardayım şu koruma demirinin resmini yüklersen sevinirim bakalım ben de bir model var ben de sirkeciden aldım seninki güzelse ondan alırım ben yükleyim bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    inzell senin plaka 34 YU VU falan tarzı birşey miydi bugün pendikte paso gözüm bu mr ye takıldı turuncu şeritliydi düşündüm bu civarlardada bir tek sen varsın. palmiye kafe civarları..

Motosikleti
    lifan kp 150

By isak_1981 at 2011-03-17

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inzell senin plaka 34 YU VU falan tarzı birşey miydi bugün pendikte paso gözüm bu mr ye takıldı turuncu şeritliydi düşündüm bu civarlardada bir tek sen varsın. palmiye kafe civarları..
    Aa evet benim motor, karnım acıkmıştı yemek yemeye gelmiştim. Umarım yağmur başladığında görmemişsindir, drift girişimlerim oldu.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    nova 150 cc
    Geçen haftalarda da ben grdüm arabadayken. Aha dedim ilk defa bi mr grüyorm Üstelik inzell'in arkanda sırt çantası vardı.

Genelde çantalı dolaşırım sırtım daha da çok ağrısın diye. Sen nerelerde gördün?..
    www.motorumla.net

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    senin motor siyah mı?
    bende gördüm o motoru(:
    müdür bir gün buluşalım seninle, merak ediyorum şu motoru...
    ama çok tereddütteyim...
    alıp almamak arasında kaldım...

Sende mi? Gerçi çok dolanıyorum, işim evde olmasına rağmen 6.000 km'ye geldim.

Bi ara haberleşip görüşebiliriz. Yakından bakarsın...
    www.motorumla.net

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    eyvallah iyi olur...
    haftaya pazar havanın durumuna göre bir gezi yapmak istiyoruz katılmanı beklerim...

Haberleşiriz...
    www.motorumla.net

Motosikleti
    nova 150 cc
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genelde çantalı dolaşırım sırtım daha da çok ağrısın diye. Sen nerelerde gördün?..
    Pendik sahilyolundan devam ediyordun. Biyendim motorunu sol şeritten gazlıyordun. Tam o pendikteki çadırın ordaydım bende...

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar sizden bir ricam var aramızda foto shoptan anlayan arkadaş varsa bir zahmet MC nin farını beyaz renk Drifte uygulayabilirmi çok merak ediyorum.ayrıca MC nin farını takabilirmiyiz sizce Drifte uymama gibi bir sorun olurmu???saygılar
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı atiturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler, hepimizin motoru iyi kötü daha rodajda. Motorcu bi abimin anlattigini paylayacagim sizinle daha öncede söyledim bunu. Kendisi 75 yasinda bir insan. Sifir km'de cbf150 almis zamaninda 10bin km ye kadar 3,5lt yaktim dedi.10bin km'den sonra 2,5lt ye düstü dedi. Gerci söyle birseyde var kimsede mc 2,5lt yakar diye beklemesin. Güc / yakit orani ;)
    o amca cbf150 ile ama yakmış ya 2.4lt benzinle 110km gitim motorum suan 300km rede makyajlı cbf150 abi bende hep sana muhalefetim gibi oluyor ama yanı denk gelıyor yanlıs anlama bu soledıklerımde yalanım varsada ne derseniz başıma gelsin yani :d
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aa evet benim motor, karnım acıkmıştı yemek yemeye gelmiştim. Umarım yağmur başladığında görmemişsindir, drift girişimlerim oldu.
    camiye girdiğin sırada gördüm. o sıra bir öğrenci grubu geçiyordu ya. onlar içinde en iri yapılı olan bendim. belki dikkatini çekmişizdir mr pekte fena değil be. sahip çık motoruna boş ver yüksek cc ye trafikte aralardan kaptır git. ben çappır aldım pişman oldum taksi gibi bekliyorum bazı yerlerde...

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o amca cbf150 ile ama yakmış ya 2.4lt benzinle 110km gitim motorum suan 300km rede makyajlı cbf150 abi bende hep sana muhalefetim gibi oluyor ama yanı denk gelıyor yanlıs anlama bu soledıklerımde yalanım varsada ne derseniz başıma gelsin yani :d
    ya sana cevap vermeyeyim diyorum, yine duramiyorum ne kadar bilgisiz bir insansin ya.. Elbette herkesin yakisi farkli olur. Adamin gitti yolu, adamin kilosunu biliyormusun? Bahsettigim adamda 3tane kappa canta var. iki yanda bir arkada. Cantalar bile fark ettirir.
    Biraz daha zorla kendini 2,4lt ile 150km yap madalya versinler....

Alıntı cengaver29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    camiye girdiğin sırada gördüm. o sıra bir öğrenci grubu geçiyordu ya. onlar içinde en iri yapılı olan bendim. belki dikkatini çekmişizdir mr pekte fena değil be. sahip çık motoruna boş ver yüksek cc ye trafikte aralardan kaptır git. ben çappır aldım pişman oldum taksi gibi bekliyorum bazı yerlerde...
    Doğrudur bi ara oradaydım, gelseydin tanışırdık. Gerçi çıkmamı beklesen uzun sürebilirdi.

Motoru seviyorum gerçekten, ama diğer yandan da canım 650 Dragstar, VN800 tarzı bir cruiser istiyor. Hadi hayırlısı...

Alıntı mondiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pendik sahilyolundan devam ediyordun. Biyendim motorunu sol şeritten gazlıyordun. Tam o pendikteki çadırın ordaydım bende...
    Acelem varmış demek ki, oralarda pek gaz açmam sanki.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    lifan kp 150
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar sizden bir ricam var aramızda foto shoptan anlayan arkadaş varsa bir zahmet MC nin farını beyaz renk Drifte uygulayabilirmi çok merak ediyorum.ayrıca MC nin farını takabilirmiyiz sizce Drifte uymama gibi bir sorun olurmu???saygılar
    olmuşmu bak

By isak_1981 at 2011-04-09

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)