Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Nisan 2011, 13:14
brein_box adlı üyeden alıntı
sanırım bu xenon takmak zararlı gibi peki bu makinenin park lambalarını açtığımızda önde küçük bi far var ya onu beyaz yapma şansımız var mı ve far ampülünün beyaz versiyonunu bulabilirmiyiz ?? değiştiren var mı
o ampülün beyazından var ben geçenlerde 3TL ye almıştım...!! fakat istediğin kadar aydınlatmıyor :( sarısı daha iyi
Reklamlar
-
02 Nisan 2011, 15:09
cengaver29 adlı üyeden alıntı
o ampülün beyazından var ben geçenlerde 3TL ye almıştım...!! fakat istediğin kadar aydınlatmıyor :( sarısı daha iyi
park lambasını mı diyorsun yoksa far ampülünü mü
-
02 Nisan 2011, 15:29
-
02 Nisan 2011, 16:26
park lambasını diyorum..
he şimdi anladım teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------
he şimdi anladım teşekkürler
bide bunu jiglesi nerde bulamadım
-
02 Nisan 2011, 20:49
musician44 adlı üyeden alıntı
Yaw bu çanta demirini nasıl bulabilirz?
slm dostum bu demiri kendim yapıyorum ben de de mc var istersen sanda yaparım isak_1981@hotmail.com
-
03 Nisan 2011, 10:45
inzell adlı üyeden alıntı
Sahibinden.com'daki MC ilan sahipleriyle iletişime geçtim. Şimdilik hepsinden yanıt alamadım, ama ilk cevap aldıklarımın söyledikleri aynı ve umutsuz.
Konu neydi hocam? Hangi konuda umutsuz ve mutsuzlar?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
03 Nisan 2011, 12:09
Memnun kalmadıkları için satıyor cevap verenlerin çoğu. Diğerleri henüz cevap vermedi.
-
03 Nisan 2011, 13:07
Memnun kalmadıkları için satıyor cevap verenlerin çoğu. Diğerleri henüz cevap vermedi.
kardeş sen mr de ne gibi sorunla karşılaştın acaba çok merak ettim. şanzımanımı yedi motor sekmanmı istiyor ne olduda böyle soğudun motorundan çözmüş değilim?
-
03 Nisan 2011, 13:22
arkadaşlar bu mc nin jiklesi nerde bana jikle diye gösterdiği şey adamın benzin filtresinin musluğu :S bulamıyorum jikleyi
-
03 Nisan 2011, 13:36
arkadaşlar bu mc nin jiklesi nerde bana jikle diye gösterdiği şey adamın benzin filtresinin musluğu :S bulamıyorum jikleyi
hemen solda kornanın altında bi pabuç olması lazım onu geri çek sonra tek marşta çalıştır ısıt jikleyi kapat yoluna devam et :D
-
03 Nisan 2011, 13:46
hemen solda kornanın altında bi pabuç olması lazım onu geri çek sonra tek marşta çalıştır ısıt jikleyi kapat yoluna devam et :D
orda değil işte o bende orda diye çok aradım bulamadım ilk defa motor kullanmıyorum genelde yeri orası ama değil benzin musluğunun arkasındaymış ayhan diye bi arkadaş yardımcı oldu sağolsun
-
03 Nisan 2011, 13:47
kardeş sen mr de ne gibi sorunla karşılaştın acaba çok merak ettim. şanzımanımı yedi motor sekmanmı istiyor ne olduda böyle soğudun motorundan çözmüş değilim?
Soğumak değil de, pek alınası bir motor değilmiş onu hissettim. Çok şükür hiçbir sorunu da yok. Sadece haddinden fazla yakıyor. Kaba bir hesap yaptım, 1000 lira daha pahalı enjeksiyonlu bir Japon motosikleti ile kıyaslarsak yaklaşık 25.000 km sonra yakıt sarfiyatından ötürü iki motorda aynı paraya gelmiş oluyor. (Yaklaşık olarak 100 km'de 1 litre fark var) Hatta bu km'den sonra başlıyorsun eksiye düşmeye. Fiyat/performans artıları zamanla yok oluyor. Şimdi objektif olmayan bir adam bu tespite düşüncesizce karşı çıkmasın; yok güçlüymüş, o kadar yakması normalmiş...
Benzin musluğunun o taraflarda -karbüratörün üzerinde- siyah bir mandal göreceksin.
-
03 Nisan 2011, 14:23
Arkadaşlar yeni kullanıcıyım ben...Motor dan 2 dir yağ damlıyor..bi seferinde braz zorlamştık ondan sonra aktı..bi seferinde de hiç anlamadım zorlama felan yok yani...Tam mondial yazısının orda(binerken sol tarafı mtoorun) alyans yeri var tam ordan akma yapıor..Bilgisi olan? :(
-
03 Nisan 2011, 14:24
Soğumak değil de, pek alınası bir motor değilmiş onu hissettim. Çok şükür hiçbir sorunu da yok. Sadece haddinden fazla yakıyor. Kaba bir hesap yaptım, 1000 lira daha pahalı enjeksiyonlu bir Japon motosikleti ile kıyaslarsak yaklaşık 25.000 km sonra yakıt sarfiyatından ötürü iki motorda aynı paraya gelmiş oluyor. (Yaklaşık olarak 100 km'de 1 litre fark var) Hatta bu km'den sonra başlıyorsun eksiye düşmeye. Fiyat/performans artıları zamanla yok oluyor. Şimdi objektif olmayan bir adam bu tespite düşüncesizce karşı çıkmasın; yok güçlüymüş, o kadar yakması normalmiş...
Benzin musluğunun o taraflarda -karbüratörün üzerinde- siyah bir mandal göreceksin.
acaba kaç kuruş ykaıyor senin motosiklet km de? bende 200 cc lik bir çin çappırı var kmde 11-12 kuruş falan yakıyor 10 TL ye 90 Km yol alıyorum?
-
03 Nisan 2011, 14:25
isak adlı üyeden alıntı
Olabilir dostm sevinirim..Msn ekledim bi konuşalm
-
03 Nisan 2011, 14:28
musician44 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yeni kullanıcıyım ben...Motor dan 2 dir yağ damlıyor..bi seferinde braz zorlamştık ondan sonra aktı..bi seferinde de hiç anlamadım zorlama felan yok yani...Tam mondial yazısının orda(binerken sol tarafı mtoorun) alyans yeri var tam ordan akma yapıor..Bilgisi olan? :(
Fotoğrafını çekme imkanın var mı?
-
03 Nisan 2011, 14:29
bana mı diyorsuN?
-
03 Nisan 2011, 14:30
Yok yağ damlatana demiştim.
acaba kaç kuruş ykaıyor senin motosiklet km de? bende 200 cc lik bir çin çappırı var kmde 11-12 kuruş falan yakıyor 10 TL ye 90 Km yol alıyorum?
3,2-3,9 litre arası sarfiyatı var.
-
03 Nisan 2011, 14:33
Yok yağ damlatana demiştim.
3,2-3,9 litre arası sarfiyatı var.
cidden fazlaymış ya arkadaş var ybr kullanıyor 9 krş falan yakıyorum km de diyor :(
-
03 Nisan 2011, 14:35
Ne yazıkki yok..Ama basit yer de...vitesin yanında yuvarlak şekilde mondial yazısının orda parlak bi alyans girişi var...hemen oranın altında
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)