Dediğini yaptığın için teşekkürler. Düşük devirlerde zaten oldukça sakin ve güzel. Asıl mesele yüksek devirlerde gerçekleşiyor. Bardak düştüğünden de test etme şansın olmamış. Neyse ya hayırlısı, titrese de titremese de aldık bi kere.
Dediğini yaptığın için teşekkürler. Düşük devirlerde zaten oldukça sakin ve güzel. Asıl mesele yüksek devirlerde gerçekleşiyor. Bardak düştüğünden de test etme şansın olmamış. Neyse ya hayırlısı, titrese de titremese de aldık bi kere.
www.motorumla.net
Bugün mondial servisinde haşat 150 mc gördüm.Kafa mafa yok zaten.Nasıl kullanıyorlar anlamadım ki
HONDA
Kesinlikle haklısın. Ben sadece "hiç titremiyor" laflarına karşıyım.
www.motorumla.net
[sıze="2"]apache hem titriyor hem parça sıkıntısı var hemde servis sıkıntısı var guzel bı motor fakat bu şartlarda alınması riskli gibi geliyor en azından sağlam bi disbiritöre ihtiyaci var biraz yayginlaşmalı[/sıze]
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
slm motoru aldım kullandım biraz bugün orjinal lastiklerinin kayıcağını yol tutuşunun iyi olmadığını söylediler hakkatende kayıyor alışacaklar mı yoksa orjinal lastikleri böyle mi bunların havada soğuktu ısınmadı lastikler hep ön teker iki kere kaydı düşmekten kıl payı kurtuldum :S
Lastik rodajı tamamlandığında daha iyi tutunacaktır. Bu süreçte dikkatli kullanın.
www.motorumla.net
2800km dir kullaniyorum hic kaydirmadim.
adamalar motorluyla ön kaldırmaya çalışırlar kırılan parçayı değiştirmezler bakımını yapmazlar aldıkları gibi aynı yağla 2 sene binerler o ndan sonra motor kötü derler demezlerki ben adam gibi kullanamıyorum
aynı seklilde hangi motora davranırsan davran paralanır bu beni ikici mondialim ilkini 250 km almıştım ama adam nasıl kullandıysa kayışı yeniş arka teker kabak tı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
lastikler kalitesiz zaten dikkat edersen from daki hemen hemen herkes lastiyi değiştirdi ve ya değiştirecek ama biraz yol yapınca ilk güne nazaran daha iyi tutun duyuda bir gerçek
atalarımız at, avrat, silah demişler... ben at yerine motora biniyorum o da demirden attır...:):cat:
o motora baktım... şu motora baktım... bu motora baktım....ahmede mehmede hasana da sordum iyi cevaplar aldım...karar verdim ..parama göre alabileceğim en iyi motor bu....şimdi daha motoru almadan soruyorum ..çanta demiri tamam bu topic den arkadaş yapıyomuş... acaba cbf - 150 deki gibi kafa koruma demiri bulunurmu buna ..yada cbf inki buna olurmu ..bide motor koruma demiri de tabiki...bide ben xenon takmadan duramam H4 dimi bunlarda ... bide akü yuvası kaç cm ... malum xenon koyunca da daha büyük bir akü koymak mümkün olmaz mı ..MC uzman arkadaşlardan destek bilgi lütfen... tşk... ;)
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
XENON TAKMAK İÇİN AKÜNÜ DEĞİŞTİRMENE GEREK YOK Kİ-BEN 125 KT 'DE 2 SENEDİR KULLANIYORUM.artı 20 watt 'ta sis farı var ,hiç bir sorun yok.xenon üstündede yazdığı üzere 35 watt akım çekiyor ondan dolayı akü masrafına gerek yok
Merhabalar bende mc aldım..yeni kullanıorm motoru..Lakin bugün biraz zorladk motoru..sonra park ettgmde motordan bikaç damla yağ damlamıştı yere...Normalmidir bu sizce :S
By isak_1981 at 2011-04-01
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
evet arkadaşlar bu da çanta demirinin montaj yapılmamış hali
@isak, bravo güzel iscilik güzel dizayn...
7 amper akü var bu motorlarda...peki nedendir acaba sıfır aldığım bir akü ....normalde 1 yıl ömrü varsa xenon taktığım zaman 6 ayda bitiyo ? ...neden far açtığım zaman kornamın sesi zayıflıyor...? ....elektrikçi arkadaş bi zamanlar xenon un normal den da az elektrik çektiğini söylemişti ama o teoride kaldı pratikte o öyle değil ...şimdiye kadar ...3 farklı motora (tiger250) (cbf-250) (asya-150) 2 adet otmobile (opel astra ve reno-9) xenon takmış kullanmış biri olarak..gördüğüm gözüme inanıcam tabi de... ben onu demiyom ...: şimdi bu MC ye motor koruma demiri nerden bulucaz ? diğerlerinki buna oluyomu ? kafa koruma koyamıyacazmı ? bende 18 amper bi akü var (181cm x 77 x 167) boy en yük. akü yuvasına uydurabilecemiyim....
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
motor koruma demiri cbf 150 nin ki oluyor ben onu kullaniyorum. Ben MC'de motosiklet radyosu,elcik isitma kullaniyorum. Ama motoru en az 2-3günde bir kullaniyorum. Kendini sarj ediyor yani. Xenon uygulamasina kesinlikle karsiyim. Zaten yakin bir zamanda normal aynali farlara xenon takilmasi yasaklanacak. sadece mercekli farlara takilabilecek. Akü yumasinida kendin ölcü ver artik
sanırım bu xenon takmak zararlı gibi peki bu makinenin park lambalarını açtığımızda önde küçük bi far var ya onu beyaz yapma şansımız var mı ve far ampülünün beyaz versiyonunu bulabilirmiyiz ?? değiştiren var mı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)