sivernson. sanırım vultureden bahsediyorsun.hava filtesi ve debriyaj balatası değişimine ne kadar aldılar.ve servis ilgisi nasıl.
sivernson, Tuzla'ya gitmedin herhalde?
mayaz34, saydıkların arasında ya MR150 ya da 2011 Apache al derim.
www.motorumla.net
parça sıkıntı çeken arkadaşlar servislerini değiştirsinler ben top kapıdaki hünerler motora gidiyorum sabah bırakıp akşam alıyorum ustalar güler yüzlü ve güvenilir. sadece sağ arka briketten sorun yasadım. onuda ustaların yönlendirmesiyle, Cevizli bağ sanayide kaynatır dım hala taşa gibi
atalarımız at, avrat, silah demişler... ben at yerine motora biniyorum o da demirden attır...:):cat:
Hava filtresine ihtiyacım var. Pendik'teyim, bana en yakın neresi vardır?
www.motorumla.net
apache150 nin digital göstergesi dışında göze batan bir özellik farketmedim.ayrıca forumlarda bu motorun soğuk havaları pek sevmediğinden bahsediliyordu.mr150 yeni çıktığı için midir bilinmez tatmin edici bir bilgi yok.
arkadaşlar, konuyu sürekli takipteyim ama hala bir CBF150 kötülemesidir almış başını gidiyor.
yahu akıl var mantık var; Mondial'i Honda ile ne diye kıyaslıyorsunuzki? Yani arada ciddi bir kalite farkı illaki vardır! Bu da fiyata yansır tabiiki.
150mc fiyatına göre iyi motor gibi duruyor ama dediğim gibi, yalnızca fiyatına göre iyi. Yoksa asla bir CBF yada YBR değil bu makina.. abartmayın.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
ben bugün yarın sirkeciye gideceğim istersen sana istediğin parcalara bakarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 ----------
mc 150 ye 7- 8 qy oldu cıkalı ama kışın cıktı yani bir kış gectirdi bende bir sorun cıkrmadı kışın bir kaç vida pası hariç ha birde yan ayak muşürü iptal ettim arasına camur doldu için,
atalarımız at, avrat, silah demişler... ben at yerine motora biniyorum o da demirden attır...:):cat:
motorum mr değil mc. ama aynı motor aksamına sahipler.
avcılar servisini kullanıyorum.
inzell artık tuzla ya gelmiyorum.
sivernson, debriyaj balatası normal şartlarda ne kadar gidermiş?
www.motorumla.net
arkadaşlar arka kampanaymış buna nasıl bakıyosunuz..
arkanın kanpana olması normaldir bu tarz ve motorların bir cogunda kanpanadır zaten
arkadaşlar bu mc ne kaddar yakıyor hiç test eden varmı .benim benzin zamları iyice canımı sıkıyor motora tüp takacagım ne dersiniz
önceki sayfalarda yakit tüketimi hakkinda konusulmustu...
Sahibinden.com'daki MC ilan sahipleriyle iletişime geçtim. Şimdilik hepsinden yanıt alamadım, ama ilk cevap aldıklarımın söyledikleri aynı ve umutsuz.
www.motorumla.net
arkadaşlar duydunuzmu bilmem ama su ile çalışan motor icat edilmiş
Yapmayın arkadaşlar,yakıcak ki çekicek.
Kendi şahsi düşüncemdir benim gözümde motor;
Hızlı,güçlü,sağlam,konforlu,bol ve ucuz yedek parça,servis,bu aralar benzin fazla uçar olduekonomik yakıt tüketimi.
Bunların çoğu motorumuz da mevcut
Tabii yamaha ile kıyaslanamaz ama,aslında diğer açıdan bakarsak kıyaslanır orjinal yedek parçasının fiyatlı olması sebebi ile.
Gülü tutmasını bilmesek dikeni batar ve elimiz kanar elimiz den atarız belki.Tabiri caiz ise kadı kızında kusur aramamak gerek.
Yamaha olmuş,mondial olmuş hiç farketmez,mekaniktir her an arıza söz konusudur.bakım+itinalı kullanım,uzun ömürlü olmasını etkileyen ana faktörlerdirsaygılarımla...
http://img857.imageshack.us/img857/1526/o5a.mp4
image shack dan yükledim videoyu umarim seyredebilirsiniz.
Aceleyle cekilmis bir videodur. Her iki ayak padinin üstüne ve selenin üstüne koydum ici su dolu bardagi.. Padler iki parmak kalinliginda oldugundan gazi biraz cevirinde bardak düsüyor.
Titresim videoda görüldügü kadardir arkadaslar. Suna dikkat ediniz; orta ayak üzerinde cekilmis bir videodur. Tekerlerin üzerinde olsa vibrasyon bir miktar daha azalacaktir..
Merak edenler izlesin degerlendirsin..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)