Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mart 2011, 11:58
Motor kısmı aynı şasisi farklı olduğundan titreşimin sürücüye yansıması da farklı olabilir bazen.
Titreşim konusunda tek kişi şikayet edip diğerleri etmiyorsa bence sorun o tek motordadır ve bence henüz genelleme yapılacak noktaya gelinmemiştir.
Reklamlar
-
29 Mart 2011, 20:42
Seko adlı üyeden alıntı
Motor kısmı aynı şasisi farklı olduğundan titreşimin sürücüye yansıması da farklı olabilir bazen.
Titreşim konusunda tek kişi şikayet edip diğerleri etmiyorsa bence sorun o tek motordadır ve bence henüz genelleme yapılacak noktaya gelinmemiştir.
Aynen dediğiniz gibi, netice olarak kabul edebileceğimiz kullanıcıları okuyup bir karara varmamız. Benim üç motorda ilgimi çekiyor, onun için yazıları takip ediyorum.
Orhan KÖNİ
-
29 Mart 2011, 21:37
1-2 saat önce falan benim arkadaş yolda kalmıştı onu almaya gidiyordum bizim burda 1.5 kmlik bi boş yol var geniş ben 110-115 falan giderken 150 MC 2 kişiler kullanan kişide neredeyse benim kadar kalıplı kilolu ve beni solladılar :D ve ince motor olduğu için aralardan sıyrıldı geçti ve ben bir taksi gibi beklemek zorunda kaldım :D
yolun sonuna doğru trafik vardı :(
-
29 Mart 2011, 22:09
150MC'de iki kiside olunsa 100km/h nin üzerine yinede cikiliyor. Sadece süre biraz uzuyor o kadar.
Bu arada yakinda gelen istek üzerine ayak padlarinin üzerine de ici su dolu bardak koyup video cekecegim.
-
29 Mart 2011, 22:11
atiturhan adlı üyeden alıntı
150MC'de iki kiside olunsa 100km/h nin üzerine yinede cikiliyor. Sadece süre biraz uzuyor o kadar.
Bu arada yakinda gelen istek üzerine ayak padlarinin üzerine de ici su dolu bardak koyup video cekecegim.
mondialin yaptigi en güzel şey 150cc yazan motora 165cc gizli güç resmen bide ayakpedi giderken titreşim yapar gibime geliyor duruken sorun olcanı sanmıyroum yani bu benim fikrim :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
29 Mart 2011, 22:55
7000 devir civarındayken çekersen çok sevinirim.
-
30 Mart 2011, 00:09
inzell adlı üyeden alıntı
7000 devir civarındayken çekersen çok sevinirim.
Giderken mi cekeyim istersin?
Benim de bi ricam olacak ama... Sizlerde su müthis japon emsallerinden begendiginiz bi motorun titresim testini videolayin. Anlastik mi?
-
30 Mart 2011, 00:16
Benim de bi ricam olacak ama... Sizlerde su müthis japon emsallerinden begendiginiz bi motorun titresim testini videolayin. Anlastik mi?
adamların ispat derdi yoktur:D:D:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
30 Mart 2011, 00:32
Giderken çekebiliyorsan helal olsun.
Japon olsun farketmez, yine titreyebilir.
-
30 Mart 2011, 00:34
gereksiz sizlereeeee
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
30 Mart 2011, 00:40
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
ati abi bosuna yorma kendini boşver aslında titreşimsiz motor yoktur min. seviyede olsa dahi titreşim olur ki isteyen istediği motorda denesin kimse iddaa edemeski şu veya bu motorda titreşim yok die edende zaten ya hayatında bi tane motora binmiştir veya hiç binmemiştir. titreşimin seviyesi önemli burda mc ve drift ile 9.000 devire akdar cıktım ve titreşim hiç yok denecek kadar azki bunu da normal gunluk motor kullanan kişi anlayamaz.
titreşim varmı yokmu dien arkadaşlar hiç buşuna bilgi aramasın ahanda buraya yazıyom ybr ve cbf den daha az titriyo !
bendede renault toros var 2011 c180 den daha rahat zuhahahah nasılsa limitsiz atışa geçtik:D
-
30 Mart 2011, 00:41
alın size dünyanın en az titreyen motoru bu videoyu uzun zamndır arıyodum nasip bugune imin denk geldi o hırla arama yapınca :D
http://dsc.discovery.com/videos/car-...t-motorcycles/
3.numaralı videoyu iyice izleyin
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
30 Mart 2011, 00:49
arkadaşlar ne zaman buluşup çay iceçeyiz
atalarımız at, avrat, silah demişler... ben at yerine motora biniyorum o da demirden attır...:):cat:
-
30 Mart 2011, 01:08
İstanbul'da olanlarla bir buluşalım aslında. Thai ile de görüşecektik zaten.
-
30 Mart 2011, 01:14
inzell adlı üyeden alıntı
Giderken çekebiliyorsan helal olsun.
Japon olsun farketmez, yine titreyebilir.
Giderken cek diyeceksin diye korktum zaten.
e japonda titriyorsa gariban cinliden ne istiyorsun?
-
30 Mart 2011, 01:50
Ya öyle bir imaj verildi ki, sanki hiç titremiyor alet. Onun için diyorum; yok öyle birşey zamanla başlıyor titremeye, ama rahatsız etmiyor şimdilik diye...
Yorumları okuyup almaya niyetlenen biri "aa ne güzel hiç titremiyormuş" sanmasın. Bu da çoğu motor gibi titriyor. Bunu bilsinler, hayal kırıklığına uğramasınlar...
Ayrıca yorumlarım sanki saldırı gibi algılanıyor, ne arkadaş titriyorsa titriyor napalım ben de para verdim bu alete.
-
30 Mart 2011, 13:41
emre750291 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ne zaman buluşup çay iceçeyiz
Atilla abimiz,üstadımız organize ederse çok güzel olacağını düşünüyorum
-
30 Mart 2011, 13:56
titreşimle bozmuşuz kafayı.25 yıllık motor kullanıcısım MZ lerle,JAWA larla hatta mobiliyett lerle büyüdük.onlarda titreşim yok muydu.ne çabuk unuttuk o günleri.125 lik motorumu 2 ay önce sattım(7 yıl binmiştim ve yerli idi)şimdi ufak ufak motor krizim tutmaya başladı.mr150vulture yi gözüme kestirdim.bu modelden satın alan varsa nasıl bir motor,yedek parça ve servis ilgisi nasıl.yorumlarınızı bekliyorum.HERKESE KAZASIZ VE KEYİFLİ SÜRÜŞLER.
-
30 Mart 2011, 14:02
Yedek parça sıkıntısı var gibi, en basiti bi hava filtresi halen servislere gelmiş değil. Sürekli geldi gelecek... MR 150 düşünürsen yardımcı olabilirim.
-
30 Mart 2011, 14:11
(inzell)aslında dört model arasında gidip geliyorum.cbf150,tvs apache150,ybr125 ve mr vulture.sırf hava olsun diye bir motora dört bin-beş bin lira vermek ve daha fazla benzin parası ödemek işime gelmiyor.üstelik vulture de fena gelmedi bana.ama hava filtresi olayı kafamı karıştırdı şimdiden:-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)