Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
her bayide fiyatlar aynı olmuyor.
istanbul bahçelievlerdede bu fiyata adamla anlasmıstım fakat gebze de calıstıgım için giğdip almak bana biraz zor geldi.her bayi ile konusmadım istanbul da bulunan.
ama tuzlada bulunan bayi büyük bir bayi.bazı motor firmalarından alım adetlerini duydum.öyle bi kaç atan almıyo.sanırım sürümden kazanıyor.ondan dolayı bu fiyata verdi.2800 tl hersey dahil.motor koruma demiri ve 1 adet kask hediye.fakat peşin para ile. plaka ruhsat ve sigorta bu fiyatın içinde ancak vergi dahil değil.
bir de arkadaslar benim motorumda zincirim çabuk bollaşıyor sebebi sert kullanımmıdır sizce?
bir de bol zincirin zararları ve faydaları nelerdir?
Sizleri son durum hakkinda bilgilendirmek istiyorum. Biraz önce dün görüstügüm bayii ile telefonlastim. Zaten yarin lastiklerimi teslim almak icin oraya mecburen gidecegim. Motoruda almak istedigimi söyledim ama arkadaslardan 2800TL ye hediyeleriyle birlikte hersey dahil alanlar var dedim. Benim o fiyatlari yapma imkanim kesinlikle yok dedi. Sana son fiyatim 2750TL+plaka masrafi dedi. Söyle bi ödeme sekli yapacagiz muhtemelen. 950TL pesin verecegim 200TL 10 taksit seklinde alacagim herhalde motoru + 200TL ruhsat masrafim olacak.
Sizce nasil ? Motor bana 2950TL ye gelecek anlayacaginiz.
135 cc'nin vergisi ile 162 cc'nin vergisi arasında ne kadar fark var?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Motorlu taşıtlar vergisini ocak sonuna kadar ödemen gerekiyor. Daha gelecek yani acele etmene gerek yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
BMW kaç para kardeş?
Biz bu paraya alınabilecek en iyi ihtimal üzerinde konuşuyoruz şuan. Fark bu. BMW elbette daha iyidir. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Arkadaslar, nasipse bugün MC'mi alip geliyorum. Bankalar bugün kapali mi yaw?
Allah nasip ederse ve Arabamin lastikleri ambardan gelirse bugün hem lastikleri hem motoru aliyorum. Bankayla isim yok. Su acidan sormustum, motorun ötv sini ödeyip fatura kesmesi gerekiyordu bana. o islem pazartesiye kalir. eger lastikler geldiyse ki haber bekliyorum suan. Allah bi mani vermezse motoru aliyorum. evrak isleri pazartesiye kalir. Artik dayanamiyorum temmuz ayindan beri motorsiklet arastiriyordum... Yetti gari..
Valla bana kalsa hemen gidecegim de.. Dedigim gibi Motoru aldigim bayii ayni zamanda oto lastigi satiyor. Arabama da lastik ismarlamistim, onlari bekliyorum. 55km ötedeki ilceye gidiyorum tüm bu isler icin. cift söför gidecegiz. Yani ben arabayla dönecegim yine arkadas ise motoru getirecek. Benim ehliyet yok hala malesef.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
of yaa.. bi seyin ne zaman üstüne gitsem hep aksilik cikiyor. Benim is pazartesiye kaldi. Ambar telefonlara cevap vermiyormus bayram oldugu icin. Lastikler henüz ulasmadigi icin sirf motoru almak icinde 55km yol gitmek istemiyorum. Artik Pazartesiye her ikisinide halledecegim. :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------
Arkadaslar, dayanamadim pazartesi gününe kadar beklemeyi. Arkadaslarinda gaziyla ögleden sonra motoru gidip aldik. 55km ötedeki ilceden aldik geldik motoru. Ehliyeti olan arkadas kullandi motoru. Acilisi ben yapamadim yani Neyse evin önüne geldikten sonra motoru deneme firsatim oldu. Vitesli ilk motorum biraz gezdim turladim. Motora tek kelimeyle BAYILDIM !!! Buyrun ilk resimleri..
hayırlı olsun güle güle bin.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)