Gidona tripot iyi fikir.
Gidona tripot iyi fikir.
abi yakında hakkaten gold wing yapacaksın mondiali :D maşallah süpersin
keşke ötd de düşmüşken motorda almak vardı niyetimde bütçe kısıtlı ondan bu motorlara döndüm.Olumlu yorumlarda okuyuncu biraz daha ısınmama neden oldu. Mr tekerliği daha kalın ve daha hoş durdu gözüme ilk motorum olcak pek anlamam kullananların yorumları ve göze hitapdan başka baktığımız bir yer yok anlıyacağın.teşekürler yinede
Öğrenmek için son derece güzel bir motor, sürüşü ve kontrolü de çok zevkli.
www.motorumla.net
Sivernson, sen söylenenlere kulak asma, bozma keyfine bak dalgana...
Onu bunu birakta sen nerelerdesin yaaa... ugramaz oldun foruma. MC ile kac km yaptin? Durum nedir?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------
Inzell, niye öyle dedin? Bence bu yeni seriler suan satilan fiyatinin üstünde bir motor. Yani parasini hayli hayli hak eden bir motosiket.
2500TL ye kullanilmamis hangi baska motoru alabilirsin? Birak 2500TL yi 3000-3500TL ye daha iyi diyebilecegin ne var ki?
Bence fiyat / performans = 10 numara motor bu. Ben kendi adima MCyi büyük zevkle kullaniyorum ve ilerde de motor büyütürsem bile satmayacagim, kenarda dursun sehir icinde binerim yine. Necatik35 abinin yaptigi gibi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 ----------
Islakta kaydiriyor diyorlar ama her türlü hava kosulunda kullandim. Suana kadar bir risk yasamadim. Ama söylenilenlerden bende rahatsiz oldum ve yaz gecsin kisa girerken güzel bir lastik ile degistirecegim. Ne olur ne olmaz. Kaydirmaz kaydirmaz bi gün kaydirir o da hayatimizi kaydirir allah korusun. Ayrica arka tekeride 100 yada 110 gibi bir ebatla degistirmeyi düsünüyorum. Yazin zaten etraf kuru o yüzden idare eder bu sekilde.
arkadaşlar siz zincirden memnun musunuz değiştiren var mı
arkadaşlar, en çok yol yapan kim var bu grupta? 10.000km'ye falan ulaşan varmı aranızda?..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Sivernson iyi gidiyordu ama en son havalar soğudu diye pek kullanmıyorum demişti.
Ben henüz 4300'deyim...
www.motorumla.net
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
3 Şubat' ta almıştım. Şu anda 2500 km yi buldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------
Kışlık malzemelerin ve kaskın yenileme zamanı gelince dün Anes Motor dan,
IXS HX 338 Çene Açılır Kask (200 TL)
IXS Billow Yağmurluk Takımı (110 TL)
REVİT Score Kışlık Eldiven (75 TL)
IXS Cordoba II Balaklava (60 TL)
Gezer Çizme (20 TL)
Kask Temizleme Spreyi (Hediye)
Yazlık Balaklava (Hediye)
aldım.
Kaskın görüş açışı cok geniş, vizörü kendinden buğu camlı ayrıca buğu camı almaya gerek yok. Dün aşırı kış şartlarında denedim. Buğu yok denecek kadar az. Çene açılır olması dolayısıyla kapalı kask kadar hava kesme özelliği yok. İçeri ses alması da normal. İçi rahat. Sökülebiliyor.
Yağmurluk başarılı.
Eldiven soğuğu hiç hissettirmedi. Bileklerinde koruma destekleri var. Su geçirmedi ama uzun ve zorlu şartlarda hepsi geçirir.
Balaklava WindStopper özelliğine sahip. Gayet başarılı
Gezer çizmeye laf yok. Benim diyen bottan daha rahat ve konforlu. Üşüme gibi birşey söz konusu değil. İçi yünlü. Dikiş mikiş olmadığından kesinlikle su geçirmez. Bildiğin lastik
Buyrun fotolara
M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)