Arkadaslar, son bir tane depo kapak pedi kaldi...
selam arkadaşlar mc nin siyahı fabrikada yok mart sonu gibi gelecek diyor bayi haberi olan varmı dogrusu nedir.bir soruda mclerin gaz kesicilerinin hortumu kırılıyomuş sürekli öylemi gercekten.
[QUOTE=reno9man;2273953bir soruda mclerin gaz kesicilerinin hortumu kırılıyomuş sürekli öylemi gercekten.[/QUOTE]
Gaz kesicisi ne yaw? Simdilik kirilan bisey yok bende...
ati hani ekzos cıkışının ordan siyah metal boru egzos gazı aşırı ısındımı karbüratarö sıcak hava verip motoru yavaşlatıyor
Ben öyle bir sikinti yasamadim hic.
İlim, ilim bilmektir. İlim, kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsin. Ya nice okumaktır?
Herkese merhabalar
bu gün mondial bayisine gittim mr ye bakarım diye aklımda da o vardı esasen ama mc orada turuncu sempatikliği ile duruyordu sen ne güzel bişeysin diye gittiğimde yanına hakkaten güzel kaliteli duruyordu albeni albeni diyordu sanki motosiklet bana. mr yi bi anda unutuverdim ilgimi çeken yönü yüksek olması daha sportif olması + rengi de güzel hani görünürlüğü artırması yönünden gayet güzel. .
bayi yetkilisi tarafından motorun başında yaklaşık 15 dakika sohbet ettik ben sordum o cevapladı ben sordum o cevapladı sonra ne kadar sattığını ve kullananların memnuniyet durumunu sordum ybr sini satıp bunu alan var dedi zaten motorun kalitesi de ben buradayım diyor ben uzun yol yaparım her zaman abi dedim adama konya antalya arası o torosların sert rampalarında ( bilen bilir ) beni taşırmı ısınırmı diye sordum hiç bişey olmaz kontak kapatmadan nereye istersen götürür dedi ki kendisi de kullanıyor baktım onun motora inceledim çalıştırdım biraz baktım fena değil bunun arka lastiği genişletirmiyiz diye sordum jant geniş 110 bile takarım sana dedi bana 100 olsa yeter dedim ötv indiriminden daha haberi yoktu benden öğrendi adam cağız daha bize bilgi gelmedi dedi bir hafta sonra yanına uğrayacağım indirimli fiyatı öğrenmek için alacağım motoru ama önce şu kanuniyi elden çıkarmam lazım + sponsorum olan bay devrim'i ( babam ) ikna etmem lazım bu arada topiği de baştan sona hatmettim sıkıntı yok motorda çok güzel benim tek sevmediğim yeri ise arkadaki top case takılan yerin plastik olması sert güneş gördükçe çatlar demir de takılabiliyor sorun yok
Selam arkadaslar, bugün motorumla biraz tur attiktan sonra bir süredir firsat bulup MC'nin yan kapaklarina yapmayi düsündügüm karbon kaplamayi nihayet yapma firsati yarattim kendime. Ilk kez denedigim uygulama icin gerekli malzemeler: karbon folyo, maket bicagi, fön makinasi, toplu igne(hava kabarciklarini patlatmak icin), varsa cam filmlerinde kullanilan plastik spatula + el mahareti
Cok müthis bir iscilik cikarttigim söylenemez ama ilk denemem icin yinede iyi sayilirlar. Ancak yakindan bakildiginda belli olan bir kac hava kabarcigi kaldi.
LAfi uzatmadan resimlere gecelim bari.
Valla atilla, sen bu işin piri oldun, yakında motoru 15 dakikada söküp takacaksın..
Fiber karbonlar çok güzel gözüküyor bence....
Bir iki hava kabarcığı da olur o kadar...
Atillacım, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla hafif paslanma senin civatalarda da var, zaten toplasan 10 tane civata yapar, bunların paslanmazını bulsak da kendimiz taksak nasıl olur???
Hoca sende ne göz varmis yaa
Hangi civatada pas gördün???
Moralini bozmak gibi olmasin ama benim civatalarda pas baslangici falan yok. Bi ara sana gündüz gözüyle bi resim cekeyim
Benim motor daha yagmur suyu görmedi. Hem üstü kapali garada duruyor, hem de üstünü örtüyorum ben
Atillacım senin motorunda (4lü flaşörü takarken çektiğin resimlerde) kırmızıyla işaretlediğim yerde pas var ya, işte o civatalar ve egzozun üzerindeki aynı civatalardaki paslardan bahsediyorum.
Atilla abi karbon fiber kaplamayı nerden aldın söylermisin ?
Vallahi bravo diyorum..
Ben en son koydugun resimlerden bahsediyorsun sandim. Ilk firsatta su civatalarin icine WD40 sikayim bari ...
Pislik falan olmasin onlar yaw.. pas gibi gelmedi bana. Tozlar birikip camurlasmis olmasin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 ----------
Internetten aldim. Sahibindende bolca var.
mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2208229/detay?
Mondial Resmi web sitesinde ÖTV indirimden sonra fiyatları sıfırlamış yeni fiyatlar yolda tahminim MC 2600 TL gibi bir fiyat olabilir..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)