yapilacaklar listesine bi sey daha buldum
http://www.bikeandoutdoor.com/?sigma...y&Urun_ID=8131
yapilacaklar listesine bi sey daha buldum
http://www.bikeandoutdoor.com/?sigma...y&Urun_ID=8131
verdigim linklerin oldugu sitede var
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
yok tek te satıyorlar asıl www.alibaba.com toptancı sitesi buda uzantısı bireysel olanı ben uydu cihazı aldım openbox s9 hd 120 dolara
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
http://www.slide.com/r/QyCDsg5s6D8nfqWdO04LzwB6pKb5aPam
Bugün gerceklestirdigimiz Canakkale kahramanlarindan Canakkale savasinda kritik bir rol alan Kocaseyit'in Köyünün, mezarliginin ve anitinin Gezisinin slide show olarak fotolari yukaridaki linktedir. Bu gezimize Havranda ikamet eden topikten tanidigimiz 150MC sahibi Halil arkadasimizda katilmistir.
Bu gün benim MC ye,koruma demiri,yan taşıma sehpaları ve arka çanta için sağlam bir arka sele taktım.Koruma demiri Honda CGL den çıkma,yan bagaj sehpaları Honda Titandan çıkma ve arka çanta selesi omegakont un belirttiği galeriden alınmadır.
Fotoraf gece çekilmiştir.Yarın gündüz çekimlerini yüklerim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Necatik35 abi, noktayi koydun yine. Ben de bu yan canta aparatlarindan istiyordum yaaa.. Ama kisitli bölgemiz sagolsun temin edemedim. Yan canta sehpalarinin ayrintili resimlerini cekip koyabilirsen nasil ve nereye baglanti yaptigini görmek isterim. Benim soft yan cantalar da iyi ama kaportayi ciziyor :
Evet kardesim, kafayi saga sola oynatmadan heryeri göremiyorum. Ben cözümü aynalarin üzerine yapistirilan dis bükey yuvarlak aynalardan yapistirmakla cözebilecegimi düsünüyorum. Sanirim tek cözüm bu. Cünkü dikkat ediyorum %90 insanlarda bu sorun var. Motor markasi fark etmiyor. Sanirim aynalari kisiye özel bulup secmek gerekiyor.
Sevgili Atilla,
Yaptırdığım çanta aparadıdının fotoraflarını aşağıya koyuyorum.
Ben bunu çanta aparadı olarak değilde,üzerine koli,torba vs.bağlamak için yaptım.
İstersen boyutlarını küçülterek çanta aparadı olarakta yaptırabilirsin.
aparadın kapalı hali (sol taraf)
aparadın açık hali,(sol taraf)
sol taraf bağlantı noktaları(3 adet)
aparadın kapalı hali(sağ taraf)
aparadın açık hali (sağ taraf)
sağ taraf bağlantı noktaları(3 adet)
Not: bağlantı civatalarını 0,5 cm büyütmek gerekiyor.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
valla süüüüüper olmuus dört dörtlük..
Bulunduğu yerin rakımını da yazsın (şaka değil açıklayayım)
Benim evim manavgatta ıspartaya yada gündğmuş'a gittiğimde rolanti düşüyor. yada oralarda ayarladıysam manavgatta yükseliyor. motor sıcak soğuk farketmiyor. hava sıcaklığı yada hava basıncının gözle görülür etkisi var...
112ciyiz
beyler şimdi aklıma birşey takıldı benim boyum 1.71 ayaklar rahat deymezmi yere ? deneme fırsatım olmadı da
hade ya nese mh de çok hoşuma gidiyordu ama belki daha uzarım yaş 17
neyse saolasın
Kardes, senden daha kisa arkadas kullandi benim motoru.. Abartilacak bi durum yok. Mondinin resmi sitesinden arastirin ebatlarini öyle cok büyük bir fark yok motor ebatlari arasinda. En güzeli bi bayii ye git dene. Ama sorun olmayacaktir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
Arkadaslar, bugün 150MC yi gelistirme islemlerine bir yenisini daha ekledim hatta iki yenisini.
1.si elcik isitma taktirdim. Cok güzel dügme tertibati yaptim kendim, görünce sizde seveceksiniz.
2.si 4lü flasör taktiriyorum. Onunda dügmesi hazir fakat daha baglantilarini yaptiramadim. Vakit kalmadi.
Henüz resim cekme imkanim olmadi ama yarin ceker koyarim buraya.
ilk izlenimler icin bir iki resim buldum yinede.. Bu elcik isitmalari icin.
Bu da 4lü flasör icin hazirladigim switch.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)