Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
inzell adlı üyeden alıntı
8.500 devir ve 120 Km/h bu aletin güvenli son hızı sanırsam.
demekki cantalari falan cikartsam o kadar yapacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------
06.01.2011 Tarihli gezimiz. Resimleri slideshow seklinde izleyebilirsiniz..
http://www.slide.com/r/1yfAZaLl4j80-...&view=original
Reklamlar
-
Rodajdayken hiç hız denemesi yapmadım, ama geçen gün E5'te mecburi hızlı gitmem gerekiyordu, çünkü trafik hızlı akıyordu ve yavaş gitmem riske sokuyordu. 9.000 devire kadar çıktı, hızı da 125 civarındaydı. Yalnız hiç güvenli değil, her an bir yeri patlayacakmış gibi.
8.500 devir ve 120 Km/h bu aletin güvenli son hızı sanırsam.
Tork başka, son hız başka usta.
130'u normal şartlarda geçeceğini hiç sanmıyorum.
dişlilerle oynayabilrisin torkun gözünü seveyim 130 u gecer benim mh bile 110 u geçiyor degil mc
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
Dişlilerle oynarsan tabii geçer, ben fabrika çıkışlı olandan bahsediyorum.
@atiturhan, gezi sezonunu açmışsın abi hayırlı olsun.
-
150 cc diyor ama 160 lık.Valla kim ne derse desin çekişini gücünü CBF 150 den daha iyi buldum.Kaliteside güzel<<<
-
elverengin@gmail.com
-
Fiyat/Performans olarak doğru olanı yaptın.
inşallah. hep birlikte göreceğiz
OMEGAKONT
Mutlaka Bir Yolu Vardır...
-
elverengin@gmail.com
-
atiturhan adlı üyeden alıntı
Kardesim, öncelikle simdiden hayirli olsun güle güle kullan. Icin rahat olsun. Nebze pismanlik duymayacaksin aksine cok memnun kalacaksin. Ilerleyen zamanda yorumlarini merak ediyoruz.
çok teşekkür ederim. inşallah sizler gibi ben de memnuniyetimi burada paylaşırım.
Daha önce de dediğim gibi motoru alayım izlenimlerimi paylaşacağım. Bu arada bu gün bayiye uğrayıp sele altındaki granajları ve çamurluğu aldım. yarın karbon kaplatacağım. Bakalım nasıl duracak. Daha motora binmeden görüntüsüyle oynamaya başladık ya hayırlısı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
belo adlı üyeden alıntı
bencede dogru olanı yaptın
teşekkürler
OMEGAKONT
Mutlaka Bir Yolu Vardır...
-
kaselettirmek icin mecbur servise gideceksin. Ben kendi yagimi kendim götürmeyi düsünüyorum. Ama bizim ilcedeki Mondial servisinin sahibi bu cevrede iyi bir tamirci oldugu söyleniyor. Yani bulunanin en iyisi yine.
Abi birseyi aklinda olsun kendinle beraber yag götururken, denisimi senin yaninda yapsinlar, bazi ''ustalar'' senin göturdugun yagi kaldirip rafa koyar, kötu yagi doldurup sonra senin getirdigin yagi koyduk diye postalar
-
numan94 adlı üyeden alıntı
Abi birseyi aklinda olsun kendinle beraber yag götururken, denisimi senin yaninda yapsinlar, bazi ''ustalar'' senin göturdugun yagi kaldirip rafa koyar, kötu yagi doldurup sonra senin getirdigin yagi koyduk diye postalar
Bulundugum ilcedeki servis bu konuda iyi yani tamirin yapildigi bölüme girebiliyorsun. Islemler göz önünde yapiliyor.
-
elverengin@gmail.com
-
belo adlı üyeden alıntı
usta varya hergün servisin içinde olmasam dediklerinizden adamlar manyak bir yer yapmış misafirhane bile var derdim benim serviste motorun zaten başındasın adamında umrunda bile degil yagın iyisi kötüsü müşteri ne isterse onu koyuyor haaaa tutupta 20-50 magnatekle gelen var
onu koymuyor kendiside motul castrol yada repsol kullanıyor
Hocam neden benim yazimdan alinti yaptin anlamadim. Ben adamlar manyak yer yapmis bal dök yala mi dedim? Tamirin yapildigi yere girilebiliyor dedim. Bak sende girebiliyormussun. Bende girebiliyorum ne olmus yani?
-
150 MC'nin turuncudan başka renginin çıkmasını isteyen varmı aranızda?
Bence siyah ve beyaz renkle güzel giderdi bu kasaya.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Hocam neden benim yazimdan alinti yaptin anlamadim.
Ben adamlar manyak yer yapmis bal dök yala mi dedim? Tamirin yapildigi yere girilebiliyor dedim. Bak sende girebiliyormussun. Bende girebiliyorum ne olmus yani?
iyi anlatmışsın işte adamlar iyi yer yapmış bizim burada bi tane var adam damda motorcu ama gel görki butun servislikleri almış motorlar tarlada arsada duruyor
elverengin@gmail.com
-
belo adlı üyeden alıntı
iyi anlatmışsın işte adamlar iyi yer yapmış bizim burada bi tane var adam damda motorcu ama gel görki butun servislikleri almış motorlar tarlada arsada duruyor
sikayet edin.
-
sikayet edin.
Ben bir ara denedim'de pek yanasmadi Mondial. Böyle böyle olay oldu dedim, 2-3 gun sonra geri aradilar. Olaylardan uzgun olduklarini ama anlasmayi fes edemeyeceklerinide belirttiler. Tek nedenleri ise Cihanbeylide tek anlasmali motorcu onlarmis ve melo'nun dedigi gibi butun markalari baglamis kendine. Anlasmayi fes etse Mondial'in hic yetkili servisi kalmiyor Cihanbeyli - Konya arasi.
-
htmetin adlı üyeden alıntı
150 MC'nin turuncudan başka renginin çıkmasını isteyen varmı aranızda?
Bence siyah ve beyaz renkle güzel giderdi bu kasaya.
Kesinlikle siyah!..
-
üc kurus fazla olsun turuncu olsun
-
Turuncu küçüklüğümden beri sevmediğim renklerin arasında. Yine de az daha MC alıyordum turuncu muruncu...
-
aynen adamın umrunda sanki bi sürü para vermiş zamanında adam servisligi almış kolaymı bayiligi almak elektrikçi bile servis olmuş asya motora burda
elverengin@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)