Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Vallahi mondial markalı yağlar var 10/40 olarak ama yağın viskozitesi ve menşeinin neresi belli olmaması sebebiyle bana güven vermedi. Ben de seninle aynı kanıdayım castrol kullanmak ve yağı yanında götürmen en iyisi.
Bir de birşey sormak istiyorum elcik korumaları hangi motorun?
Reklamlar
-
Bizim servis Mondial'in yağlarını kalitesiz olduğundan dolayı kullanmıyor. Motosikletime ilk değişimde 15/40 Gulf marka yağ doldurdular.
-
inzell adlı üyeden alıntı
Bizim servis Mondial'in yağlarını kalitesiz olduğundan dolayı kullanmıyor. Motosikletime ilk değişimde 15/40 Gulf marka yağ doldurdular.
bizde bir laf vardır Ali HOCA HOCA Ali şimdi ne fark ettii ha gulf ha mondial marka yag
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
Gulf yağ hakkında bilginiz var mı?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Castrol, Motul, ipone bunları tavsiye ederim kullandım çünkü. Gulf hakkında hiçbir bilgim yok.
Kış aylarında 10/40'tan başka yağ kullanmamak gerekiyor bence (en azından ben kullanmam) ama yazın 15/40 olabilir....
-
Gulf'ün fanboyu falan değilim, ama adamlar ilk sentetik yağ molekülünü bulanlardan. Hatta daha birçok ilke imza atmışlar. Bunun neticesinde de güven veriyor tereddüt etmeden.
-
Thai adlı üyeden alıntı
Bir de birşey sormak istiyorum elcik korumaları hangi motorun?
Sanirim bana sordun. Elcik korumalar universal.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6357226/detay?
-
tahai motorsikletin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ümtfdn adlı üyeden alıntı
tahai motorsikletin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Çok teşekkürler darısı başına....
-
Sitede fiyatlar görünmüyor.Yeni yıl zammı kervanına mondi de katılacak heralde.
-
MC için 2.975 görünüyor, şu an için farklılık yok.
-
beklenti zam ama herhalde bu rüzgarı yaza kadar kesmezler mc150 çok tuttu mr de onu aratmıyor nedense en az satılan benim mh galiba
elverengin@gmail.com
-
Selamlar
Bende 150 MC kullanıcıları arasına yeni katılıyorum. Dün İzmir'de Galeri Gülhan'a kaporamı verdim. Hafta sonuna kadar herhalde motoru almış olacağım. Burada yazılanlara gerçekten güvenerek - bence bir kumar oynayarak - deneme sürüşü bile yapmaksızın (ellerinde yoktu) ve görüntüsüne aldanarak sipariş verdim.
Umarım burda okuduklarım gerçektir ve bu motor beklentilerimi karşılayacaktır ve YBR almadığıma pişman olmayacağımdır...
En kısa sürede kullanım izlenimlerimi de aktaracağım. Ama herşey bir yana içimden bir ses doğru yaptın almakla diyor. Hayırlısı bakalım.
Yeni 150 MC'ciye tavsiyesi olanlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
OMEGAKONT
Mutlaka Bir Yolu Vardır...
-
Fiyat/Performans olarak doğru olanı yaptın.
-
omegakont adlı üyeden alıntı
Selamlar
Bende 150 MC kullanıcıları arasına yeni katılıyorum. Dün İzmir'de Galeri Gülhan'a kaporamı verdim. Hafta sonuna kadar herhalde motoru almış olacağım. Burada yazılanlara gerçekten güvenerek - bence bir kumar oynayarak - deneme sürüşü bile yapmaksızın (ellerinde yoktu) ve görüntüsüne aldanarak sipariş verdim.
Umarım burda okuduklarım gerçektir ve bu motor beklentilerimi karşılayacaktır ve YBR almadığıma pişman olmayacağımdır...
En kısa sürede kullanım izlenimlerimi de aktaracağım. Ama herşey bir yana içimden bir ses doğru yaptın almakla diyor. Hayırlısı bakalım.
iyi gunlerde kazasız belasız kullanman dilegiyle
ybr nin işçiligi gerçekten iyi fakat her zaman söylüyorum ben kurye degilim neden tbr alayım kurye olsam tamam ybr alayım 4400 e
mc ybr dende cbf dende hızlı dayanımını ileride hep beraber görecegiz
elverengin@gmail.com
-
MC'nin son hızı kaç acaba?
-
omegakont adlı üyeden alıntı
Kardesim, öncelikle simdiden hayirli olsun güle güle kullan. Icin rahat olsun. Nebze pismanlik duymayacaksin aksine cok memnun kalacaksin. Ilerleyen zamanda yorumlarini merak ediyoruz.
-
tahminim 130 u gecer kulllanmadım ama buyuk motor kullanıcıları bile çekişi iyi diyor
elverengin@gmail.com
-
inzell adlı üyeden alıntı
MC'nin son hızı kaç acaba?
Ben 90kg luk bir sürücü olarak ve bildiginiz gibi benim MC'de canta bollugu var. Rodaj sonrasi bi farklilik olur mu bilemem ama ben 115km/h ye kadar basabildim.
Sürücünün agirligi etkili olur. Hafif bir sürücü son sürati daha iyi görebilir. Bide son hiza cok merakliysaniz benim gibi üzerini canta doldurmayiniz (yan cantalar + topcase + depo üstü canta). Rodajdan sonra hizda degisiklik olur mu?
-
atiturhan adlı üyeden alıntı
Ben 90kg luk bir sürücü olarak ve bildiginiz gibi benim MC'de canta bollugu var. Rodaj sonrasi bi farklilik olur mu bilemem ama ben 115km/h ye kadar basabildim.
Sürücünün agirligi etkili olur. Hafif bir sürücü son sürati daha iyi görebilir. Bide son hiza cok merakliysaniz benim gibi üzerini canta doldurmayiniz (yan cantalar + topcase + depo üstü canta). Rodajdan sonra hizda degisiklik olur mu?
Rodajdayken hiç hız denemesi yapmadım, ama geçen gün E5'te mecburi hızlı gitmem gerekiyordu, çünkü trafik hızlı akıyordu ve yavaş gitmem riske sokuyordu. 9.000 devire kadar çıktı, hızı da 125 civarındaydı. Yalnız hiç güvenli değil, her an bir yeri patlayacakmış gibi.
8.500 devir ve 120 Km/h bu aletin güvenli son hızı sanırsam.
belo adlı üyeden alıntı
tahminim 130 u gecer kulllanmadım ama buyuk motor kullanıcıları bile çekişi iyi diyor
Tork başka, son hız başka usta. 130'u normal şartlarda geçeceğini hiç sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)