bir haftada usta olursun yıgılma kompresyon olayı motor hacmine ve sıkıştırma oranına göre artar evet bütün viteslilerde vardır
bir haftada usta olursun yıgılma kompresyon olayı motor hacmine ve sıkıştırma oranına göre artar evet bütün viteslilerde vardır
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
1 haftada üstesinden gelicegine eminimm...
yıgılma konusuna gelincede her vistesli motor yıgılma yapar die bişey yok... bu kullandıgın motoruna göre deyişir ben su ana kadar okadar cok motor kullandımki; Honda CBR 125, Yamaha YBR 250 kullandım daha öncelerii ve şimdidede MONDİAL 150 MC kullanıcıyım daha önceki kullandıklarımı aratmaz diyebilirimm... yıgılma die bişey görmedim hissetmedim su ana kadar ben... dedigim gibi motordan motora fark var uyduruk bişeyse olabilir dedigin..
Debriyajı ayarsız bırakırsan, gazı hafiften açmazsan yığılma olur tabii ki de...
www.motorumla.net
herkes nerede?
2 gündür kimse yok merakla motor hakkındaki yorumları bekliyorum.
Havalar sogudu herkes evine çekildi galiba
harbiden yaa şu motor hakkında a ' dan z ' ye bilgi verecek yokmu ?
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
usta sor soyleyelim
bu gun on taraftan ses geliyor diyordum ya balata spreyi ile balata temizligi yaptım ve km tarafındaki kecenin çevresini yaglattım sorun yok ses kesildi
elverengin@gmail.com
Hoca, herkes burada da konu dönüp dolanip basa dönüyor.. Baksana son yazilanlara.. Ben sikildim valla ayni seyleri yazmaktan ve okumaktan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------
Abi sabrina hayranim valla...
Bu sprey işlevsel baya sanırım. Benim de ön diskten ses geliyor alayım bir tane.
www.motorumla.net
spreyin envayi çeşidi var balata temizleme (zifti falanda söküyo galiba) yag temizleme araç temizleme falan
birde zincir spreyi var walvoline öneririm zincire yapışıp kalıyor atmıyor zincir beybeyaz dolanır durursunuz
elverengin@gmail.com
birde şu zincir temizleme olayı var dimi scooterde böyle bir olay yok kışın ve yazın hangi periyota göre temizleniyor
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
15 gunde bir temizlemek yaglamak işin zevkli tarafıdır hoş daha motorumu yıkamadım bile
elverengin@gmail.com
Merhaba,
ben de bu motoru (150 MC) almayı düşünüyorum.
Dün bir sitede 2600 TL 'ye gördüm. Forum kurallarını bilmediğim için link vermiyorum.
Fakat her yerde 2900 küsür TL'ye satılırken 2600 TL çok şaşırtı beni.
Var mı bilgisi olan bu konuda? Google'da kolayca bulunabilen bir site.
Selamlar
adam sıkışmıştır 2950 /12 alıyor peşin 2600 e satıyor düşen yılana bile sarılır plakasınıda çıkarmışsa bence çok iyi fiyat
elverengin@gmail.com
merhab hakan2010 zannedersem söyledigin magaza aydın nazillide. evet fiyatlar peşin ödeme de degigin gibi. yalnız sigorta ve plaka masrafları sana ait. ödemeyide ister havale yapıyorsun istersen de adrese teslim oldugunda kapı da ödeme yapabiliyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)