Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Aralık 2010, 19:56
ruzgar yedinmi ozaman işin zor bencede dişlilerle oynama
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Reklamlar
-
05 Aralık 2010, 20:00
Haklısın hiç bozmayayım, zincir mincir de zarar görür bir de.
-
05 Aralık 2010, 20:45
bu arada 500 km oldu bakımı yaptırdım 1000 km de bakalım zincir regiştirmek gerekecekmi
elverengin@gmail.com
-
05 Aralık 2010, 22:02
belo adlı üyeden alıntı
bu arada 500 km oldu bakımı yaptırdım 1000 km de bakalım zincir regiştirmek gerekecekmi
Neden gereksin ki? Her 1000km de zincir degistirecek olursak isimiz is..
-
05 Aralık 2010, 22:55
atiturhan adlı üyeden alıntı
Neden gereksin ki? Her 1000km de zincir degistirecek olursak isimiz is..
dedigim gibi gerekirse xringli alırım belki fren balatalarının sesini hiç begenmedim surtunme gibi ses geliyor
elverengin@gmail.com
-
05 Aralık 2010, 23:41
atiturhan abi ugun gelicektik tam yola cıkıcaz hava bozdu hava birden soguyunca erteledik gene bulaşamadık bi
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
06 Aralık 2010, 00:14
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
atiturhan abi ugun gelicektik tam yola cıkıcaz hava bozdu hava birden soguyunca erteledik gene bulaşamadık bi
Haber vermeden gelmeyin. Bugün müsaittim ama sonra Edremitten baska arkadaslar geldi motora bakmaya. Sonrasinda Fener'e balik tutmaya gittik. Hava bozdugunda biz "sözde" balik tutuyorduk. Yani gelseydin bulamayacaktin.
-
06 Aralık 2010, 11:18
Haber vermeden gelmeyin. Bugün müsaittim ama sonra Edremitten baska arkadaslar geldi motora bakmaya. Sonrasinda Fener'e balik tutmaya gittik. Hava bozdugunda biz "sözde" balik tutuyorduk. Yani gelseydin bulamayacaktin.
tekke gibi oldu senin orası gelen gelene
yakında tur duzenleyecekler
elverengin@gmail.com
-
06 Aralık 2010, 12:14
belo adlı üyeden alıntı
Gerçekten Akçay a bir tur düzenliyelim.Mondial dende sponsor olmasını isteyelim
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
06 Aralık 2010, 12:19
necatik35 adlı üyeden alıntı
1. GELENEKSEL!! 150mc ve emsal motorları Akçay gezisi.
mondial in katkılarıyla...
-
06 Aralık 2010, 12:19
yazın denize girmek için kışında balık tutmak için olur
elverengin@gmail.com
-
06 Aralık 2010, 19:03
belo adlı üyeden alıntı
Valla Mondialden komisyon isteyecegim. Bi aksilik olmadiysa bi MC daha sattirdim Edremitteki bayiiye, katkilarimla tabii.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
necatik35 adlı üyeden alıntı
Abi valla aslinda söyle Izmirden baslayaraktan söyle bu taraflara dogru kar topu gibi büyüyerekten bi grup gelse bu taraflara.. buradan da söyle Assos tarafina dogru uzasak süper olur bence. Bilmem bilirmisin ama Assos, kadirga koyu cok güzel. Kamp bile yapilabilir yani, tabii hava güzel olursa.
Gelirseniz beklerim abi.
-
06 Aralık 2010, 19:06
Valla Mondialden komisyon isteyecegim. Bi aksilik olmadiysa bi MC daha sattirdim Edremitteki bayiiye, katkilarimla tabii.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
Abi valla aslinda söyle Izmirden baslayaraktan söyle bu taraflara dogru kar topu gibi büyüyerekten bi grup gelse bu taraflara.. buradan da söyle Assos tarafina dogru uzasak süper olur bence. Bilmem bilirmisin ama Assos, kadirga koyu cok güzel. Kamp bile yapilabilir yani, tabii hava güzel olursa.
Gelirseniz beklerim abi.
assos deilde kadırga koyunu gerçekten güzel hele yeni yapılan yol çok güzel apaçilerin hepsi orda yarışıyo
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
06 Aralık 2010, 19:06
Bu taraflara gelmek isteyenlere kapim acik. Buyursunlar gelsin...
-
06 Aralık 2010, 20:50
bu yaz inşallah çadırı aldıgımız gibi geliriz
elverengin@gmail.com
-
06 Aralık 2010, 21:12
-
06 Aralık 2010, 22:39
Gelirseniz beklerim abi.
Kış geldi kapıya dayandı artık.Bundan sonra kamplı geziler çok zor olur.Gelecek yaz başına inşallah.Hep adını duyarım ancak gitmek hiç nasip olmadı Asos'a.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
Birde bu konuya bakın bakalım.orada faydalı bilgiler var.Ama nasip olmadı bu sene yapamadım bu geziyi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...75-liraya.html
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
07 Aralık 2010, 20:14
belo adlı üyeden alıntı
dedigim gibi gerekirse xringli alırım belki fren balatalarının sesini hiç begenmedim surtunme gibi ses geliyor
Ses ilk zamanlarda benımkinden de gelioduu... ön disk e ve arka kampanaya temizleyici sprey var onu sıktık ne ses kaldı nede gürültü ;) snde yaptır daha taze oldugu için sürtüyo gelio ses.
-
07 Aralık 2010, 20:46
evde var bak aklıma gelmedi yarın yapayım
elverengin@gmail.com
-
07 Aralık 2010, 21:26
arkadaşlar sooterden vitesliye geçiş yaparsam bu motoru alacağım aranızda scooterden vitesliye geçenler varmı direksiyon sınavında denedim ama kombinasyonlar kafamı kurcaladı ve gazı bırakınca yığılma oldu
1 bu yığılma bütün viteslilerde olurmu?
2 scooterden sonra alışma evresi ne kadar sürüyor
cevaplarsanız sevinirim
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)