Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Aralık 2010, 18:32
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
ati turhan yaş kaçtı ? abimizsen saygıda kusur etmeyelim bu arada arkadaşım mc almak istiyo onla bi ara gelcez ama bi denk getiremedik gelirsek akçayda bi tur atarık
Yas 36. Arkadasina tavsiye ederim. Ben memnunum yani. Istediginiz zaman gelip görebilirsiniz motoru. Ama bisey demek istiyorum, motorum test motoru degildir. Gelip görün calistirin üstüne binin. Ama test motoru gibi kullandirmak istemiyorum. Bu benim görevim degil. Mondial bayiisi belki yardimci olur bu konuda. Bu konuda da anlastiysak sorun yok, istediginiz zaman gelin.
Reklamlar
-
03 Aralık 2010, 18:56
atiturhan adlı üyeden alıntı
Yas 36. Arkadasina tavsiye ederim. Ben memnunum yani. Istediginiz zaman gelip görebilirsiniz motoru. Ama bisey demek istiyorum, motorum test motoru degildir. Gelip görün calistirin üstüne binin. Ama test motoru gibi kullandirmak istemiyorum. Bu benim görevim degil. Mondial bayiisi belki yardimci olur bu konuda. Bu konuda da anlastiysak sorun yok, istediginiz zaman gelin.
çocuklara iki tur ver be abii ne olur? sokağın başından dönüp gelirler
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
03 Aralık 2010, 18:59
Motoru servise götürdüğümde bi eleman var, her seferinde test ediyorum ayağına motorun canını okuyor. Artık vermiyorum ben de...
-
03 Aralık 2010, 19:14
inzell adlı üyeden alıntı
Motoru servise götürdüğümde bi eleman var, her seferinde test ediyorum ayağına motorun canını okuyor.
Artık vermiyorum ben de...
ayni tipten bizim buradaki serviste de var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
htmetin adlı üyeden alıntı
çocuklara iki tur ver be abii ne olur?
sokağın başından dönüp gelirler
bakariz ;)
-
03 Aralık 2010, 21:52
ayni tipten bizim buradaki serviste de var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
bakariz ;)
benden yırttın ben buradaki arkadaşinkini kullandım
iyi gidiyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
03 Aralık 2010, 23:27
ya amaç turlamak değil bir kaç şeye bakıcam zaten çalışması denge tireşim o kadar amaç gezmek değl zaten
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
04 Aralık 2010, 01:56
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
ya amaç turlamak değil bir kaç şeye bakıcam zaten çalışması denge tireşim o kadar amaç gezmek değl zaten
Tamam hoca gel bak o zaman , problem yok yani.
-
04 Aralık 2010, 02:06
Aslında modeller çıkmadan duyumları alan şu yakın tanıdıkları olan arkadaşlar test sürüşü için bi istek sunsalar bayiler aracılıgı ile ve çekingesi olanların kafalarındaki soru işaretleri biraz olsun silinse.Baı şeyler anlatma ile olmuyor çünki.Halk olarak dukunup hissetmeden idrak edemeyen bir yapımız var.
-
04 Aralık 2010, 11:21
piranha dört adlı üyeden alıntı
Aslında modeller çıkmadan duyumları alan şu yakın tanıdıkları olan arkadaşlar test sürüşü için bi istek sunsalar bayiler aracılıgı ile ve çekingesi olanların kafalarındaki soru işaretleri biraz olsun silinse.Baı şeyler anlatma ile olmuyor çünki.Halk olarak dukunup hissetmeden idrak edemeyen bir yapımız var.
Ben internette arastirmami yaptiktan, kullanici yorumlarini okuduktan sonra motoru kendi gözümle görmeye gittim bayiiye. Ve aldim gectim. Deneme sürüsü yapmadim. Kullanici yorumlari benim icin yeterli oldu. Istanbulda deneme sürüsü yaptiran bayiiler var.
-
04 Aralık 2010, 13:01
motoru bende deneme suruşu yapmadan aldım ama tabi yetkili servid arkadaşla gittik bir baktım eksantrik ustte vibrasyon engelleyen parçada var krankın aksine dönen dedi al gerisi zaten görünüyor aslında o bu motoru iki sene önce görmüş
elverengin@gmail.com
-
04 Aralık 2010, 17:14
slm arkadaşlar,bu arka amortisörün ayarı nasıl yapılıyor acaba! Kitabında iki tarafıda aynı şekilde ayarlayınız diyor fakat ben kademe falan görmedim amortisörlerde
-
04 Aralık 2010, 18:09
halil2580 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar,bu arka amortisörün ayarı nasıl yapılıyor acaba! Kitabında iki tarafıda aynı şekilde ayarlayınız diyor fakat ben kademe falan görmedim amortisörlerde
altli üstlü iki somun var. Birini gevsetiyorsun önce sonra digeriyle ayar yapiyorsun. Sonra üstekini yine kontra yapiyorsun.
-
04 Aralık 2010, 20:22
Havada basabiliyrsun galiba
elverengin@gmail.com
-
04 Aralık 2010, 21:28
belo adlı üyeden alıntı
Havada basabiliyrsun galiba
o kadarini ben bilmiyorum. Ben memnunum suanki halinden.
-
04 Aralık 2010, 21:43
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
04 Aralık 2010, 22:56
altli üstlü iki somun var. Birini gevsetiyorsun önce sonra digeriyle ayar yapiyorsun. Sonra üstekini yine kontra yapiyorsun.
Atilla kardeş çok sağol
-
05 Aralık 2010, 01:16
Dişli değişiminden sonra, tork ve hız konusundaki son durumun ne olacağını gösteren bir site: http://www.sprocketcalculator.com/
-
05 Aralık 2010, 12:33
100 kg luk adamlarda 125 cc lik motorsa sakın bu tabloya inanmayın valla dumur oluruz anca yokuş aşşagı işi kurtarırız
elverengin@gmail.com
-
05 Aralık 2010, 18:44
Ben Necati abinin direktifleri dogrultusunda dislilerde herhangi bir degisiklik yapmayi düsünmüyorum. N O K T A
-
05 Aralık 2010, 19:14
Ben de yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım, ama tork benim için daha ön planda. Belki uzun yola çıkmadan önce bir denerim, sonuçta otobanda 115-120 yerine 130-135'le gitmekte büyük fark vardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)