Plakanın ledleri patlamış onları değiştirdim.Geri yerine takmak işkence abi ya bu nedir akşam akşam bıraktım ölece çıktım eve
Plakanın ledleri patlamış onları değiştirdim.Geri yerine takmak işkence abi ya bu nedir akşam akşam bıraktım ölece çıktım eve
Arkadaşlar yeni lastik alacağım ne önerirsiniz ve hangi lastikle kaç bin yaptınız?
ben 1 hafta önce aldım ancak alırkende abi bu çin malı fln dedim adam yok kardeşim ne çini fln dedi 2012 daha 10binde 3 gün sonra motor kitledi geri iade ettim bulaşmayın kardeşim yamaha ybr 125 al çok daha iyi titreşimi yok diyen arkadaşlara nasıl titreşimi hissetmemişler o ayrı mesele hergün vidası gevşiyordu en güzel yanı ise gösterge saati başka birşeyi güzel değil insanların paralarını böyle abuk subuk şeyler için vermemeleri için yazdım
ybr 125 mi. mcx ten sonra imkansız. Allah düşürmesin ybr ye
Tamam siz 5000 tl verip capon malı alın. Almayın bi daha çinli. Mondialin şu mh ve mc serisine hala laf atmaya çalışanlar var arkadaş
2 gün önce servisteydim, 2000 km de bi tane drifti modifiye etmeye çalışmışlar, motor kitlemiş ve krank kırmış. Bu motordan hayır gelmez diye motoru toplayıp hemen satmışlar. Gidip böyle apaçi motorlarını alırsanız tabiki elde kalır. ( Motor ustanın çırağının )
Hemen geldi benim motora da askıntı oldu, iridyum buji takıp, ön tekeri küçültüp bi de kesiciyi iptal ettirince 140 yapacakmış. Yok ebesinin ahırı diyorum ali samii
Apaçilerin taktiği o zaten ön teker küçülünce tur sayısı artıyor 120yle giderlen orjinal teker atıyorum 100 dönüyorsa küçültünce 120 dönüyor gösterge 140 gösteriyor bunlar da hızlı gidiyorum sanıyor köfteler Aynı şekilde cgcilerde ön jantı 18 den 17 ye düşürür muhabbet hemen "Ön jantı küçülttüm birde ince lastik attım hızı 20km arttı" olur
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Mcx sahipleri yaşıyomusunuz abi ya Yeni fotoraflar falan atın renklensin biraz.
Bizim motorların hava ayar vidasını fotorafta gösterebilicek varmı.Bi ayar çekmek istiyorum.
Bugün itibariyle bende sıfır mcx kırmızı ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Live to Ride - Ride to Live
mcx-mc kardeşliği
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
Arkadaşlar aranızda prformans egzoz takalnlar varsa bi yakından çekip atabilir mi bağlantı ve görüntü için.?
Subap açıklıklarının değerlerini bilen var mı? Bir yerde okumuştum ama bulamıyorum.
3. ve 4. fotoğrafta egzostun arka ayak basma yerine bağlantısı gözüküyor soran arkadaş için, onun haricinde boğazdan motora bağlanıyor başka bi bağlama olayı yok.
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
extra pofuduk sele .... :-)))
daha küçük ve spor görünümlü sinyaller.....eskisi boynuz gibi duruyormuş yeni farkettim .-)))
geçen kış iyidi bu kış bu sogukta bu karda kışta buz tutmuş yollarda resmen drift yapıyorum.soğuk ensemizde iliklerimize kadar soguğu hissediyoruz :-)))
herkes benim fotoğraf koymamı bekliyormuş meğersem =) seleyi kaplatman iyi olmuş çok faydasını göreceksin =) bende bugün aynaları değiştirdim sıkıntıdan artık motorun değiştirebileceğim bi tarafıda kalmadı herşeyi değiştirdim neredeyse.. değişik sticker tasarımları yaptırıcam heralde :D yuvarlak aynalardan aldım 15TL daha fotoğraf çekmedim ama hakikaten yuvarlak ayna daha iyi görüş sağlıyor bence yoksa yeni diyemi bana öyle geldi bilemiyorum
bu arada kışın soğuklarda benim gibi motosikletini kullanan arkadaşlara şiddetle benim fotoğraflarda görebileceğiniz gidona geçirilen el için rüzgar korumalıklarını tavsiye ediyorum.. içi yünlüdür, o kadar iyi koruyor ki soğuktan çıplak elle bile sürebilirsiniz. görüntüyü biraz bozsada işlevsellik her zaman önceliktir benim için tavsiye ederim ;)
Selam bir sorum olucaktı.
Ben buğün motoru bakım için sevise bıraktığımda motorun km 7200 yaklaştı.Tamirci dediki motor garantiden çıktı 6000 binde bakıma getirmediğin için doğrumu bu.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)