Ankara ve çevresinde satılık 150 MCX 2011 veya 2012 model motor arıyorum
varsa görüşebiliriz
Ankara ve çevresinde satılık 150 MCX 2011 veya 2012 model motor arıyorum
varsa görüşebiliriz
harun ben motrumu 100 de 100 hidrojenle 10.000 devirlerde çalıştırdım deney amaçlı tamamını hidrojenle çalıştırmak benim hedefim
helal olsun yaa, gerçekten.
Birileri boş durmuyor diyebiliriz en azından.
ellerinize sağlık arkadaşlar.
@harun ve @isak kolay gelsin ;)
arkadaşlar, maluş kış geldi ve motor zor çalışmaya başladı. Jikle'nin yönü ne olmalı?
slm arkadaşlar sıfır mondial 150 mcx mi alsam yoksa 2011 model 5000 km cbf mi alsam ne dersiniz iki motoru kullanan arkadaşlar varsa ne önerirsiniz benim tvs 40 binde baya masrafı var tamir ettirmek yerine değiştirmeyi düşünüyorum
S.a arkadaşlar iş değişikliği nedeniyle uzun zamandır katılamıyordum aranıza. Mcx'im 8500 km devirdi. Bakımını yaptım birde güzel temizledim evimin bahçesine kaldırdım. Kışı atlatana kadar orada yatacak. Aküsü bitmemesi için haftada 1 gün çalıştırsam yeterli olur mu? Saygılar.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Kutup başını sök en fazla ilk çalıştıracağın zaman ayak marşıyla çalıştırısın.
55 bin km yi devirdim.daha yağ eksiltme olayı yok maşallah.65 binde uğrarım kısmet olursa hadi eywallah.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
selam ey dostlar benim minicik devimi satıyorum ölü fiyatına veriyorum ama satmam gerek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9753826/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
selam ey dostlar benim minicik devimi satıyorum ölü fiyatına veriyorum ama satmam gerek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9753826/detay/
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Mutlu seneler Arkadaşlar 2013 gönlünüzde ne varsa onu getirsin sizlere.
Herkese selamlar, hayırlı seneler. Arkadaslar 6000 _ 8000 bakımlarını yaptıranlara bı sorum var. On amortısor yagını, yataklarını, yayları degıstırdınız mı? Kıtapcıkda oyle yazıyor ama anlamadım tam olarak. 8000 e yaklastık Allaha cok sukur kazasız belasız. Daha hıc bı parca degısımı yapmadım motora.
slm arkadaşlar tvs yi satıp sıfır mcx aldık bakalım şimdilik sesi solğu iyi ilerleyen zamanlarda da böyle giderse gayaet iyi
sulokurt saol cümlemizin ki, senin krank kolu kırılmıştı galiba yatıra bildin mi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)