İnşallah gönlünüzce bir bayram geçirisiniz.
Hatırlarsanız yeni taktığım Michelin lastiklerle Boluya Kampa gidecektim Lastikle ilgili deneyimlerimi yazacaktım.
Lastikler gayet iyi titreşim azaldı direksiyondaki sallama bitti.Sallama yüzünden ön teker rulmanını bile değiştirmişlerdi ama kesilmemişti.
İstanbuldan çıktık mehmetçik tesislerinde mola verdik. Boluya 13 motor grup halinde gidiyorduk.
En önde cbf 150 vardı. 80-90 arası sakince gidiyorduk.Adapazarına 15 km kala çaaat diye bir ses geldi motordan zincir koptu zannettim inşallah tekeri kitlemez diye dua ederek debriyajı çektim ve durdum. Motor stop etti çalışmadı. Adapazarındaki Mondial servisini aradım geldiler minübüsle motoru aldılar. Aradaşlar yola devam etti .Serviste motoru açınca durumu daha net anladık. Krank kolu kırılmış.
Bende Mondial i savunurdum parasının motoru derdim.(Başıma gelmeyen kalmamasına rağmen) Ama bu artık imzayı koydu.
Mondialin Kalitesi ortaya çıktı. 1 günüme mal oldu çektiğim rezillik te cabası .
Ama kampa bir arkadaş arbayla gidiyormuş o geç yola çıkmış vardınız mı yollar nasıl diye aradı.Başıma gelenleri anlatınca Sağolsun beni Adapazarından Aldı sayesinde Boludaki kampa geç satte motorsuzda olsa gittim. Motor hala Adapazarında serviste. 1 hafta geçti hala fabirkayla yazışmalar sürüyor. Fabrikadan seri numarası çakılacak yeni blok gelecek .Daha ne kadar motorsuz kalcağım belli değil .
Video yaptım bolu maceramı izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=5BK9y...ature=youtu.be