sibop ayarıda ney kardeşim 500km deki motora sibop ayarı yaptırılır mı hiç benim motor 5 bin km de şuana kadar sadece yagını degistirdim 1000 kmde
sibop ayarıda ney kardeşim 500km deki motora sibop ayarı yaptırılır mı hiç benim motor 5 bin km de şuana kadar sadece yagını degistirdim 1000 kmde
Ne Mutlu Türküm Diyene
4 bin - 5 bin devirlerdeki kronik teklemeyi km yapmadan çözen oldu mu aranızda? şuan sıfır ayarında olan karbüratöre bi hava ayarı geçsek nasıl olur acep?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
bide depo ve kuyruktaki mondial yazılarını nasıl söktünüz kalıntısız çiziksiz??
Ayrıca, yol asla bitmez..
bekirulucan yazıları sökmek için sıcak su + jilet dene sökersin yazıları ama mac3 felan kullan onlar çizmez.
mondial yazıların üzerine vernik çekmiş heralde sökemeyelim diye =)) ben direk aynı renkte istanbul yazısı yaptırdım reklamcıda deponun üzerindeki mondial kısmının üzerine yapıştırdım çok orjinal oldu =)) geceleride ışık vurduğu zaman parlıyor fosforlu =)) kimseninde aklına motor kapağının üzerine bakmak gelmiyor markası için herkez merak ediyor =)) geçen 2tane bmw gs1200 duruyordu sahilde adamlarda muhabbet ediyordu bende gezintiye çıkmıştım adamların yanından geçerken çevirdiler güzel motormuş yenimi çıktı markası ne falan başladılar sorular sormaya =))
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:21 ----------
ön çamurlukla çantalarım sağolsun kimse ihtimal vermiyor mondial olabileceğine =))
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
Geçenlerde motoru apartmandaki bisiklet dairesine bırakmıştım.veletler deponun bazı kısımlarını çizmişler.baya da derin.baktıkça moralim bozuluyor.çiziklere nasıl bir çözüm bulabiliriz arkadaşlar?
Hiç sorunsuz ve masrafsız 2011 41000(kırkbirbin)km deki lastik,komple dişli seti ve zincir yeni değişmiş,bakımları sürekli zamanında yapılmış 150 mc kaç para eder?
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
Ben motosikletime paha biçemiyorum biliyomusun dile kolay 41 bin km yap sonra 1750 tl ye sat.Satmıcam arkadaş kader arkadaşım o benim hakketten bir bağ oluşuyo
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
benim mcx satılık / takaslık beyler haberiniz olsun.. chopper tercihimdir.. henüz 200 km de 3 yıl muayene derdi yok.. artıları top case ve koruma demiri..
Ayrıca, yol asla bitmez..
:D (10karakter muhabbeti)
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
bu nedir ya anlamadım :S
Bende satmaktan vazgeçtim bindiğim kadar binecem. Fazla masraf çıkarmaya başlarsa çekecem boş bi alana biraz benzin alıp üzerine döküp yakacam bu motoru.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6580367/detay/
250 cc lerle takas düşünülür. chopper tercihimdir
arkadaşlar merhaba, konu içinde bulamadım o yüzden buraya yazma gereksinimi duydum. yağ değişimi yapacağım, ben 1 litre diye biliyorum ancak emin değilim, 150 mc kaç LT yağ alıyor?
OnrMRT şu çantalardan bana da yapsana ücreti neyse göndereyim. Ama Bmw 1200 gs hastası ybr sahibi bi arkadaşa hediye edeceğim. Çantaları görürse hasta olur.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)