Gece yolculuğu güzel olur.
Ancak görüş yarı yarıya azalır. Yola çıkarsanız da üzerinizde reflektörlü yelek yada sticker olsun. görünürlüğünüz artsın.
Gece yolculuğu güzel olur.
Ancak görüş yarı yarıya azalır. Yola çıkarsanız da üzerinizde reflektörlü yelek yada sticker olsun. görünürlüğünüz artsın.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
40 bini devirdim korhan şu an 3.vites dişlisinde sorun var ve dişli komple takım olarak satıldığı için hepsi değişecek tahmini rakam işçilik dahil 300 tl bunun haricinde 40 bine kadar büyük bir sorun çıkarmadı 150 mc.Günde ortalama 100 km yol yapıyorum.ve şu an 40400 km deyim.Bu kış yeni bir motosiklet alacağım kesin 150 mc yide 2.motor olarak yine kullanacağım.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
bende şuan 11500ü geçtim hiç bi problem cıkarmadı sadece zincir ve dişlileri değiştirdim takım halinde oda benim hatam yüzünden oldu =)) dağ bayır falan biraz hor kullanırım arka dişliyi yamultunca zincirde bozuldu komple değiştirdim ama nazar değmesin başka bişey olmadı motorsiklet saat gibi maşallah
dikkat et arkadaşım gece görüşün çok dar oluyor bide kaskın camından dolayı az bişey daha kısılıyor.. önüne ne çıkacağı belli olmaz ben araba ile yaşadığım için o duyguyu biliyorum sabaha karşı 5gibi önüme köpek fırladı aklım çıktı motorsiklet olsaydı altımda belki şuan bunları yazamıyor olacaktım.. iyi gezmeler şimdiden ama dikkat et..
kazasız belasız sürüşler..tekerin düz bassın..
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
merhaba arkadaşlar, sizin motorların far grubunu en uygun nerde bulabilirim acaba. mondial'in sitesine girdim fiyatlara bi baktım dudağım uçukladı.far, kasasıyla birlikte 100TL'yi geçiyor.Yokmu şöyle ucuz alabileceğim bir yer, veya kazalı bi motordan uygun alabileceğim bir yer?
neden diye sorarsanız, comet'e takacağım.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Buraya bi bakın isterseniz
mc farı olmasada güzel farlar var
http://www.rialli.com/ara/?ara=far
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
ben canakkalede görmüştüm adam bizim far grubunu almış 250mr destro ya takmıştı hatta ilk başta şaşırdım bizimkinin 250cc simi çıktı diye arkasından görünce anladım ama hiç fotoğraf çekmek aklıma gelmemiş =))
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
http://imageshack.us/photo/my-images/6/img1229zh.jpg/
493km de yedeğe düştüm. Hedef bir depo ile 550 600 km..
Mcx in yedeği kç lt bilen var mı
Hidrojen+benzinle çalışan Hybrid sistem. Bazı parçaları ithal ediyorum. Son olarak sistemi daha verimli hale getirecek parça hsonu elimde olacak onu da eklediğimde tasarruf %35 - 40 a kadar çıkacaktır. Performansta olarak ara hızlanmalar daha iyi. Ayrıca motor daha verimli çalıştığından emisyonlar düşüyor. Kurum birikmesini önlüyor. Doğrusu motorumu denek olarak kullanıyorum. Uzun yol testleri v.s. Şuanda veriler çok iyi. Bundan sonra binek ve ticari araçlar için geliştireceğim. Bu arada bayram tatilinde marmara turu yapma planım var. Çanakkale'den geçeceğim. Oralardaysan görüşürüz..[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:38 ----------
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
204. sayfaya bi kaç foto koymuştum
Şuanda üzerinde bahsettiğim sistem var. Son halini de müsait olunca çeker koyarım.
Subab ayarını henüz yaptırmadım motorum 5100 km de. Ford focus ile ölçtüm kmsi birebir aynı. Youtube deki videolar eskidi yenilerini ekleyecem vakit bulabilirsem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Tokattan geçersen uğrayabilirsin yanıma hatta müsait olursam sivasa kadar eşlik ederim sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
Şu 130u rahat gören driflerinizi bi videoya alın da görelim adamım. 130u rahat gören 150yi zorlar tahminimce hadi bakalım bekliyoruz videoları
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
benim motorun farı da buna benziyor
RKS Titanic 200
http://rkstitanic200.blogspot.com/20...an-hazrlg.html
http://rkstitanic200.blogspot.com/20...tograflar.html
ikinci linkte kanuni phantom un farı da olaiblir gibi...
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
maskeli arkadasım motorun hakında bizi bilgilendirirmisin yakıtı olsun hızı olsun birte titreme
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)