Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Haziran 2012, 20:45
Reklamlar
-
19 Haziran 2012, 22:30
Camı Yalova'dan aldım. Ön taraftakiler orjinal aparatları ama yetersiz. Rüzgarda titriyor. Direksiyona uzanan aparatları sanayide yaptırdım. Onlar olmadan sağlıklı olmuyor. Detaylı fotolarını hftasonu çekebilirim.
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
Mcx maşasını bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum. Uyguladıklarımı yapman gerekecektir. Üzerinden çıkardığım 4w taktığım led ampül 1w ve yaklaşık %30-40 daha fazla ışık veriyor. Ayrıca beyaz ışık. Gösterge panelinin altındaki vidaları söküp alt bölümünü çıkardığınızda ampüllere ulaşıyorsunuz.
-
19 Haziran 2012, 22:55
motoru aldıgımdan berı hafif zorlanmalarda kıtırkıtr ses geliyor du sonunda neden oldugunu buldum krank ses yapıyor buyuk ıhtımalle yamuk falan motor olene kadar devam edıp oldugunde komple detaylı yaptırıcam
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
20 Haziran 2012, 04:18
msl10 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,uzun yolda sele rahatsızlıkları için çözüm olacak medikal minderleri inceledim.Alternatif çözüm olabilir düşüncesindeyim.Link adresi Ankara,bende Ankarada yaşadığımdan dolayı en kısa zaman içinde bizzat yerinde görüp incelemek istiyorum.Tabbi sizinlede paylaşırım.
Link:
http://www.taktim.com.tr/taktim/inde...egory&catid=13
bende mcx var içine elyaf koydurdum ve kaplatım 3mm elyaf ve 50 cm musamba 10 lira arkasım kağladı cok farket ti tahtaya oturyormusum bugune kadar
-
20 Haziran 2012, 05:12
ATİ TURHAN YAN ÇANTALARINI ÇOK MERAK ETTİM FOTO ATARMISIN PLASTİKMİ FOLYESTERMİ ÇANTALAR BİLGİ VERİRMİSİN
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
-
20 Haziran 2012, 11:09
bolcadarbe adlı üyeden alıntı
ATİ TURHAN YAN ÇANTALARINI ÇOK MERAK ETTİM FOTO ATARMISIN PLASTİKMİ FOLYESTERMİ ÇANTALAR BİLGİ VERİRMİSİN
Soft yan çanta denilen çantalardan. Corotex denilen kumaş malzemeden yapılmıştır. Piyasada hemen hemen tüm markaların bu tür ürünü var. içlerinde en uygun fiyatlısı Armode nin ve Tex markasınınkiler 100tl civarında satılıyor çifti. Diğer italyan markalarınınki ucuk fiyatlarda.
---------- Post added at 08:09 ---------- Previous post was at 08:01 ----------
@ wrcharun, kardeş resimlerden rölantinin çok düşük olduğunu görüyorum. 1000devir/dak.... Servis kitabını okuyunuz. devir en düşük 1300dev/dak. olmalı. Ben 1400dev/dak. da tutuyorum. Bu motorlarda yağlama sıçratma usulüyle oluyor o yüzden devirin biraz yüksek olması sıçramayı iyi yapabilmesi açısından iyi. Tabii bu motor sadece rölantide çalışırken için geçerli. Yolda giderken zaten devir yeterince yükseliyor. Fakat ilk çalıştırmada yani motor soğukken ve motorun tüm gece kullanılmadığını farz eder ve yağın aşağıya kadar indiğini düşünecek olursak, bence devirin biraz yükseltilmesi önem kazanıyor. Çünkü ben motora binmeden önce motoru biraz rölantide çalıştırıp ısıtanlardanım. İlk çalışma anı motorlar için hayati önem taşıyor biliyorsunuz. Bu otomobiller içinde geçerli. Hayırlı günler...
-
20 Haziran 2012, 12:46
sulokurt adlı üyeden alıntı
bende mcx var içine elyaf koydurdum ve kaplatım 3mm elyaf ve 50 cm musamba 10 lira arkasım kağladı cok farket ti tahtaya oturyormusum bugune kadar
ben 3 cm sunger kullanmıstım otura otura 2 cm olmustu azonce 5 cm sunger koydum arka tarafa dogruda yukselmıs oldu ve hafif genişlettımkı totoyu kırmayalım dıye bırde sıyah cok guzel bır derı kapladım bayagı goruntude değişti surus ve estetıkte . artık yukarda oturuyorum yanı daha rahat bır surus bana gore
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
20 Haziran 2012, 19:15
antilop_skul adlı üyeden alıntı
ben 3 cm sunger kullanmıstım otura otura 2 cm olmustu azonce 5 cm sunger koydum arka tarafa dogruda yukselmıs oldu ve hafif genişlettımkı totoyu kırmayalım dıye bırde sıyah cok guzel bır derı kapladım bayagı goruntude değişti surus ve estetıkte . artık yukarda oturuyorum yanı daha rahat bır surus bana gore
gözümüzde canlandıramadık... resim bekliyoruz
-
20 Haziran 2012, 19:27
atiturhan o filtre nedir abi geçenlerde yaptığımız krank filtresine benzemiyor. Bi arkadaş motorla 140 gördüm diyor nasıl yapabilir ki o hızı üstelik henüz 800 km de mantıklı bi açıklaması olan varsa anlatsın yoksa ben GT250 Naked'e transfer olacam
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
21 Haziran 2012, 03:15
atiturhan adlı üyeden alıntı
Hocam bu filtre hava filtresimi yoksa krank filtresi mi ? Biraz küçük gibi geldi resimden dolayı.
Bir de nerde bulabiliriz ve fiyatı ne kadar ?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
21 Haziran 2012, 18:12
merhaba arkadaşlar. motorumu CC yükseltmek için satıyorum.
Ankara da satılık Mondial 150 MR.
detaylı bilgi almak için =>
1 ) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1179883/detay/
2 ) http://mondial150mr.blogspot.com/ (resim - video - geniş açıklama)
-
21 Haziran 2012, 19:27
Rolanti ayarını servis yaptı. Yeni çalıştırdığım için motor soğuk 1100rpm de. Isınınca 1300 civarında çalışıyor. Bilgi için teşekkürler.
---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:21 ----------
Bende öyle birşey okumuştum. Arkadaş 1 saat falan 140la ilerlemişti yanlış hatırlamıyorsam ve kamyonun arkasında! KM saatinde ciddi bir sapma olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki sürekli 140 la giden kamyon henüz üretilmedi. GT250 önceki motorumdu. Ayrı segment. Öyle bir fırsatın varsa bekleme derim..
beyazit60 adlı üyeden alıntı
atiturhan o filtre nedir abi geçenlerde yaptığımız krank filtresine benzemiyor. Bi arkadaş motorla 140 gördüm diyor nasıl yapabilir ki o hızı üstelik henüz 800 km de mantıklı bi açıklaması olan varsa anlatsın yoksa ben GT250 Naked'e transfer olacam
-
22 Haziran 2012, 01:15
bi arkadaş ybr 250 ile takas yapalım dedi bilmiyorum mondial aşkı yakında bitecek gibi görünüyor ya gt250 naked ya ybr 250 sınıf atlamanın vakti geldi gibi
-
22 Haziran 2012, 06:43
10 000 km ve üstü yaptığım ilk motorum ve bende değiştirmeyi düşünüyorum.
ama tekrar bu sınıfta motor düşünürsem ikinci el dahi olsa MC-X alırım heralde
-
22 Haziran 2012, 11:14
-
22 Haziran 2012, 11:43
atiturhan abi ne kadara mal oldu hava filtresi son hızında bir değişme oldu mu fan işe yarıyor mu?
-
22 Haziran 2012, 11:47
video yu bekliyoruz abi en yakın zamanda
-
22 Haziran 2012, 23:48
bugün bi son hız denemesi yaptım. İzlenim olarak söyleyebileceğim şu: bildiğiniz gibi ben ön dişliyi 15 den 16 ya çıkartmıştım. Bu sebeple motorun ataklığı azalmıştı. Bu hava filtresinden sonra motorun ataklığı gaza daha çabuk tepki verip daha çabuk devirlenmeye başladı. Fan'ın zarardan öte fayda sağlayacağı kesin fakat bu öyle hissedilir birşey değil olmasınıda beklemiyordum zaten. Daha önce otomobil modifiye etmiş bir kişi olarak zaten tek başına hava filtresiyle müthiş beygirler eklenmeyeceğini biliyordum. Ama devirlenmede özellikle üst devir devirlenmelerde fayda sağlayacağı kesin. Fan'ın da az bi olumlu etkisi oluyorsa ne mutlu bana. Modifiye konusunda çalışmalarım sürecektir arkadaşlar birşeyler yakalarsam haberdar ederim.
-
23 Haziran 2012, 01:16
Yeni motor aldım. MCX si satıyorum. 1800 km.de O-RİNG zincir, dörtlü flaşör, arka çantası park ve stop ledli, jantları kırmızı şeritli. Siteden arkadaş isterse görebilir. İstanbul Kartal'da oturuyorum. Cep telefonum 0536 215 1771.
---------- Post added 23-06-2012 at 00:16 ---------- Previous post was 22-06-2012 at 23:28 ----------
Alarm ve uzaktan çalıştırmada var.
Orhan KÖNİ
-
23 Haziran 2012, 23:06
antilop_skul adlı üyeden alıntı
şile rivadan sonra koltugu kaplattım dosemeci de motor kullayormus sunger yerine elyaf kapladı daha iyi oldu baya farketti . artık 20 dakaikadan sonra yakta kullanmıyorum motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)