sorun değil mcx farı alır takarız.) ama 250 cc böyle bir motora türkiyenin ihtiyacı vardı.
motorun fiyatı 9800 lira honda cbr250 r a rakip olsun diye çıkardılar heralde ama zor biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Kardeş motorun hayırlı uğurlu olsun. Sendeki sorunun aynısı bendede oluyordu. rodajını tamamladıktan sonra kalktı. yoksa bende her çalıştırmada jikleyle uğraşıyordum. önce en yukarda çalıştırıyosun sonra biraz gidince ortaya alıyorsun biraz daha gidince en aşağı indiriyosun falan filan. ama 200 km den sonra jikleyi açmadan tek marşta almaya başladı. Mcx lerde bir takım kronik sorunlar var ne yazıkki forumda daha öncede yazılmış. ama ben başına gelebilecekler konusunda seni bir kez daha uyarmak istiyorum. forumu baştan sonuna kadar motor almadan önce okumuştum. bahsedilen tüm arızalar ve uyarılar başıma geldi ne yazık ki.
1- aküden sülfürik asit zincir kapağının üzerine damlama yapıyor.
2- başlarda jikle açmadan çalıştıramıyorsun(hatta benimki ayak marşı olmadan çalışmıyordu )
3- arka balatalar silindire sürtme yapıyor (ayarlanmalı)
amaaaaaa bunlar ufak sorunlar ve her yeni motorda buna benzeyen giderilebilir sorunlar çıkabilir bunu unutmamak gerek. bu sorunları ufak tedbirlerle hallettikten sonra çok keyifli bir makine sürdükçe daha çok keyif alacaksın. Ayrıca parçalarda çok ucuz
bana tasarım olarak çok güzel geldi,birtek ön camurluk biraz tuhaf.
@resul, MC X in arka seleye yastığı iyi düşünmüşsün.. yapanda güzel yapmış eline sağlık...
ben o minderi hazır aldım,ortopedik malzemelerin satıldığı yerden ,deri kaplattım oto döşemeciye.
Bu suzuki 7-8 bin tl arası birşey olursa hiç düşünmem alırım 1 tane. Bu ara arkadaşlar kanıma girip duruyor GT250 naked al falan diye hiç satasım da yok mcxi bilmiyorum ne yapacam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88123128/detay
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
110 tl lik benzin ile 620 km yol yapmısım bura km de 17,7 krs yapıyor suan benzın 4.26
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
motora siparişini verdigim alt sakal bugun geldi , kalitesi çok güzel
nasıl bıse foto atarmısın
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5745175/detay/
bu ilandakinin kırmızısını sipariş verdim motorun rengine uyumlu
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:38 ----------
bugun birde dijital hız saati taktım motora, şu bisikletlere takılanların çok özelliklisinden, montajını yaptım motoru çalıştırmamla birlikte aletin hız göstergesi 40-50lerde gezmeye başladı, kontagı kapatıyorum sıfıra dönüyor. Jantın alaşımından veya orda biryerde manyetik alandan etkileniyor sanırım tam bir anlam veremedim
dijital saatle uzun süre ugraştım sakalın montajını yarına bıraktım
Aynen montajını yaptığınızda resimlerini paylaşabilirseniz çok memnun oluruz...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
HOPPALA,EE KORUMA DEMİRİ NERDE.KORUMA DEMİRİ TAKILMIYORSA ALMAM.
ben koruma demiri zaten takmıyorum bana göre hava hoş
güzel durmuş ama koruma demiri ile takılmıyor galiba birde o kaskı çok aradın mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)