Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Haziran 2012, 23:52
Bu motosikleti en çok kullanan biri olarak hep eleştirdim ama şimdi geriye dönüp bakıyorumda 35 bin km oldu motosikletim ve hala saat gibi çalışıyor.Bugün 2012 cbf kullandım 20 km kadar ve bizim motosiklette ki gibi bir ivmelenme göremedim.Gazı açıyorsunuz motor gitsemmi gitmesemmi diye bir ikilemde kalıyor.Yakıt olayına gelince muadillerine göre 2 krş fazla yaktığı kesin ama bu açığı yedek parça fiyatlarıın japonlara göre daha ucuz olmasıyla eşitleyebiliyoruz.
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
sarıdev adlı üyeden alıntı
Bu motosikleti en çok kullanan biri olarak hep eleştirdim ama şimdi geriye dönüp bakıyorumda 35 bin km oldu motosikletim ve hala saat gibi çalışıyor.Bugün 2012 cbf kullandım 20 km kadar ve bizim motosiklette ki gibi bir ivmelenme göremedim.Gazı açıyorsunuz motor gitsemmi gitmesemmi diye bir ikilemde kalıyor.Yakıt olayına gelince muadillerine göre 2 krş fazla yaktığı kesin ama bu açığı yedek parça fiyatlarıın japonlara göre daha ucuz olmasıyla eşitleyebiliyoruz.
bu günkü kilyos gezimizden bir foto ekledim.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
bu günkü kilyos gezimizden bir foto ekledim.
http://img694.imageshack.us/img694/5271/dscn0673v.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 00:17
Şimdi deniz kenarında olup turlamak vardı Cbf bizim motorun yanında biraz sakin kalıyor gibi , mcx'in ivmelenmesi ve gaza tepkisi çok güzel.
Bikaç güne kadar bir benzin ölçümü daha yaparım onuda yazarım burdan
Motora alt sakal uygulamayı düşünüyorum bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5745175/detay/
-
10 Haziran 2012, 00:31
RiDeR_2 adlı üyeden alıntı
Şimdi deniz kenarında olup turlamak vardı
Cbf bizim motorun yanında biraz sakin kalıyor gibi , mcx'in ivmelenmesi ve gaza tepkisi çok güzel.
Sakal yakışır gibime geliyor bizim motorlara daha kaslı gösterir düşüncesindeyim.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
10 Haziran 2012, 00:56
RiDeR_2 adlı üyeden alıntı
Şimdi deniz kenarında olup turlamak vardı
Cbf bizim motorun yanında biraz sakin kalıyor gibi , mcx'in ivmelenmesi ve gaza tepkisi çok güzel.
bu alt sakal nasıl uygulanıyor. nereye anlamadım..
-
10 Haziran 2012, 03:17
Sakal yakışır gibime geliyor bizim motorlara daha kaslı gösterir düşüncesindeyim.
KARA DEMİR adlı üyeden alıntı
bu alt sakal nasıl uygulanıyor. nereye anlamadım..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...pilabilir.html
sakal uygulamak motoru aldıgımdan beri aklımdaydı ön alt kısımdaki boşlugu güzel doldurur diye düşünüyorum
ilanı gördügümde uyarmı diye şüphe etmiştim ama yukarıdaki başlıkta Emre beyin paylaştıgı drift resmini gördükten sonra ilan aklıma yattı
-
10 Haziran 2012, 12:20
güzel görünüyor aslında alan arkadaşlar olursa resim yüklesin
-
10 Haziran 2012, 21:01
Arkadaşlar yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var. Geçenlerde durduğum yerde ayağım boşluğa geldi motor hafifçe yan devrildi. O günden sonra direksiyonu sağa çevirdiğimde motor stop ediyor. Neden olabilir?
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
10 Haziran 2012, 22:09
beyazit60 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var. Geçenlerde durduğum yerde ayağım boşluğa geldi motor hafifçe yan devrildi. O günden sonra direksiyonu sağa çevirdiğimde motor stop ediyor. Neden olabilir?
Sağ elçikteki motor satop düğmesinde sorun vardır. Kablo kasıyor svicte kısadevere yaptıryor yada kablo temas ediyor kısa devre yaptırıp stop ediyordur.
.
-
10 Haziran 2012, 22:12
beyazit60 adlı üyeden alıntı
benim tahminimce gaz teli n den dolayı..
bende de böle bi sorun olmustu..saga çeviriom yükseli sola çeviriom gaz kesiliodu..
gaz telini degiştim hiç bi sorun kalmadı..
ya kasılmıştır yada sıkışmştştr..
rolantiyi düşürüo bu saydıgım sebepten dolayı
-
11 Haziran 2012, 01:23
bugun kızılcahamama gittim , yola çıkmadan önce depoyu doldurdum şehir içi karışık kullanımda 100km de 3.3litre litre yakmış
git gel 170km yol yapmışım gelince yine depoyu doldurdum uzun yolda 100kmde 3.1litre yakmış
keyifli bir gün oldu , motorun maşallahı var , motorumu birkez daha sevdim bundan sonra uzun yolların devamı gelir, hem oraya vardıgımda hemde geri döndügümde yolculuk sonrası yorgunluk uyuşma kasılma hiçbişey yoktu
ankaraya dönüşte trafik sıkışıktı motorun avantajı ortaya çıktı ,arabalar uzun kuyrukta sıkışmış beklerken ben trafige takılmadan geldim
birde fotograf ekleyim
-
11 Haziran 2012, 01:32
Bu resmi mondial'e yollasan tanıtım resmi yapar valla süper olmuş.
-
11 Haziran 2012, 04:32
Arkadaşlar ben de yeni mc x sahibi oldum. ancak aldıktan kısa bir süre sonra sorun başladı.. motor ilk çalıştırmada jikleyi kaldırmadan çalışmıyor. İlk aldığımda sorunsuz çalışıyordu.. Bir gün jikle yukarda 2 km yol yaptım. sonradan farkettim. Acaba ondan olur mu?
-
11 Haziran 2012, 10:54
-
11 Haziran 2012, 10:55
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bu resmi mondial'e yollasan tanıtım resmi yapar valla süper olmuş.
Teşekkürler
Mondialden gelecek teklifleri degerlendirebilirim
-
11 Haziran 2012, 10:58
mondiali şımartmayın,önce servisleri adam etsinler.
-
11 Haziran 2012, 10:59
@resulyekeler manzarayla birlikte güzel bir kare olmuş
-
11 Haziran 2012, 11:14
resulyekeler istanbula fuara gelince görüşelim demiştim geldin gittin sessiz sedasız.sen gelmedin ben ramazanda iftara geleceğim ona göre.
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
kement adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben de yeni mc x sahibi oldum. ancak aldıktan kısa bir süre sonra sorun başladı.. motor ilk çalıştırmada jikleyi kaldırmadan çalışmıyor. İlk aldığımda sorunsuz çalışıyordu.. Bir gün jikle yukarda 2 km yol yaptım. sonradan farkettim. Acaba ondan olur mu?
supap sibop herneyse onun ayarı bozulmuş olabilir. durduk yerde de stop ediyorsa sıcak soğuk farketmez kesin bozuktur
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
11 Haziran 2012, 11:18
gelecekteki motorum suzuki gw 250 çift silindir ,su soğutmalı ,enjeksiyonlu ,6 vites,türkiyeye gelmiştir.
-
11 Haziran 2012, 13:31
-
11 Haziran 2012, 13:53
resulyekeler adlı üyeden alıntı
Inazuma'ya takacak far bula bula Honda Cb125'in farını mı bulmuşlar takacak. berbat durmuş gövdesine oranla aşırı küçük.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)