arkdaslar bir iki güne İnş. resim koyucam.motorumun rodaj zamanı bitti.
ve motor 10 krs tan az yakıyor gibi.(düşük hılzrda pek motor kullanmam üstelik)
bir de bu motoru resimden değil yakından görüm derim.yakından daha güzel çok ilginç.ve boyu 170 ten az olanlar için tavsiye etmiyorum.yüksek bir motor.torkuda ne ala.hızlanmada çok çabuk belli ediyor kendini.80 den 100 e cıkması bi kaç saniye.100 den 120 ye cıkması tam hatırlamıyorum ama 1 dakikadan az.120 kmyi yokus asagı yapmadım.tem yenibosna baglantı yolunda, yani düz yolda yaptım.üstelik devir red line a gelmeden.tam 9bin bile değilken.böyle olmasına ragmen 10 krs ten az yakıyor gibi.hala inanamıyorum mondial böyle bir motor nasıl satar
ancak suda varki karamanın koyunu sonra cıkar oyunu.fabrikanın gayrı mesru verdiği km değeri 80 bin km. yanlış duymadınız.ve motor tayvan dan ithal.bunu teyit ettirebilirsiniz.
dikkat edilmesi gereken olaylardan biri su ki; motoru alır almaz bütün vidaları ve baglantı noktaları kontrol edilmeli(türkiye deki montaj kalitesi sanırım sadece arabalar için geçerli)
ve yüksek hızlara(100-120 arası) cıkılınca motor yüksek oldugu için yalpalıyor.yada bana öyle geliyor.gerçi 15 bg ve 140 kg aractan ne beklenir ki.
ama kuryeci arkdaslarıma tavisyem bir kereliğine de olsa bir sene boyunca bu motoru eskiltmeleri.cünkü bu makina hakkaten işe yarayabilir.ve titreşim olayı süper.daha gecen eldivensiz 100 ün üstü hızlarda uzun süre motoru kullanmama ragmen.motordan indikten sonra avuc içlerim az bile olsa kıpraşmadı.