Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2012, 00:58
isak adlı üyeden alıntı
ben de mc kullandım bir zamanlar yigidi oldür hakını yem derim evet mc max devir lerde kullandıgın da çok yaka biliyor ama bir de şöyle bir durum var ani hızlanmalarda ve bir aracı 100 km ye kadar ani sollamalarda emsalleri bu konu da mc ile ölçüşemez ben de şu an tvs var mc ye göre az yakıyor ama mc nın 2 kişi 100 ile çıktıgım rampayı tvs
tek kişi ile 90 la çıkıyor ani hızlanmalrda gaza tepkisi çok geç seç ve vibrasyonu da cabası begen ona göre al derim
Bilgi için teşekkürler
Reklamlar
-
14 Mayıs 2012, 14:51
Ben aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. turkish 39 kardeşim, forumu baştan sona okudum diyorsun bu güne kadar MC yada MC X hakkında kaç tane kronik ciddi sorun okudun? Herkesin söylediği ortak bi cümle var o da emsallerine göre fazla tüketimi. Bu da sakin kullanımla dizginlenebiliyor. Fakat motorun gücü öyle yerinde keyif veriyor ki kimsede sakin kullanamıyor ne yazıkki bu sebeplede biraz fazla tüketiyor. Bu forumda benim en çok okuduğum sikayet lastiklerden geldi 2 senedir bir fiil kullanıyorum orjinal lastiklerle hiç kaymadim. Kişiye göre değişen şikayetler bunlar. Benim ek olarak söyleyebileceğim: kalitesi düşük vida ve somunlar dır. Hayırlı günler...
-
14 Mayıs 2012, 18:49
arkadaşlar 150 mc nin farı benim motora takacağımda birisi oturmaz falan dedi. 150 mc de montaj noktaları nerede tam olarak bilginiz varmı takacağım motor ramzey 150 cross
-
14 Mayıs 2012, 21:34
atiturhan adlı üyeden alıntı
Ben aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. turkish 39 kardeşim, forumu baştan sona okudum diyorsun bu güne kadar MC yada MC X hakkında kaç tane kronik ciddi sorun okudun? Herkesin söylediği ortak bi cümle var o da emsallerine göre fazla tüketimi. Bu da sakin kullanımla dizginlenebiliyor. Fakat motorun gücü öyle yerinde keyif veriyor ki kimsede sakin kullanamıyor ne yazıkki bu sebeplede biraz fazla tüketiyor. Bu forumda benim en çok okuduğum sikayet lastiklerden geldi 2 senedir bir fiil kullanıyorum orjinal lastiklerle hiç kaymadim. Kişiye göre değişen şikayetler bunlar. Benim ek olarak söyleyebileceğim: kalitesi düşük vida ve somunlar dır. Hayırlı günler...
Allah kaza bela vermesin zaten.kullanıcıdan kullanıcıya farkediyor kusura bakma ben orasını atladım.vitesi boşa atıyormu peki sende durup dururken?
-
15 Mayıs 2012, 00:51
turkish39 adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesin zaten.kullanıcıdan kullanıcıya farkediyor kusura bakma ben orasını atladım.vitesi boşa atıyormu peki sende durup dururken?
Eğer ayağınızla tam basmayıp yarıda bırakırsanız atıyor bendede yapıyor yoksa başka türlü bir sorun çıkarmıyor..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
15 Mayıs 2012, 13:24
turkish39 adlı üyeden alıntı
Yok hayır vitesi boşa atma olayı olmuyor.
-
15 Mayıs 2012, 14:21
Mrb atilla abi soruyu direk sana sorayım 150 Mc Motor Yağı Nedir Bilgi VErirmisiniz
-
15 Mayıs 2012, 14:47
@beyazıt60 12 000 devri nasıl gördün ?
kesici iptali felan mı ?
-
15 Mayıs 2012, 16:13
makseli adlı üyeden alıntı
@beyazıt60 12 000 devri nasıl gördün ?
kesici iptali felan mı ?
Meslek sırrı
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
15 Mayıs 2012, 16:18
Gösterge kenarlıklarında apartman felan gözüküyo gibi geldi
hem o hızda iken bu kadar net bir çekim yapmak, her babayiğit ve her foto makinenin harcı değildir
-
16 Mayıs 2012, 09:57
makseli adlı üyeden alıntı
Gösterge kenarlıklarında apartman felan gözüküyo gibi geldi
hem o hızda iken bu kadar net bir çekim yapmak, her babayiğit ve her foto makinenin harcı değildir
Dedim ya meslek sırrı diye. Fotoğrafçıyım haliyle photoshop'cuyum kontak bile kapalıydı o resmi çekerken
-
16 Mayıs 2012, 10:15
bizde yemiştik neden söyledin ki
(bi dahakine vites göstergesinide photoshopla unutmuşsun :D )
o değilde ibrelerin üstündeki siyah düğmeli olan zımbırtı ne çakar mı ?
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
-
16 Mayıs 2012, 13:41
brein_box adlı üyeden alıntı
bizde yemiştik neden söyledin ki
(bi dahakine vites göstergesinide photoshopla unutmuşsun :D )
o değilde ibrelerin üstündeki siyah düğmeli olan zımbırtı ne çakar mı ?
Vitesi sonradan fark ettim de düzeltmek için geç kaldım "Zımbırtı" dediğin şey arka bagajın altına çakar taktım 3 farklı modda çakıyor Merak edersen youtub'a attım
http://www.youtube.com/watch?v=fGfdtsyHevk
Bak bunda var vites orjinal hemde :D
-
16 Mayıs 2012, 14:33
arkadaslar ben ayak basma yerlerini asagıya indirdim dizlerim tam duz olması agrı yyapıyordu 5 cm kadar asagıya aldım fren pedalını kestim vdetise arkasını kesip asagıya ındırdım cok guzel oldu okadar rahatkı tavsıye ederim kısa surede koyarım foto
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
16 Mayıs 2012, 15:37
lonqston adlı üyeden alıntı
Mrb atilla abi soruyu direk sana sorayım
150 Mc Motor Yağı Nedir Bilgi VErirmisiniz
Markası sana kalmış 10-40 yağ koyman gerekiyor. 1lt. Ben paraya kıyıp 25tl ye Castrol Power1 Motosiklet yağı koyuyorum. 12tl ye falanda yağlar var.
-
16 Mayıs 2012, 23:04
Arkadaşlar Merhaba.
Motorda Xenon Far var fakat uzun-kısa ayarı yok.Selektör yapılamıyor.Bunu nasıl ayarlayabiliriz?
Teşekkürler.
-
17 Mayıs 2012, 09:26
themask adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba.
Motorda Xenon Far var fakat uzun-kısa ayarı yok.Selektör yapılamıyor.Bunu nasıl ayarlayabiliriz?
Teşekkürler.
Çift devre xenon değildir ondan uzun kısa yapamazsın. Yeni bi xenon alman lazım yada kutuyu değştirmen lazım.
-
17 Mayıs 2012, 13:26
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
-
17 Mayıs 2012, 21:12
beyazit60 adlı üyeden alıntı
Çift devre xenon değildir ondan uzun kısa yapamazsın. Yeni bi xenon alman lazım yada kutuyu değştirmen lazım.
Bilgi için teşekkürler.
Kutudan kastettiğiniz şey ne?
-
17 Mayıs 2012, 23:53
Arkadaşlar selamunaleykum bugun bende Mcx alıp aranıza katıldım ankaradayım
Bayiye driftle mcxe bakmaya gittim , boyuma mcx daha uygun oldu kırmızısını aldım geldim
Plaka işlemlerini pazartesi liste yenilenince yapmayı düşünüyorum
Plaka olmadıgından yakın çevrede sürdüm bugun 26km yol yapmışım motoru sevdim ilk görüşlerim güzel titreşim olmaması çok iyi, seri , sürüşü rahat
Rodajda oldugundan 5bin deviri hiç geçmiyorum basmıyorum, resimleri yarın eklerim
Herkese kazasız belasız sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)