eyvallah üstadım diğer iyi yanı şirketin otomatik vites vito sunu kullanacak olmam
eyvallah üstadım diğer iyi yanı şirketin otomatik vites vito sunu kullanacak olmam
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
ben de bu akşam deneyeyim merak ettim şu çık sesini.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
MC X depo kılıfı takan arkadaşımız varsa, nereden temin ettiğini yazarsa memnun olurum.
Orhan KÖNİ
Yücel abi çok çok geçmiş olsun bi isteğin olursa abi evler yakın biliyosun abi...
Ayrıca motorumda bazı değişikler yaptım ön farı kararttım ön camı carbon kapladım motor koruma demiri paslanmıştı onu zımparalayıp boyadım sizlerce nasıl olmuş ?
Şimdiden teşekkürler... (Motorun üstünde görülen iş arkadaşım can kardeşim Erman dır )
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Eywallah korhanım teşekkürler.Senin bu mc-x hakketten süper oldu.Ben seni gerçekten alkışlıyorum.Bir motosiklet ancak bu kadar güzel ve şık yapılır.Eline emeğine sağlık.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
korhan motor güzel olmuş da farı siyaha boyayınca ışıkta bi azalma oldu mu olmadıysa bende yapabilirim hoş durmuş
çok güzel olmuş korhan..geçen salı gelecektim yanına nöbetten çıktım uyuya kalmışım ..bende bu gn sis farı yaptım motora 3x1 power led den.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
[/COLOR]Ümit senin sislerde baya bi işlevsel gözüküyor eline emeğine sağlık... Bende 4 ' lü flaşör birde sinyalleri parka bağlamak istiyorum şuan için nasıl bi görüntü ortaya çıkacağını merak ediyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Arkadaşlar deponun altında kalan sivri kısımlara ek şerit yaptık resimlerde aşağıda...Ayrıca plaka ışığımda bozuktu onuda yaptık...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
plaka ışıgı bende de yanmıyo,,sizinkinde ne sorun vardı ??
mc-x ile düz yolda hız denemesi yaptım youtube attım merak edenler bakabilir 5.viteste hızlanması ve şimdilik son hızı bu şekilde
http://www.youtube.com/watch?v=svcBstcCBTI
Onur abi ben de mc var düz yolda 120 ye oturuyor hemen
Yokuş aşağı da 130 yaptım.
kadir motor daha 1000 km yeni oldu biraz daha açılması lazım galiba bide hafiften rüzgar vardı baya etkiliyor devir saati tam yatmadı çünki
benim ki 3000 de abi bazen benim ki 110 diyo daha da gitmiyor rüzgarın etkisi çok ooluyor ama 10 numara motor ham
Arkadaşlar bende MCX imle karşıya geçtim yeni kamera aldım onu testi için kayıt yaptım. İstanbul trafiginde MCX yetiyo artıyor bile. Uzun olmasın diye 3 kat hızla oynattım
http://www.youtube.com/watch?v=-BdCs...xAselisUxzOFg=
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)