Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Nisan 2012, 04:14
Ben cbrın önünü 4 cm kadar düşürdüm ama mc ile her yere inip çıktığımdan indirmek istemedim.
Fakat önü indirilirse virajlarda mutlaka daha iyi olur, ağırlık merkezi öne dogru kayacağından ön tekerlek yere daha sağlam basar aynı zamanda ön freni sıktığımızdada kitleme olayı daha geç olur
Reklamlar
-
01 Nisan 2012, 18:40
Yakıt ekonomisi konusunda bir şeyler yapabilen varmı aranızda.
Bu gün 100 km.de 5 litre benzin yaktım.
Yakıt tüketimi gittikçe artıyor bu merette
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
02 Nisan 2012, 03:19
İlhami abi sanırım sübap ayarları yada bujiden kaynaklanıyordur problem.
-
02 Nisan 2012, 04:34
Oh oh maşallah 5 litrelere ulaşılmış.
-
02 Nisan 2012, 09:16
tamda benzım zamlanmışken 5 litre süper oldu... 125 mc lerin yakıtı nasıl bılen varmı onun karbüratörü bizi m mc lere uyarmı bılgısı olan varsa cevaplarsa sevınırım
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
02 Nisan 2012, 09:36
Bu mc iyice zengin işi oldu Ne ybr ne cbf ucuzcu motosikleti bunlar 80 km nin üzerinde sürerseniz 4 lt yakıyo bu meret.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
02 Nisan 2012, 11:57
O zaman bizlerde birer zengin sayılırız abi
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
02 Nisan 2012, 13:08
beyler bu değerler bence çok
bizim bi arkadaşta gv250 var mübarek uzun yolda 100km/h la gittiğimiz zaman 3lt benzin yakıyor hemde 29 beygir mercedes konforu da cabası
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
02 Nisan 2012, 13:26
s.e.c adlı üyeden alıntı
Ben cbrın önünü 4 cm kadar düşürdüm ama mc ile her yere inip çıktığımdan indirmek istemedim.
Fakat önü indirilirse virajlarda mutlaka daha iyi olur, ağırlık merkezi öne dogru kayacağından ön tekerlek yere daha sağlam basar aynı zamanda ön freni sıktığımızdada kitleme olayı daha geç olur
bu sıra yaptırmayı düşünüyorum.Siz benden önce yaptırırsanız bi resmini çekip yollayın.Bel ki daha şık durabilir ve virajlara daha rahat girebiliriz...
-
02 Nisan 2012, 22:52
Tabiki yaparsam foto koyarım ama yapmayı düşünmüyorum hocam, çünkü böyle heryere girip çıkıyorum fakat görünüm açısından daha bir naked havasına bürünür bence iyi olur
-
03 Nisan 2012, 11:49
Dün MC yi bakıma soktum,deposundan 1.5 litre kadar su çıktı.Depo ve karbiratör temizlendi.
Belkide fazla yakmanın sebebi bu olabilir.
Şimdi çekiş daha iyi oldu.Depoyu full doldurtum.80 TL. benzin aldı,aç gözlü doymak bilmeyen depo
Şimdi yeniden ölçüm yapacağım,bakalım bu sefer ne yakacak
-
03 Nisan 2012, 16:40
Son tüketim raporudur;
100 km.yakıt tüketimi 2,6 litredir.
Bu ölçüm insani şekilde motosiklet kullanılarak ölçülmüştür.
Yani 5-6 bin devir arası 90 km.yi geçmeyen bir tarzda sürüş ile elde edilmiştir.
Artı olarak ben nacizane şu sıralar,sigarayı bırakmamdan dolayı +120 kg.civarlarındayım.Yani motosiklet iki kişi taşıyormuş gibi düşünün
Normal insan standardında ve bu sürüş şekli ile tüketimin çok daha aşağılara çekileceğine eminim.
-
03 Nisan 2012, 17:39
Mclerde benzin depo kapağını kapattıktan sonra tekrar kuvvetli bir şekilde bastırarak ikinci kez tıklaması ile tam kapanıyor. Bu yüzden su almış olabilir mi acaba ? gerçi bunu biliyorsunuzdur sanırım ama yinede bilmeyenlerin aklında olsun
-
03 Nisan 2012, 17:48
su olayını ilk defa duydum depo kapağından mı alıyor suyu
-
03 Nisan 2012, 18:48
Tam kapanmazsa depo kapağından alabilir, çünkü 1.5 litre su benzinden gelmez sanırım.
Kapağı kitledikten sonra aşağı doğru kuvvetlice bastırdığımızda tık sesi gelicek. O zaman tam kapanıyor
-
04 Nisan 2012, 00:29
s.e.c adlı üyeden alıntı
Mclerde benzin depo kapağını kapattıktan sonra tekrar kuvvetli bir şekilde bastırarak ikinci kez tıklaması ile tam kapanıyor. Bu yüzden su almış olabilir mi acaba ? gerçi bunu biliyorsunuzdur sanırım ama yinede bilmeyenlerin aklında olsun
Semih ciğim benim depo kapağında öyle ikinci bir kademe falan yokDenedim ve öyle ikinci bir kapanma sesi falan duymadım.
Bende depoya biriken suyun yağmurlardan olduğunu tahmin ediyorum.Bu sene bütün bahar ve kış yağmurları üzerinden geçti mondinin
-
04 Nisan 2012, 09:55
necatik35 adlı üyeden alıntı
Son tüketim raporudur;
100 km.yakıt tüketimi 2,6 litredir.
Bu ölçüm insani şekilde motosiklet kullanılarak ölçülmüştür.
Yani 5-6 bin devir arası 90 km.yi geçmeyen bir tarzda sürüş ile elde edilmiştir.
Artı olarak ben nacizane şu sıralar,sigarayı bırakmamdan dolayı +120 kg.civarlarındayım.Yani motosiklet iki kişi taşıyormuş gibi düşünün
Normal insan standardında ve bu sürüş şekli ile tüketimin çok daha aşağılara çekileceğine eminim.
ben 80 kiloyum benimde tüketim 2,7 civarı o devirlerde. bi ara 3 lt'nin üzerine çıktı ama bujiyi değiştirince tekrar düştü
"[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.
-
04 Nisan 2012, 12:47
necatik35 adlı üyeden alıntı
Semih ciğim benim depo kapağında öyle ikinci bir kademe falan yok
Denedim ve öyle ikinci bir kapanma sesi falan duymadım.
Bende depoya biriken suyun yağmurlardan olduğunu tahmin ediyorum.Bu sene bütün bahar ve kış yağmurları üzerinden geçti mondinin
Abi ben motoru alırken söylemişlerdi, yoksa benim aklıma bile gelmezdi böyle bir sistem ama hakkattende bu tık sesinden sonra kapak çok sıkı oturuyor.
Fakat oldukça kuvvetli bastırmak gerekiyor anca o zaman tıklıyor
-
05 Nisan 2012, 09:29
Şirketin halı saha maçında kolum kırıldı.Kurye olan birisi için ne kadar zor anlatamam.1 ay kol alçılı :(
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
05 Nisan 2012, 10:16
sarıdev adlı üyeden alıntı
Şirketin halı saha maçında kolum kırıldı.Kurye olan birisi için ne kadar zor anlatamam.1 ay kol alçılı :(
geçmiş olsun usta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)